Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacula1111 to já taky, ještě se mi líbí Vanesska ale to by mi už vůbec neprošlo
ale prý je tam jen jedno emryjko
takže nemůžu dát všechny jména ![]()
@kacula1111 a na zítra ti budu držet palce, určitě dopadnete dobře, kdyby ne tak by vám volali že máte přijít dřív
@mrkvikva Buď ráda že je jenom jedno
hlavně ať krásně roste a je zdravé
Ale Vanesska je krásné jméno ![]()
@mrkvikva No já doufám ale jsem klidnější protože vím že miminko jednou bude a chce to prostě čas
ale už bych taky chtěla vidět na testu //
![]()
@mrkvikva Tak snažit jsme se už začali tak teď se jenom trefit do ovulky a snad se zadaří..jenom v práci to nebude jednoduché..délám sice ve skladu ale chemikálii tak se o tom musím zmínit DR aby věděl..
@kacula1111 aha tak to by tě asi stejně něchal hned na neschopence, třeba ty SP způsobovaly ty chemikálie, určitě to ale DR řekni
@mrkvikva To určitě ne protože jsem tam teprve měsíc..ale teď mně to docela štve že tam máme takové jedovaté věci..no snad nic neunikne a já budu v pohodě ![]()
@kacula1111 ale stejně to DR radši řekni ať případně ví, co čekat
@mrkvikva No řeknu mu to ať taky ví..ale chtěla bych zůstat v práci než mi skončí zkušebka..snad teda se povede ![]()
@kacula1111 tu máš na 3 měsíce ne? A kde jsi dělala předtím?
Holky, mam dotaz. Dnes jsem 31Dc, priznaky mam neskutecne ukazkove, ale na testu snehobilo. Muzu i presto doufat? Cyklus mam 27-29 dni. Takze jsem bud 2 a nebo 4 dny ve skluzu..
@Petroslava Ahoj nadějě je vždycky
já mývám cyklus tak 31-35dní a první duch byl vždy 2dny po..ale klidne mohla být ovu dýl a tím pádem je to ještě brzi ![]()
@mrkvikva JJ a končí 8.11.
předtím jsem dělala tak ve fabrice v kanclu ale to mně moc nebavilo ![]()
No a se prave i bojim, aby to nebyla cysta. Dr. mi po telefonu rekla, ze bud jsem tehotna a nebo mam cystu. Jak se projevuje cysta? Me je spatne, boli me bricho jak na MS, picha me pravy vajecnik (v noci se budim) a prsa mam jak kojna.. Nevim nevim…