Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak já se k tobě přidám mám uplně stejný problém poslední menstruace byla 19.11 a stale nic bolí mě vaječníky a stále lítám že už něco a pořád nic.Včera jsem se už radovala začala jsem špinit ale jen na papíru a dnes už zas nic.Já bych zas potřebovala abych to dostala mám jít 5.1 na operaci a vyvolávačka na tu by bylo asi už pozdě a prášky na oddálení no nevím,nevím
no tak jsem se konečně dovolala doktorovi, na 7. v pátek jsem objednaná, tak doufám, že ani do té doby ms nedorazí ![]()
nulu86 píše:
no tak jsem se konečně dovolala doktorovi, na 7. v pátek jsem objednaná, tak doufám, že ani do té doby ms nedorazí
budu držet pěsti ![]()
nulu86 píše:
no tak jsem se konečně dovolala doktorovi, na 7. v pátek jsem objednaná, tak doufám, že ani do té doby ms nedorazí
budu držet pěsti ![]()
Ahojky, já měla letos podobný problém, nedostala jsem ms a testy byly negativní, cyklus se mi prodloužil na 60 dní! Dr zjistila hormonální poruchu, vaječníky nefungují tak jak by měly. Dostala jsem Duphaston na upravení a zatím to funguje, tak uvidíme.
Jinak jsem měla ms celkem pravidelnou, ale poslední půlrok mi začala takhle blbnout.
Ahoj holky, tak už vím jak to je…1.1. jsem to totiž dostala…tak doufám , že letos to nebude jak na navej tak po celej…nerada bych totiž celej trok strávila v menstruačních křečích… ![]()
Ahoj, u mého prvního těhotenství jsem si dělala asi milion testů a nevyšel mi ani jeden a to ani v případě, že už jsem od Dr. měla potvrzenou průkazku že jsem ve 3. měsíci. ![]()
Ahoj holky, jsem 20 DPO, už skoro 2 týdny mám příznaky MS(bolest břicha, prsou),a MS nikde.Ani výtok nebo špinění, nic. Dělala jsem si i testy, ale negativní. Máte s tím některá zkušenost? A co to nakonec bylo? Děkuji za reakce.
To vůbec ne, ale on ti řekne asi nejvíc. Třeba zjistí těhotenství z krve ![]()
@Banshee1234 V těhotenství už právě moc nedoufám
To by přece testy byly aspoň trošku pozitivní ne? ![]()
Ahoj jsem na tom podobně. Ms měla být v pondělí a do dnes nic. A test včera negativní. Občasný bolení podbřišku a citlivější prsa jinak nic. Čekám přes víkend a v pondělí volám Dr. Jednou se mi stalo taky veliký spoždění, ale to jsem brala antibiotika a spozdila se mi o měsíc i ovulace, ale teď jsem ovulaci měla cca před 3 týdny… Někde jsem tu četla v podobné diskuzi že paní i přes negativní TT byla těhotná a to v 8.týdnu
![]()