Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, ráda bych Vás požádala o Vaše názory, co to může být… poslední MS byla 18.11., mám jí nepravidelnou, většinou něco kolem 35 dní
ovšem teď jsem jí nedostala poněkud déle…dnes jsem si dělala GS MAMATEST pravda…z odpolední moči. A ani náznak ducha…prostě nic! Prsa mě bolí…ale to i před MS, už týden lítam jak blbec s vložkou…s tím že dnes to určitě dostanu…chvílema mám pocit jako když ze mě „něco“ teče…a mám bílý výtok. nevím kdy bych musela otěhotnět, aby se test ukázal pozitivní…co si o tom myslíte? po jak dlouhé době se vám ukázal pozitivní test? nebo myslíte že je to prostě jen nějaká porucha? díky za názory… ![]()
zapoměla jsem dodat, že mě přes den chvílema bolí podbřišek…
omlouvám se za anonyma,ale nechci,aby mě tady vyčmuchala jedna „známá“
Ahoj,
tak rozhodně bych test udělala z ranní moči. Měla jsem to stejně, odpolko to nic neukázalo a ráno tam ducháčci byli. Pokud by tam nic nebylo, tak bych ještě zopákla test za dva dni a když ani pak nic zaběhla bych na gyndu pro vyvolávačku. Každopádně příznaky jsem měla stejný a těhotná jsem byla, ale zase na druhou stranu, klidně to může být vsugerované. To ti fakt nikdo takhle neřekne.
nulu86 píše:
tak je to asi globální problém.....nebo už fakt nevím
děkuju za názor…no právě že si říkám, abych si něco nevsugerovávala, udělám test určo ještě ráno a uvidím…co jinéhpo můžu dělat, že
teď mě teda ale to břicho bolí nějak hodně…chjoooo, kéž bych to nedostala a ty duchové tam aspoň byly ![]()
JJ, taky doporučuju udělat test ještě ráno. já odpoledne měla slabýho ducha a ráno čáru jak Brno
A když nic, tak si zajdi k Dr ![]()
no, pokud je to už takhle dlouho, tak by to na testu bylo vidět i z odpolední moči, zašla bych k dr. a asi ti dá vyvolávačku. mě teda před ms prsa nebolí, ale podbřišek ano a poslední dobou mě bolí hodně před ms, ale beru antiko.
Ahoj holky, tak ms stále nikde, tt opět negativní…jediný co mě napadlo, že aby t ještě nebylo poznat na testu, musela bych otěhotnět 17.12.
ale to je asi nepravděpodobné.....no a Dr. se nemůžu dovolat, tak zkusím ještě později…jestli tam vůbec teda je
![]()
Pokud máš nepravidelné cykly a neměříš BT, tak bohužel vůbec nevíš, v jaké fázi cyklu se teď nacházíš a ovulka mohla být klidně později a MS teprve normálně přijde. Každopádně velké výkyvy v cyklech nejsou normální a chtělo by to nějak léčit. Počkej, udělej test ráno za pár dní a kdyžtak na gyndu na vyvolávačku. Nic jiného asi tady neporadíme.
Ahojky, klidně to může být i těhu. Já jsem své minulé těhotenství vůbec nepoznala. Zpozdila se mi menstruace, neměla jsem ji moc pravidelnou, tak jsem to neřešila. Začaly mě strašně bolet prsa, ale pořád jsem to přikládala tomu, že to brzy dostanu. Po vynechání MS jsem si udělala test a nic, týden na to další a zase nic. Až 15 dní po vynechání MS se mi objevili dvě čárky. Tak uvidíš. Třeba to vyjde a ukáže se ti to později. Nebo zajdi k dr a třeba už na ultrazvuku něco uvidí.Držím palce ![]()
ahoj, díky za zkušenosti…no k dr se nemůžu dovolat a byla jsem tam, a nemám ani nic vyvěšeno, že by měl dovolenou nebo tak něco tak nevím. to že mi mešká ta ms bych až tak moc neřešila, ale spíš mě rozčiluje, že si připadám jak debil. několikrát denně mě pobolívá (jen jemně) podbřišek, tak letím na wc s tím že už je to tady a kde nic tu nic, většinou do 15 min to bolení přestane. to je to co mě deptá asi nejvíc…a pak ten pocit, že ze mě něco vytejká a opět…kde nic tu nic…já vím, musím počkat na dr, ale jen jsem chěla vědět, zda se to některé z vás třeba taky někdy nestalo, a co to znamenalo. ale díky ![]()