Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele
tohle jsem dneska objevila, kdyby se mi ukázaly příští měsíc byla bych nejvíc šťastná, jenže jestli je to pravda tak je to o strach
brala jsem Norethisteron na oddálení MS a ten se nesmí brát v těhotenství protože způsobuje geneticky vady
a zároveň nevím jestli braní toho léku nezpůsobuje falešny //
@mrkvikva Ahoj to je těhu test?? No jestli jo tak gratuluji moc
já myslim že to není falešný poplach a můžeš se těšit ![]()
@kacula1111 ahojky ano je to TT, ještě jsem zkoušela další, tentokrát clearblue, prý je nejspolehlivější a opět pozitivní
jinak děkuju moc
zítra chci jít na krev tak uvidíme jestli se to potvrdí
@mrkvikva No když máš takhle krásnou dálnici tak je to jasný
Gratuluji
já si myslím že ten Norethisteron není škodliví oni jenom straší kravinama…vůbec bych se toho nebála..je to hormon ne?? a ty pokud vím škodlivé nejsou…mně říkala Dr. když jsem byla těhu a dost mně bolívala hlava, nevěděla jsem proč tak jsem jedla ibalgin jak vzteklá a taky vyhrožovala že budu muset kvůli tomu na potrat a já pak přešla k dr kde jsem teď a ten mi říkal že je to blbost
tak nevěš hlavu a těš se ![]()
@mrkvikva Já už taky chci //
dneska jsem 4DC tak už se těším na snaženíčko
31.8. se dozvíme výsledky a fakt jsem nervní jako blázen
a ty půjdeš na tu krev? jsem zvědavá kolik bude HCG
a kolikáty si dnes DC?
@kacula1111 jestli to u mě vyšlo tak si myslím že to bylo díky těm vitamínům a conceive gelu. Na krev určitě půjdu, jsem nedočkavá
chci vědět výsledky, aby se mi to případně potvrdilo. Dneska jsem 40DC a 21 den po OV. Neboj, to už ti taky uteče, už jen 10 dní a aspon budeš vědět na čem jsi. A ty už jedno dítě máš?
@mrkvikva Nene nemám žádné mimi…minulý rok v září jsem prodělala revizi pak v lenu SP a pak opět v dubnu SP…genetika je v pořádku teď čekáme na imuno a spermio..u nás je to asi dědičné nebo co..starší ségra stí měla šílené problémy mladší taky a já na tom asi nebudu jinak
s otěhotnením problém nemám ale nedotáhnu to dál než do 9TT
snad už po 4 to vyjde ![]()
@kacula1111 a nezkoušeli ti nasadit léky na udržení těhu? Budu držet palce aby výsledky vyšly dobře a hlavně se ukázal důvod proč to nešlo dál než 9TT ![]()
@mrkvikva No u revize nasadili Utrogestan ale už nepomohl, ale u těch dalších se to ani nestihlo pač u druhého těhu jsem potratila v 7tt a u třetího už v 6tt takže jsem ani nestihla kontrolu u dr..vždy když jsem našla // tak do 3 dnů konec
no uvidím co se dozvím snad to bude fakt jenom prkotina ![]()
@kacula1111 určitě a hlavně už budou vědět ten důvod a budou vědět co případně léčit, ty se taky určitě budeš cítit líp když budeš vědět jak na tom jsi
@mrkvikva No jako od posledního SP jsem sice psychicky OK ale už bych mimi chtěla..bude mi za pár měsíců 30 a ještě mimíska nemáme a už víc jak rok by jsme chtěli..tak snad nám štěstěna bude přát
a ty dej vědět to HCG jsem taky zvědavá
a přemýšleli jste nad jménami pro miminko?? je sice ještě brzi ale člověk už tak trochu ví jak by se měli jmenovat jejich děti
my už to víme od toho prvního těhu a nějak to nehodláme změnit
![]()
@kacula1111 určitě se ozvu, já mám ve jménech jasno, od začátku se mi líbily jména Anička, Sára a Amálka a pro kluka Dominik a Kuba, jenže manželovi se ani jedno nelíbí a hned mi řekl že to nebude ani jedno. On je o dost starší takže se bojím, že bude chtít dát nějaky,,starší,, jméno
v tom bude největší problém se shodnout. A jaky se líbí vám?
@mrkvikva No jelikož si mimíska odnosíš sama tak máš rozhodující slovo ne
Amálka je krásné jméno a s Dominikem je to jasný
my máme dvě jména u kluka je to právě ten Dominik a u holky Sofie
manžel chtěl aby si kluk jmenoval po něm ale já to zatrhla..ne že by se mi Alexandr nelíbil ale je v tom pak bordel
zařveš Saša a ozvou se oba
i když to je asi výhoda ještě to uvážim
a odkud jsi jestli se můžu zeptat ![]()
@kacula1111 Sofie je taky moc hezky, jednu znám a je to fakt zlatíčko
můj taky chtěl aby se kluk jmenoval po něm, ale jako ať se na mě nezlobí, ale Radovan fakt ne!!!
chudák dítě, vždyť by se mu smáli ![]()
zavoláš Sašo a přijdou oba, to je dobrý
no horší když nepřijde ani jeden protože si bude myslet že voláš toho druhýho
já jsem z Mohelnice ( asi 35 km od Olomouce ) a ty?