Testování - srpen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
20.8.16 17:14

Hele :jazyk: tohle jsem dneska objevila, kdyby se mi ukázaly příští měsíc byla bych nejvíc šťastná, jenže jestli je to pravda tak je to o strach :-( brala jsem Norethisteron na oddálení MS a ten se nesmí brát v těhotenství protože způsobuje geneticky vady :zed: a zároveň nevím jestli braní toho léku nezpůsobuje falešny //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 15:30

@mrkvikva Ahoj to je těhu test?? No jestli jo tak gratuluji moc :-) já myslim že to není falešný poplach a můžeš se těšit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 16:32

@kacula1111 ahojky ano je to TT, ještě jsem zkoušela další, tentokrát clearblue, prý je nejspolehlivější a opět pozitivní :-) jinak děkuju moc :hug: zítra chci jít na krev tak uvidíme jestli se to potvrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 17:24

@mrkvikva No když máš takhle krásnou dálnici tak je to jasný :-D Gratuluji :kytka: já si myslím že ten Norethisteron není škodliví oni jenom straší kravinama…vůbec bych se toho nebála..je to hormon ne?? a ty pokud vím škodlivé nejsou…mně říkala Dr. když jsem byla těhu a dost mně bolívala hlava, nevěděla jsem proč tak jsem jedla ibalgin jak vzteklá a taky vyhrožovala že budu muset kvůli tomu na potrat a já pak přešla k dr kde jsem teď a ten mi říkal že je to blbost :-) tak nevěš hlavu a těš se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 17:50

@kacula1111 tak snad máš pravdu :kytka: a děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 18:04

@mrkvikva Já už taky chci // :-D dneska jsem 4DC tak už se těším na snaženíčko :-) 31.8. se dozvíme výsledky a fakt jsem nervní jako blázen :-D a ty půjdeš na tu krev? jsem zvědavá kolik bude HCG :-D a kolikáty si dnes DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 18:24

@kacula1111 jestli to u mě vyšlo tak si myslím že to bylo díky těm vitamínům a conceive gelu. Na krev určitě půjdu, jsem nedočkavá :D chci vědět výsledky, aby se mi to případně potvrdilo. Dneska jsem 40DC a 21 den po OV. Neboj, to už ti taky uteče, už jen 10 dní a aspon budeš vědět na čem jsi. A ty už jedno dítě máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 18:37

@mrkvikva Nene nemám žádné mimi…minulý rok v září jsem prodělala revizi pak v lenu SP a pak opět v dubnu SP…genetika je v pořádku teď čekáme na imuno a spermio..u nás je to asi dědičné nebo co..starší ségra stí měla šílené problémy mladší taky a já na tom asi nebudu jinak :-( s otěhotnením problém nemám ale nedotáhnu to dál než do 9TT :-( snad už po 4 to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 18:43

@kacula1111 a nezkoušeli ti nasadit léky na udržení těhu? Budu držet palce aby výsledky vyšly dobře a hlavně se ukázal důvod proč to nešlo dál než 9TT :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 18:56

@mrkvikva No u revize nasadili Utrogestan ale už nepomohl, ale u těch dalších se to ani nestihlo pač u druhého těhu jsem potratila v 7tt a u třetího už v 6tt takže jsem ani nestihla kontrolu u dr..vždy když jsem našla // tak do 3 dnů konec :-( no uvidím co se dozvím snad to bude fakt jenom prkotina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 19:17

@kacula1111 určitě a hlavně už budou vědět ten důvod a budou vědět co případně léčit, ty se taky určitě budeš cítit líp když budeš vědět jak na tom jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 19:25

@mrkvikva No jako od posledního SP jsem sice psychicky OK ale už bych mimi chtěla..bude mi za pár měsíců 30 a ještě mimíska nemáme a už víc jak rok by jsme chtěli..tak snad nám štěstěna bude přát :-D a ty dej vědět to HCG jsem taky zvědavá :-) a přemýšleli jste nad jménami pro miminko?? je sice ještě brzi ale člověk už tak trochu ví jak by se měli jmenovat jejich děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: my už to víme od toho prvního těhu a nějak to nehodláme změnit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 19:52

@kacula1111 určitě se ozvu, já mám ve jménech jasno, od začátku se mi líbily jména Anička, Sára a Amálka a pro kluka Dominik a Kuba, jenže manželovi se ani jedno nelíbí a hned mi řekl že to nebude ani jedno. On je o dost starší takže se bojím, že bude chtít dát nějaky,,starší,, jméno :-( v tom bude největší problém se shodnout. A jaky se líbí vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 20:03

@mrkvikva No jelikož si mimíska odnosíš sama tak máš rozhodující slovo ne :mrgreen: Amálka je krásné jméno a s Dominikem je to jasný :-) my máme dvě jména u kluka je to právě ten Dominik a u holky Sofie :-D manžel chtěl aby si kluk jmenoval po něm ale já to zatrhla..ne že by se mi Alexandr nelíbil ale je v tom pak bordel :mrgreen: zařveš Saša a ozvou se oba :-D i když to je asi výhoda ještě to uvážim :mrgreen: :mrgreen: a odkud jsi jestli se můžu zeptat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 20:27

@kacula1111 Sofie je taky moc hezky, jednu znám a je to fakt zlatíčko :-) můj taky chtěl aby se kluk jmenoval po něm, ale jako ať se na mě nezlobí, ale Radovan fakt ne!!! :mrgreen: chudák dítě, vždyť by se mu smáli :lol:
zavoláš Sašo a přijdou oba, to je dobrý :potlesk: no horší když nepřijde ani jeden protože si bude myslet že voláš toho druhýho :mrgreen: já jsem z Mohelnice ( asi 35 km od Olomouce ) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí