Test kečupů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Test kečupů
Ahoj holky, prosím nemáte někdo testy kečupů? nedávno jsme sledovali černé ovce a bylo to tam, ale nevíme který jak dopadl. Nevím zda je to i na Dtestu, ale ten nemám předplacený.
Díky moc!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když si na dtest.cz v pravém sloupci klikneš na „otestujte dtest“, zaregistruješ si a můžeš si stáhnout vzorové číslo zdarma. A právě v tom vzorovém čísle ten kompletní test kečupů najdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevim jak v dtestu ale za mě jednoznačně nejhorší takové ty lvné značky euroshoper, tesco atd…jednoznačně nejlepší Otma bio…mívali ho v Pennymarketu.V tomhle kečupu je nejvíc rajčat ze všech kečupů,kam se hrabe Heinz
Ale ted už si dělám kečupy doma sama,ty jsou stejně nejlepší..a nejlevnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší byl Kand sladký a na druhém místě Mikado (mají v Lidlu).
Ale můžeš si to pustit online z černých ovcí, sledovala jsem to před asi 14 dny, takže se to určitě v archivu ČT najde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je takové shrnutí, jestli ti to stačí.
http://ekonomika.idnes.cz/…onomika.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1-kand ketchup sladký, extra
2-lidl Mikado, Kečup jemný
3-Tesco premium quality, kečup jemný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé tak to je dobrý,my kupujem jen Kand.Ty z plastových lahví jsou vážně děs ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barush: Druhý nejlepší je kečup z Lidlu Mikado a na třetím místě je Tesco kečup. Heinz je až bůhvíkde - někde v druhé polovině. Drahý opravdu neznamená kvalitnější - Heinz není dražší pro lepší suroviny nebo lepší postup výroby, ale kvůli drahé reklamě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme kupovali vždy Heinz (je pravda, že ho používáme vyjímečně), ale nebylo to ono. Teď jsme koupili ten z Lidlu- Mikado a je teda výbornej. Má výraznou chuť rajčat a že já kečupy nejím, tak na tomhle jsem si pošmákla. Jinak my u babičky děláme domácí, takže to se nedá srovnávat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to se Heinz chlubí, že používá kvalitní suroviny a že vyrábí jen z rajčat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ugluk díky moc za tip, mám kompletní test
![]()
Já kečupu moc neholduju, spíš manžel je párkový a jí ho pořát, tak mě zajímalo co to vlastně jí. I když raději nepátrám co je v těch párcích
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bacha na ty kečupy, kde nevidíte (v plastu). Kámoška vytlačila úplně na konci plíseň
Takže kdo ví, jak dlouho tam ta plíseň byla a ona si kečup vesele dávala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lynette píše:
Barush: Druhý nejlepší je kečup z Lidlu Mikado a na třetím místě je Tesco kečup. Heinz je až bůhvíkde - někde v druhé polovině. Drahý opravdu neznamená kvalitnější - Heinz není dražší pro lepší suroviny nebo lepší postup výroby, ale kvůli drahé reklamě.
Já Heinz koupila jen jednou. Co můj ochutnal ten biokečup (on ani v tom testu nebyl) tak jinej už nestrčí do pusy teda kromě toho mýho domácího,vážně doporučuju zkus ho a uvidíš ten rozdíl.Škoda že ho netestovali určitě by vyhrál ![]()
http://www.hamka.cz/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit