Roupy

Anonymní
22.12.10 21:38

Roupi

Ahoj, mám problém za který se strašně stydím. Trápí mě roupi a nevím, jak se jich zbavit. K doktorvi mě nedostanou. nemáte někdo nějakou radu (česnek nezabírá) a nebo nějaké léky, koupím. dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
22.12.10 21:42

Já si pamatuju, že za našeho dětství byl na roupi takový červený sladký sirup, nevím, jestli je volně prodejný nebo na předpis, zbarvoval stolici do červena,ale fakt pomáhal.

Se svými dětmi jsem nikdy nemusela řešit, nemůžu si vzpomenout na název toho léku.

Proč se stydíš jít k doktorovi? Vždyť je to běžný problém. Nebo aspoň do lékárny, kde odborně poradí.Proč se trápit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
22.12.10 21:42

http://www.lekynainternetu.cz/p/pyrvinium/

našla jsem třeba toto, prý stačí 1 prášek, aspoň to tak píšou

• Citovat
  • Upravit
Any11
22.12.10 21:44
xxZuzana píše:
http://www.lekynainternetu.cz/p/pyrvinium/našla jsem třeba toto, prý stačí 1 prášek, aspoň to tak píšou

akorat uz se neprodava… (myslim, ze uz se nevyrabi)

tady neni jina moznost nez nechat si napsat leky od doktora.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 21:45

jak jsem již na internetu zjistila, ten sirup se jmenuje pyrvinium, ale bohužel se už nevyrábí. vše ostatní je na předpis

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
22.12.10 21:47
Anielkha píše:
xxZuzana píše:
http://www.lekynainternetu.cz/p/pyrvinium/našla jsem třeba toto, prý stačí 1 prášek, aspoň to tak píšou

akorat uz se neprodava… (myslim, ze uz se nevyrabi)

tady neni jina moznost nez nechat si napsat leky od doktora.

aha, nekoukala jsem na to detailně
tak tedy šup k lékaři
5 vteřit studu, a pak vyřešeno :-)
fakt to může potkat asi každého, jsou horší věci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 21:50

dík za radu, ale fakt jsem poseroutka a k doktorovi mě jen tak nedostanou. snad se najde jiné řešení.

• Citovat
  • Upravit
44193
22.12.10 21:53
Anonymní píše:
dík za radu, ale fakt jsem poseroutka a k doktorovi mě jen tak nedostanou. snad se najde jiné řešení.

Nenajde. Akorát hrozí, že nakazíš ostatní členy rodiny. Já bych k lékaři šla. Nevidím na tom nic špatného a nevěřím, že by se s tím lékař nikdy nesetkal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
22.12.10 21:54

http://www.lekarnauhradeb.cz/…S-30ML-.html?…

tak pokus č.2 :-)

vypadá to volně prodejně, přestože v jiné diskuzi jsem se dočetla, že je na předpis

taky jsem se dočetla, že s oslabenou imunitou, nebo když jíš hodně sladkého, nebo bílého pečiva (aspoň myslím) to chytneš hned a opakuje se to… to jen, kdybys hledala „výmluvu“ - fakt to není jen o hygieně, tedy nemusí být

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 22:01

bohužel, zkusila jsem to a je to na předpis ach jo .-))

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
22.12.10 22:06

tak to už asi opravdu nic nevymyslíme :think:
samo to nezmizí, stejně k doktorce budeš muset
Rozhodně jí to nezaskočí. To by pak nikdo nešel ani na kožní s mykózou, nebo na gyndu s výtokem…

skoč tam hned zítra a bude hotovo, na svátky klid  :palec:

• Citovat
  • Upravit
48576
22.12.10 22:09

Nevymyslíš fakt nic.Já odčervovala celou rodinu zrovna nedávno.Musíš k dr.Není se za co stydět.Já nechala předepsat malému a hned nám napsala všem :lol: .Hned je klid :palec:

4esnek fakt nezabírá a narvat si tam stroužek sem taky zkoušela :lol: ,ale kromě toho že tě bude pálit pr--- se nic nezmění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.10 22:09

Dík za radu, ale stejně se tam asi nedokopu. Zkusím se zeptat v lékárně, třeba mi něco poradí. Teda doufám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.10 22:11

kdesi jsem četla, že česnek pomáhá, jen ho musíš sníst opravdu hodně. Zkusila jsem, jen mi bylo zle, ale efekt žádný.

• Citovat
  • Upravit
9044
22.12.10 22:13

No tak me teda prijde lepsi,zajit k doktorovi a vi to jen on,maximalne sestricka,nez se zeptat v lekarne,kde je tech lidi vic :D
Hele,nic na tom neni,zajdi normalne k obvodakovi a ten ti neco napise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí