Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A to dělají prohlídku? Já s tím zkušenosti nemám, ale nestačilo by, kdyby tam šel za tebe někdo jiný a požádal o něco proti roupům? Samoléčba bude asi fakt naprd a neúčinná ![]()
Anonymní píše:
Dík za radu, ale stejně se tam asi nedokopu. Zkusím se zeptat v lékárně, třeba mi něco poradí. Teda doufám.
tak zeptat se do lékárny se nestydíš a k dr jít nechceš?? ![]()
v lékárně mě nikdo nezná, u naší obvodačky je problém, že mě zná celý život, celou rodinu, nějakou dobu u ní máma praacovala. V lékárně budu anonymní i když asi budu strachy červená. Kéž by bylo něco, co by se dalo koupit jen tak bez předpisu
No tim spis,kdyby me a moji rodinu znala doktorka cely zivot,nebala bych se tam jit pro cokoliv ![]()
Spis bych se teda stydela v lekarne,i kdyz me nezanj.
V lékárně ale fakt nic nekoupíš.Věř mi .Ptala sem se všude.
Máš děti??
Proč se stydíš.řekneš mám roupi a dá ti sirup,nikdo ti na to koukat nebude ![]()
nebo popros někoho at ti to sežene.Každé dítě ve školce snad chytí roupa
.Stačí to svédst na dítě
.Nebo řekni muj synovec má roupa,máme se odčervit všichni a je to.Nemusíš říkat že ho máš.Sirup se musí po 14 dnech opakovat.česnekem to nezachráníš ani kdyby si snědla pytel.
a čim déle budeš čekat tim to bude horší a věř že ty mrchy se velmi rychle množí.Za chvilku nevydržíš 5 minut aby si si nedrbala zadek
.
Já bych ti ho mohla poslat,mohu klidně říci že už zase máme roupa,ale zrovna se k dr nechystám ![]()
Anonymní píše:
To je škoda, zachránilo by mě to.
a děti nemáš?
jen otazka, jak se to pozna??
My chovame psy a kvuli prckovi mam strach i z ostatnich cizopasniku, jdou treba poznat skrkavky??
mám, ale nebude je dr. chtít vidět?? co třeba testy a tak???
careynka píše:
My chovame psy a kvuli prckovi mam strach i z ostatnich cizopasniku, jdou treba poznat skrkavky??
Jak se pozná roup?Začíná to tak že máš v ho--- bílé červy.
3krkavka a tasemnice je delší had kterej pouští články
.
Já bych se psa vubec nebála.Snad je taky odčervujete
.Moje kamarádka je silnější postavy.Scválně odchytávala toulavé kočky a líbala je a tahala domu aby chytla tasemnici a zhubla
.Nikdy nic nechytla ![]()
Kamča.dalmatinka píše:careynka píše:Jak se pozná roup?Začíná to tak že máš v ho--- bílé červy.
3krkavka a tasemnice je delší had kterej pouští články.
Já bych se psa vubec nebála.Snad je taky odčervujete.Moje kamarádka je silnější postavy.Scválně odchytávala toulavé kočky a líbala je a tahala domu aby chytla tasemnici a zhubla
![]()
.Nikdy nic nechytla
Jo to jo, ale prave stenata maji skrkavky i kdyz fenu odcervujes a stenda taky. V poslednim vrhu jsme prave meli, tak by me zajimalo, jak se poznaj tyhle mrchy :-///
Anonymní píše:
mám, ale nebude je dr. chtít vidět?? co třeba testy a tak???
ježiš tak co řešíš
.Jaké testy ??Normálně ti říkám už po 5té že se nikdo na nic neptá.je to normální a nikdo nic nevyšetřuje.jak myslíš že by to dr dělala?6e by čekala na stolici a pak na ně koukala? ![]()
Znovu opakuju
Přijdeš,svedeš na děti,dá ti recept,jdeš do lékárny,doma vypiješ a je to
![]()
Nevim nad čim přemýšlíš??Až se nakazíte všichni? ![]()
careynka píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo to jo, ale prave stenata maji skrkavky i kdyz fenu odcervujes a stenda taky. V poslednim vrhu jsme prave meli, tak by me zajimalo, jak se poznaj tyhle mrchy :-///careynka píše:Jak se pozná roup?Začíná to tak že máš v ho--- bílé červy.
3krkavka a tasemnice je delší had kterej pouští články.
Já bych se psa vubec nebála.Snad je taky odčervujete.Moje kamarádka je silnější postavy.Scválně odchytávala toulavé kočky a líbala je a tahala domu aby chytla tasemnici a zhubla
![]()
.Nikdy nic nechytla
Počkej je škrkavka dětská a psí ![]()
dětská http://nemoci.vitalion.cz/…avka-detska/