Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Dido!
Ja som zatial sice vzdy videla iba /,
ale myslim si, ze Tvoj vysledok zatial este nie je velmi presvedcivy dokaz ![]()
Na Tvojom mieste by som pockala este par dni a zopakovala test.
Prajem vela trpezlivosti ![]()
Aku mavas dlzku cyklu?
Laguska
Ahoj dido,
nemyslím, že by bylo vše ztracené. Zkus ještě jiný test. To, že se tam, sice po delší době, čárka udělala, tak to není jen tak - mě se taky neudělala hnedka a dneska máme kluka jako buka
Takže radím:zkus to ještě jednou
Klára
Ahoj dido,
můj gynekolog doporučuje testovat týden po vynechané MS, takže záleží na délce cyklu. Kup si co nejcitlivější test a zkus zopakovat za pár dní z ranní moči. Pokud bude znovu negativní, šla bych za gynekologem a nechala si udělat test z krve na hcg.
Dočetla jsem se, že druhá čárka se někdy může objevit, protože chemická reakce na testu pokračuje i po časovém limitu na odečtení výsledku. Snad jsem to napsala správně a srozumitelně.
Přeju ti hodně štěstí a brzo mimíska ![]()
Inka
Děkuji za odpovědi, i vám se omlouvám za založení dvou identických diskuzí, jsem tu dnes podruhé - včera poprvé, tak mi to prosím promiňte, nebyl to úmysl.Odpověd lagusce: Dc je normálně max. 30.Jinak můj gynekolog mi dneska řekl, že mi má táta (lékař) píchnout Agolutin - progesteron, že se menstr. dostaví a kdybych byla těhu, že se nic nestane.Tak já nevím, myslíte, že ty hormony fakt neuškodí??? Prý se dává i na podporu těhotenství, tak prý to fakt neva.
Ahoj Dido,
vitaj na emimine ![]()
O Agloutine neviem. ![]()
Myslim si, ze ak je to tyzden po vynechani,
dalsi tehu test by // mohol mat aj v limite ![]()
Laguska
Ahojky Dido,
zkus třeba dneska nebo zítra TT se slabší citlivosti/25UI/ a snad by se Ti už mohly ukázat 2//.
Ten Agolutin nebo Neolutin Ti buď vyvolá MS nebo podpoří těhotenství…Jsou to hormony,které Ti v těhu neublíží,ale prospějí..
Měj se krásně a držím palečky při testování.
Dido, agolutin ti určitě neublíží, i kdybys byla těhu. Já s ním mám taky zkušenosti (ale tehdy jsem nakonec těhu nebyla). Na tvém místě si to nechám píchnout, jen počítej s tím, že pokud MS nakonec dorazí, tak může být silnější a bolestivější než obvykle. Ale to je při zpožděných MS normální…
Měj se hezky
Inka
Ještě jedna věc, po injekci by se MS měla dostavit asi do týdne (pokud si to pamatuju dobře) a kdyby ne, tak já jsem měla přijit znovu na gynekologii.
Inka
ahoj, prosím o radu.Dnes jsem zkoušela těhu test.Těsně po žádná čárka( 38 DC), tak jsem ho zklamaně odložila, no a za hoďku jsem si všimla, že je tam druhá čárka jak vyšitá.jenže na testu je napsáno, že se má odečíst nejdýl do 10 min.tak je to asi v čudu, ne?