Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry vecer,
prosim kolik stoji vyvolavacka na MS a k cemu to presne slouzi?
Nebo jestli je i injekce do 2tt tehotenstvi? Pry je to neco jako Postynor, ktery je do 72hodin po poceti.
Ptam se za svou kamaradku a celkem by nas to dost zajimalo. ![]()
predem diky za odpovedi ![]()
Pokud se nedostaví MS, píchnou ti agolutin na vyvolání MS (mně ho kdysi dali zdarma), ale ten nemá abortivní účinky, tzn když je žena těhu nijak to těhotenství neublíží, ale asi se ptáš na něco jiného, to si počkám, jestli někdo bude vědět ![]()
co je to za blbost, s postinorem to nemá co dělat..
naopak kdyby těhu bylo, injekce mu pomůže.. proto se dává při zpoždění, i když je podezření na těhotenství, neb obsahuje i hormon který těhotenství prospívá.
Když těhu není, vyvolá MS, do deseti (max14ti dnů).
A u gynekologa se za něj neplatí nic.
onionka píše:
naopak kdyby těhu bylo, injekce mu pomůže.. proto se dává při zpoždění, i když je podezření na těhotenství, neb obsahuje i hormon který těhotenství prospívá.
Když těhu není, vyvolá MS, do deseti (max14ti dnů).A u gynekologa se za něj neplatí nic.
Tak tak, agolutin se neplatí a případnému těhu spíš prospěje, k lepšímu zahnízdění.
Ale Lidka asi měla na mysli něco jiného než agolutin nebo ne?? ![]()
Žádná taková injekce neexistuje.Buď postinor, nebo potom miniinterupce.
Jinak za agolutin jsem platila 10 kč.
Peťu
tak to nevím, žádnou jinou injekci na vyvolání MS neznám ![]()
Za vyvolávačku jsem platila 30,– + 30,– poplatek u doktora.
onionka píše:
Peťu
tak to nevím, žádnou jinou injekci na vyvolání MS neznám
Zakladatelka asi nemyslela na vyvolání,ale na přerušení ne? Když se ptala na něco podobné postinoru ![]()
onionka píše:
Peťu
tak to nevím, žádnou jinou injekci na vyvolání MS neznám
já právě taky ne, tak by mě zajímalo co měla Lidka na mysli ![]()
PeťulaK píše:onionka píše:Tak tak, agolutin se neplatí a případnému těhu spíš prospěje, k lepšímu zahnízdění.
Když těhu není, vyvolá MS, do deseti (max14ti dnů).A u gynekologa se za něj neplatí nic.
Ale Lidka asi měla na mysli něco jiného než agolutin nebo ne??
Jo jo…pry je jeste neco jineho. Neni to vyvolavacka, ale funguje to jako Postynor a ma to zabranit tehu. ![]()
Ptala jsem se co stoji vyvolavacka a jak funguje - to jste mi odpovedely a moc vam dekuji ![]()
Ale pak mi tu kamaradka rika, ze pry slysela o nejake injekci, co se dava do 2tt na preruseni tehu. Ja si ale myslim, ze jde o tu vyvolavacku MS a ze ji to akorad nekdo spatne vysvetlil.
já slyšela o pilulce, u nás nepovolená
PeBa píše:
já slyšela o pilulce, u nás nepovolenáhttp://www.mineralfit.cz/…-ru-486-738/
http://www.prozeny.cz/…v-nedohlednu
Dekuji…o tom ji rikat nebudu. Protoze kamaradce je 17let, takze nevim jestli by to proslo. ![]()
nemyslela třeba tohle:
http://www.tabletkapo.sk/index.php?…
tady na e-miminu o ní taky najdeš pár diskuzí