Testování - srpen 2016

906
19.7.16 22:00

Testování TT srpen 2016

Pro snažilky, které už teď ví, že v červenci to nevyšlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
20.7.16 07:05

@mrkvikva a jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.7.16 09:40

@Lekninka91 8 měsíců a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
20.7.16 09:43

@mrkvikva my teda teprve od kvetna, ale v cervnu mi byla stanovena nic moc diagnoza a ted jedu prvni cyklus na clostilbegytu. U vas je vse ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.7.16 10:44

@Lekninka91 ja pořádně ani nevím jestli je vše ok, protože doktor mě na žádny vyšetření poslat nechce, v Září jsem byla na operaci s endometriozou a manžel bere antidepresiva ktery mají jako vedlejší účinek pomalejší spermie, takže vzhledem k tomu, že se nám furt nedaří, si myslím, že problém někde bude. Začala jsem brát vitamíny FertilCare tak doufám, že trochu pomůžou. Co máš za diagnozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
20.7.16 10:47

@mrkvikva ja mam polycysticky vajecniky. Delsi anovulacni cykly.. Pokud to doktor teda ak neresi, mozna by stala za zvazeni vymena gynekologa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.7.16 11:17

@Lekninka91 neřeší, o výměně jsem uvažovala, jenže jsem limitovaná místem bydliště, auto nemám, takže se nemám jak dostat jinam :-( ty tvoje léky by ti měly pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
20.7.16 11:40

@mrkvikva mela by diky nim probehnout ovulace no. Jeste uzivam i jiny doplnky. S tim doktorem to je trochu pakarna no :? Nedokazu rict, co bych delala na tvym miste.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
20.7.16 11:46

@Lekninka91 je to na houby co? ten kdo děti nechce tak je má a ti co by je chtěli tak mají problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
18.8.16 15:12

Ahoj holky můžu se přidat??S manželem se snažíme už přes rok a zatím se nám 3-krát povedlo ale nedopadlo to..Teď jezdíme na Genetiku do Plzně a 31.8. si jedeme pro výsledky Imuno a spermiogramu..Od dr. máme schváleno snažení ale nejak nám to nejde…To bude asi ta psychika, hrozně se bojím že to zase nedopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
18.8.16 17:26

@kacula1111 ahoj určitě se přidej :-) psychika hraje velkou roli, u tebe má doktor podezdření, že je to imunologicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
18.8.16 17:34

@mrkvikva No genetika vyšla u obou OK tak musí zjišťovat dál no…tak já jenom doufám že jsme oba v pořádku a byla to jenom blbá náhoda 3-krát za sebou..ale nejraději budu když už to budu vedět čím to bylo…to čekááání je hroznéééé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
18.8.16 20:36

@kacula1111 přesně, čekání je hrozny, ale aspon je fajn, že se o tebe tvůj doktor stará, nasadil ti zatím nějakou podpůrnou léčbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
18.8.16 21:17

@mrkvikva No u mně ani ne pač já jsem prý v pořádku co se týče ovulace, ms a všeho ostatního jsem prý učebnicový příklad :-D takže jim jenom listovku a manželovi dal nějaké vitaminy než se dozvíme čím to je že se nepřehoupnu přes 9TT..takže zatím se nesnažíme ale po ms bych chtěla začít a dneska jsem 1DC…takže uvidíme :-D já jsem měla ze začátku taky dr. co se moc nesnažil ale pak jsem přešla pod primáře u nás v nemocnici a nemůžu si stěžovat..je hrozně soucitný a hned jak jsem o to přišla po třetí tak vypsal žádanku na Genetiku a podávám mu zprávy..a jak jsem četla v příspěvku co si psala že máš dr. nic moc teda..nechápu že vás neposlal oba někam do specializovaného střediska přece oni tam mají jinou techniku a můžou zjistit problém až úúúplně hluboko…zkus si zavolat do CAR nevím odkud si ale tam by vám určitě pomohli..a mají opravdu příjemný přístup a jsou hodný :-) moje sestra měla problémy s PCO a dával ji gynekolog 5% na klasické otěhu a teď má krásné dvě děti a obě byli splozeny normální cestou a to ji fakt nedávali naději…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
18.8.16 21:36

@kacula1111 já mám fakt doktora debila, je to sice soukromník, má v ordinaci všechny možny přístroje,… ale nic, nemá ani snahu, když mu říkám, že se pořád jen snažíme a nic tak se mě ještě zeptá jestli chci napsat antikoncepci! Jsem z olomouckého kraje, takže nejbližší CAR bude asi v Olomouci. Takže si nehlídáš ovulaci a necháváš tomu ted volný průběh? Já myslela, že výsledky spermiogramu jsou ještě týž den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí