Testování - srpen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1717
24.8.16 21:03

@kacula1111 díky. No však jsem si už vyšperkovala menstr. kalendář různejma poznámkama:)) Snažení samozřejmě bude pokračovat. Menzes mám tedy nepravidelně, ale fáze od ovu do menzes by měla být tak nějak furt stejná, že? :nevim: no po MS jdu k dr. na preventivku, tak se na vše možné zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:05

@kacula1111 díky, určitě se to povede, hlavně, že budeš vědět co bylo za problém a že už budete vědět jak to řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
24.8.16 21:10

@Emka135 Ano luteální fáze by měla být stejná pokud netrpíš na cysty..když ne tak to můžeš počítat na 100% podle toho :mrgreen: pokud máš nepravidelný menzes tak se ti občas jenom opozdí ovu nebo proběhne anovulační cyklus..to se taky občas stane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
24.8.16 21:13

@mrkvikva Tak my nemáme problém s otěhotněním pač to stačí aby o mně manžel otřel trenky a jsem v tom :mrgreen: :mrgreen: ale neudržím to víc jako po 9tt a pak to jde do kopru..ale už sem stím smířená že se to stalo takže psychika je v pohodě, jenom jsem nervózní co se dozvim..ale tak musím myselt pozitivně a bude to ok :-D a co vůbec na těhu řekla tvoje drahá polovička? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:19

@kacula1111 psychika je strašně důležitá, to je fajn, že to bereš takhle, třeba ti jen nasadí léky na podporu udržení. Manžel ještě nic neví, máme 5.9 výročí tak jsem mu to chtěla říct při něm, ale 1. nevím jestli to vydržím :-) 2. jestli mi bude blbě tak to stejně pozná, je to ještě 14 dní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
24.8.16 21:31

@mrkvikva No tak snad to vydržíš to už budeš mít i fotečku a to bude překvápko :potlesk: jsem na to zvědavá teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:34

@kacula1111 nerada čekám :lol: ale pokusím se, na fotečku se těším, snad bude něco vidět, už aby bylo úterý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
24.8.16 21:40

@mrkvikva Bude určitě :hug: máš dost vysoké HCG takže tam bude váček s miminkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:45

@kacula1111 doufám a těším se :hug: :kytka: dneska jsem si byla koupit větší kalhoty, bo se do těch mých nevlezu (chodím s rozepnutým knoflíkem a volným trikem ) :-) přibrala jsem 3 kg ale to není z těhu, ale spíš z rozežranosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.8.16 21:52
@mrkvikva píše:
@Floor a clear blue ti vyšel jak? Ten nikdy nelže, ale je fakt, že možná i na něj bylo moc brzo

No právě že jsem nevydržela do rána a testovala hned odpoledne :roll: byla jsem 11 DPO. Tak to zkusím zítra ráno znovu (13 DPO) snad se objeví alespoň duch. Mimco chci už hodně dlouho ale během těch uplynulých 11 let se toho událo tolik :oops: takže snažení je teprve chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.8.16 21:58

@kacula1111 a vy se teď snažíte? Taky jsem po SP, myslela jsem taky že jsem v pohodě ale pak se mi to vrátilo jako boomerang i přesto že už 2 děti máme. Možná jsme měli jít ihned do dalsi těhotenství, nevím, ale já pak nastoupila do práce a nastaly další a další starosti. Naštěstí jsme „už“ v pohodě a o to více se na miminko tesim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
24.8.16 22:07

@mrkvikva No ale ta rozežranost asi z těhu bude :mrgreen: :mrgreen: já když sem byla těhu tak sem byla schopná jíst 10krát denně :mrgreen: :mrgreen: ale je dobře že máš příznaky je to dobré znamení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
24.8.16 22:14

@Floor No teprve se začneme snažit..mně teď skončila ms a od dr. z Genetiky sem měla doporučeno po těch všech potratech počkat do srpna ať se tělo srovná..a hlavně sme čekali na výsledky imuno a spermiogram.. to se dozvíme 31.8. a to budu 14DC, to je na můj cyklus akorát pač ovulku mívám tak 18-22DC takže mám času dost :mrgreen: my ještě děti nemáme jsme teprve rok manželé a od prvního potratu je to právě rok a od té doby pořád jenom čekáme a čekáme..je to k zblaznění ale až se to povede o to to bude větší radost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.8.16 08:14

@kacula1111 jenže já právě nemám moc chut na klasicky jídla, těch moc velky porce nesním, spíš furt něco zobu, tady si vezmu tyčinky, tady si vezmu jogurt, tady párky, tady meloun, tady cukroví… :mrgreen: a tak je to celej den :lol: ale říkala jsem si že na nějaky těhotensky chutě je ještě moc brzo. Ach jo, už aby bylo úterý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
25.8.16 12:00

@mrkvikva To taky nemusí být..někdo má příznaky hned od začátku a až časem to ustoupí a někdo ze začátku nic a pak příznaky :-) já měla u prvního těhu příznaky ještě před ms a pak mi to test jenom potvrdil a u druhého a třetího příznaky vůbec žádné až pak zpoždění ms jinak bych ani nevěděla že těhu jsem..takže klidně už můžeš mít chutě :-D já jsem třeba u prvního těhu nemohla cítit salámy a šunku okamžitě se mi zvedal kufr…a ZT bylo v 9tt takže říkám příznaky byli okamžitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí