Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ja.nulka.22 Tady už neni důležité jak silný je test z moči ale ten z krve..ta je důležitá a příde mi divné že tě tvoje dr neposlala na kontrolní HCG?? když viděla jenom sliznici a si už 49DC tak by tě měla poslat..a ona jako ani neřešila tvoji nepravidelnost v cyklech?? vždyť to není normální..když máš takhle dlouhý cyklus a ovu i když mohla být později tak ale vajíčko už může být starší a nevýjde to..není to sranda a tvoje dr by měla ty nepravidelné cykli hned řešit pokud by se nedej bože prcek neudržel
49DC to je vlastně zítra 7tt to už by musel být aspoň váček vidět na UTZ ![]()
@kacula1111 můj doktor má ode dneška dovolenou na dva týdny, takže jsem šla k záskoku. Jinak u mého dr jsem byla naposledy v květnu a viděl nepravidelnost, ale nic neříkal. Byla jsem krátce po vysazení tak prý se musí cyklus srovnat. Dnes jsem byla poprvé na krvi a výsledky budou až zitra, takže ještě hodnotu hCG neznám. Je možné, že ten doktor má třeba horší ultrazvuk??
@kacula1111 Doktor na záskoku mi říkal, že nejspíš ovu byla pozdě a tudíž nic ještě nevidí. Ale prsa mě teda šíleně bolí i bradavky a cítím se víc unavená.
@Ja.nulka.22 Tak snad to bude v pořádku
ale dr měl něco dělat s tou nepravidelností..ano je pravda že po HA se musí tělo srovnat ale netrvá mu to půl roku..tak max 3 cykli..a když si mu řekla že chcete mimi tak nic neříkal ohledně rozházeného cyklu??
@kacula1111 neříkal právě nic. Když jsem vysazovala prášky kvůli plánování prvního miminka, tak jsem taky dlouho měla problémy. To jsem dokonce nikdy nedostala přirozeně ale vždy po vyvolavacce. A mimi se zadařilo po půl roce. A na testech se mi ukázali dvě čárky až 8tt. Dnes je miminku už 6 let ![]()
@Ja.nulka.22 No uvidíš..já s tím opožděným cyklem nemám dobré zkušenosti..můj dr to řešil hned po 1 potratu..to jsem měla cyklus 38 dní a už to bylo moc tak sme ho snížili na 31-33dni a ovulka 18-20Dc..teď mi ale zjistili příčinu potratů a ms bude dřív pač ovu byla hooodně brzi..asi kvůli lékům..tak zítra dej vědět kolik je to HCG ![]()
@kacula1111 tak budete začínat další cyklus? Budeš si hlídat ovu nebo tomu necháš volný průběh?
@mrkvikva No tak hlídat to musím hlavně kvůli práškům jestli mi náhodou nezpůsobují anovuláky víš..ale jinak že bych to chtěla hlídat testami nebo tak to ne…uvidíme snad se zadaří..teď právě mně ovu překvapila že byla tak brzi a na to jsem nebyla připravená
no a buď byla v pátek a nebo do soboty ráno a sexík byl až v sobotu..takže sme to nestihli
ale neva neni všem dnům konec ![]()
@kacula1111 to je pravda, není všem dnům konec, určitě se zadaří ![]()
@mrkvikva No to jo..ale tento cyklus je fakt šílenej..už dlouho sem neměla takové bolesti po ovu jako teď..od soboty bolela levá strana na to sem byla zvyklá to bylo vždy ale dneska jak mně bolí práva strana no to je hrůza..začalo to nějak odpo ale nehorázně..ach než si tělo zvykne na ty prášky to bude asi mazec ![]()
@kacula1111 a neříkal ti doktor jak dlouho může to srovnání trvat? Třeba to je jen tento cyklus
Ahoj holky, muzu se zeptat, mely jste nekdy pred ms (cca 6dni) spineni, tmave hnedy vytok? Moc dekuju ![]()
@mrkvikva No já mu volala a prý to je tím jak se mění krev ale příští cyklus to bude ok
no tak snad jo
a v kolik jedes na UTZ??
@majkl8686 Ahoj no jde o to jestli to máš běžně každý cyklus nebo ne..pokud ne tak to normální není..ja třeba před ms vůbec nešpinim..mně prostě bolí břicho a najednou se ms rozjede v plné parádě
jednou sem špinění měla a to bylo uhnízdování mimi
tak je dost možné že ms nedorazí ![]()