Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ak sa Ti chce, tak tu som spisala zakladne informacie o ovulacnych testoch:
http://www.modrykonik.sk/…ych-testoch/
co pre Teba znamena pojem posledna ovulacia?
ake dlhy mas cykly?
kedy si ten test robila?
ovulacny test je pozitivny, ked je testovacia ciarka rovnako silna, alebo silnejsia ako kontrolna. cize toto je negativny ![]()
@soldi 32 den protože MS byla 18.6 a pak 19.7 a to je od toho 32 den a dnes o kolo 21:00hod
Cize dnes si 32. den cyklu? ale ovulacia byva cca 12-16 dni pred ms. nie ked ju cakas.
precitaj si prosim na tom linku, co som davala, ze ako sa robia ovulacne testy ![]()
@Anonymní píše:
@soldi 32 den protože MS byla 18.6 a pak 19.7 a to je od toho 32 den a dnes o kolo 21:00hod
od 19.7. do dneška neuplynulo 32 dnů
ale nějakých 19 ne? ![]()
@Žiža1 aha, vidis, ja vobec netusim aky je dnes datum totiz, viem, ze je august ![]()
hmm, ale to je asi aj tak uz neskoro na testovanie ovulky ![]()
@soldi - já vím datum jen díky tomu, že mi svítí na monitoru ![]()
@Anonymní píše:
@Žiža1 tak počítá se to od první MS do další MS?
Jo, den cyklu se počítá od prvního dne MS, a k ovulaci dochází u většiny přibližně tak, jak píše soldi (jsou samozřejmě výjimky - ale pokud chceš někde začít, začni v době, kdy je ovulace nejpravděpodobnější, zvlášť když máš cyklus nějakých obvyklých 30 dnů)
Ovulační testy jsem si taky koupila, ale už jsem je nestihla použít
U každého balení ovulačních testů je tabulka, kde podle délky cyklu zjištíš, kdy máš začít s testovaním. Tedy alespoň co jsem měla já, to tam bylo. Už si přesně nepamatuju, ale mám dojem že samotné testování trvá kolem 5 dnů
@soldi píše:
Cize dnes si 32. den cyklu? ale ovulacia byva cca 12-16 dni pred ms. nie ked ju cakas.precitaj si prosim na tom linku, co som davala, ze ako sa robia ovulacne testy
tady to píše soldi - 12-16 dnů před MS, v tvém případě by měla ovulace nejpravděpodobněji být 14.-18. den cyklu (počítáno od prvního dne menstruace). Takže jsi ji pravděpodobně tento měsíc již prošvihla.
Příspěvek upraven 07.08.12 v 22:35
@Žiža1 dobře tak to začnu tento měsíc počkám dorazí MS pak začnu díky moc
@Anonymní píše:
@Žiža1 dobře tak to začnu tento měsíc počkám dorazí MS pak začnu díky moc
Hodně štěstí, ať se brzy zadaří ![]()
Takže začneš s testováním 15-tý den po dostavení MS. Přeji mnoho úspěchů
![]()
Ahoj dnes jsem si zakoupila ovulační testy mám jích dohromady 10 kusu, chtěla jsem se zeptat dnes jsem jeden provedla a jedna čárka je silnější a druhá slabší je tu někdo kdo by mi poradil co to pro mě znamená to znamená že i když podle kalendáře dnes mám poslední ovulaci a jsem 32 den tak že to je negativní a až budou obě // silnější to znamená že je v hodná doba pro početí miminka. Děkuji