Testování - srpen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
25.8.16 13:02

Tělo si dělá co chce, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 13:05

@mrkvikva Přesně a my se musíme přizpůsobit  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.8.16 13:08

meskanie ms

Ahoj holky,

tak sa pripajam k vam snazilkam :P ms mešká 11 dni, vsetky testy negativne- aj moc aj krv. Idem od dr- ta nic zatial nevidela, ziadna cysta, podla vsetkeho som uplne ok. Ms mi nikdy- ani pri strese ci chorobe nemeskala viac ako 2-3 dni. Mate prosim niektorá z vas alebo vasich známych skúsenosť, ze moze ist o tehu aj ked je vsetko negativne? Dakujem krasne, som strasne netrpezliva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 13:11

@simusiacik Ahoj no pokud není v krvi ani náznak HCG tak bohužel to těhu být nemůže :-( a neměla si třeba anovulační cyklus?? Občas se to stane a pak si ms dává ma čas..já měla anovulační cyklus jednou za posledních 14 let a ms nikdy zpoždění neměla jenom zrovna v tom cyklu..zpoždění bylo 20 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 13:13

@simusiacik A to ti dr nedala vyvolávačku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.8.16 13:40

@kacula1111 a nevies prosim kedy je to asi pozitivne z krvi? Citala som aj take pripady, ze krv bola negat a holka bola tehu. No dr povedala, ze ak ovulacia bola pred ms, tak moze byt este skoro aby nieco videla na utz. Mam počkať do 5.9 a ak by nedosla tak pichne vyvolavacku. My sa sice snazime asi 2 mesiace, ale nie som chorobne posadnuta a nehladam príznaky, ked to pride tak to pride. No je fakt, ze je mi nejak divne,,od zaludka" a mam citlivejsie prisa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 13:50

@simusiacik No je to trošku složitější..taky je dost možný že se ti brutálně opozdila ovulace a proto to zpoždění..Každopádně ovulace trvá jenom nějakých 12-24 hodin a když se trefíte tak než se oplodněné vajíčko uhnízdí tam kam má tak to trvá od 3 do 11 dní od možného oplodnění a když se vajíčko uhnízdí tak začne teprve produkovat HCG hormon..Luteální fáze je většinou stejná takže jsou opravdu jenom 3 možnosti..1. Buď si těhu a stalo se to před pár dny proto ještě v krvi nic není..2. Byla opožděná ovulka je potřeba jenom počkat než dorazí ms..3. Byl anovulační cyklus a tam se musí píchnout vyvolávačka jinak ms nedorazí..teď už to chce jenom čekat..pokud nedostaneš ms do neděle zkusila bych v pondělí ráno test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
25.8.16 14:35

@kacula1111 dakujem,som zvedava teda ako dopadnem a ci mi dr da nejake rozumne vysvwtlenie, kedze zatial vsetko Ok. Urcite dam potom vediet ako test v pondelok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 14:37

@simusiacik Určitě dej vědět :-) držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.8.16 17:36

@kacula1111 jj, má první a poslední slovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 17:39

@mrkvikva Já nikdy nepochopím v těhotenství nesmíte jíst tohle a tohle…PRD máme jíst všechno co si prcek žádá jaký pak co pak…v minulosti neexistovalo že by se nemělo jíst to a tamto..jedlo se všechno a nebyli problémy tak nevím proč by se to mělo změnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.8.16 20:16

@kacula1111 jj to už jsem taky zjišťovala, že bych neměla minerálky, ktery jsem doted normálně pila, že nemůžu pivo a dokonce ani nealko, ostry jídla,… ale přece pokud na to mám chuť tak si o to řeklo tělo, takže by to neměl byt takovej problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 20:21

@mrkvikva Nechápu proč by si nemohla pít minerálku, nebo pivo..ano s ostrým jídlem je to jasný pač většinou pak pálí žáha ale jinak je to stupidita!! Naše mámy pili normálně i víno v těhu a jsme tady ne?? To jsou kraviny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.8.16 20:29

@kacula1111 a to ted slyším a čteš všude, a já si vždycky vzpomenu jak v dávných dobách se pilo jen víno a to dost a voda vůbec a dětičky byly zdravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 20:32

@mrkvikva Moje máma mi říkala že se mnou vychlastala tolik vína jako nikdy…a jsem tady :-) prostě měla na to chuť tak si dala no a co :mrgreen: já až zase budu těhu tak budu dělat všechno klasicky jako do teď…proč se měnit?? vždyt těhu není nemoc ale radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí