Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacula1111 tedka právě k němu dojížím, já auto nemám takže mě naši vozí svým autem, ale jestli budu těhotná tak budu muset na častější kontroly a budu to muset nějak řešit. U nás ve měste je sice doktorka, ale všichni na ni nadávají, tak to si asi nevybereš, pokud někdo kápne na fajn doktora tak má obrovsky štěstí
@mrkvikva Tak to já mám štěstí
taky jsem jezdila k dr až 40km byla dobrá ale bylo to šíleně daleko tak jsem si našla dr 13km od baráku a jsem sním šíleně spokojená..jsem ráda že jsem u něj..je to primář u nás v nemocnici a má 35let praxe a je fakt soucitný..když jsem o to přišla poprvé tak jako že se to stává ale pak už se začal chovat jinak když to bylo po druhé a po třetí..a pak mi řekl že stejně mně jednou odrodí a bude to brzi a pohladil mně po zádech pač jsem byla špatná z toho..tak aspoň takhle pomůže…no snad ten tvůj se žačne chovat jinak uvidíš..a kdyby ne stačí se zeptat tady je myslím hodně lidí co rádi pomůžou
![]()
@kacula1111 Tak to máš fakt fajn doktora, takových je málo, ten můj je soukromník a podle toho se asi i chová. No uvidíme zítra, snad se bude chovat jak člověk
@mrkvikva Určitě ano
neboj jen se těš na to co tě čeká nemysli na ošklivé věci bude to v pořádku ![]()
@mrkvikva Ahojky tak na tebe myslím a moc držím palce
pak písni ![]()
@kacula1111 ahojky, tak jsem se dočkala kontroly, mimi je v bříšku
tam kde má, podle doktora je všechno v pořádku, fotečku mám, ale není na ní pořádně nic vidět. mimi má 1cm
na další kontrolu až 16.9
vidět nebylo
@mrkvikva Ahoj tak to je super
já věděla že to bude ok
no na srdíčko je moc brzi ale toho 16.9. Už bude tlouct tomu věřím
mám za tebe radost ![]()
@kacula1111 tak prvni jsem se bála, jestli bude tam kde má být, a ted se budu bát aby tlouklo srdíčko
@mrkvikva To se neboj
určitě ho uslyšíš a uvidíš
tak teď fakt obrovská gratulace ![]()
@mrkvikva Jsem zvědavá jestli to bude Anička, Sára a Amálka nebo Dominik a Kuba
psala si to tak ne ![]()