Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mrkvikva Tak dneska si 5+4tt..jelikož ti ms začala 16.7. tak se to počítá od toho samého dne každý týden..tzn 23.7. 1+0tt, 30.7. 2+0tt atd. atd. takže 30.8. budeš 6+3tt to je na srdíčko ještě brzi, ale kdo ví
každopádně máš 2000 HCG co znamená že na UTZ už musí něco vidět v děloze
je tam vždy vidět gestační váček už od 1000 HCG tak pak foto ![]()
@kacula1111 @mrkvikva
Snad jo, už máme 2 holky, 13 a 11, tehdy byly // na testu taky později a vždy velmi slabě, ale teď když jsou ty nové testy (testovala jsem Clearblue a dr max) tak jsem si říkala že by to šlo ![]()
@Floor No já si myslím že se testy moc nezměnili
spíš asi jenom ta citlivost jinak nic ![]()
@kacula1111 ¨díky za výpočet, šikula
doufám, že mi už dá první fotečku ![]()
@Floor a clear blue ti vyšel jak? Ten nikdy nelže, ale je fakt, že možná i na něj bylo moc brzo
@mrkvikva No něco málo jsem se už napočítala no
určitě něco na UTZ uvidí takže fotečka bude
a chci vidět pak
a co příznaky už začali fest nebo ještě ne ![]()
@kacula1111 doufám že jo, jestli bude tak určitě pošlu
no, příznaky… v podstatě jen pálení žáhy, citlivy prsa a poslední týden mi bývá chvílema špatně v autobuse jak se houpá, ale nezvracím. Jo a píchá mě v břichu, ale to doufám nic neznamená
@mrkvikva Nn to píchání je normální to se ti zvětšuje děloha
takže neměj obavy ![]()
@kacula1111 tak mi dnes odpo začla mrcha
tak potom vše nanovo. Budu opět testit ovu. Jinak jsem ji testovala v různých denních dobách a i ráno se ukazovala velmi silná testovací čárka…ale většinou jsem to zkoušela kolem poledne.
@mrkvikva No jelikož jsem prodělala 3 potraty a u každého jsem měla jiné příznaky tak bolest břicha byla vždycky…a vždy to bylo že se zvyšuje sliznice a zvětšuje děloha..a jelikož jsem pak byla na prášky tak sem přečetla takových článku o těhotenství a snažení a ovu testech a tak, že bych mohla vyučovat
prostě jsem se v nemocnici nudila a na telku moc nekoukám tak jsem četla no ![]()
@kacula1111 neboj, tobě se taky brzo zadaří a pak všechny ty informace využiješ v praxi, do té doby tě využiju já a můžeš vyučovat mě ![]()
@Emka135 Tak to je škoda, ale zase aspoň proběhne další snaženíčko tak aspoň jedno pozitivum to má
pokud si nejseš úplně jistá testama tak zkus k tomu ještě měřit bazální teplotu..já jsem se na ovu testy nikdy spolehnout nemohla pač mám hodně málo hormonu v moči a nikdy jsem test neměla úplně pozitivní ale ovu proběhla..tak jsem se vrhla na měření BT a od té doby přesně vím svoji ovulku a ještě i den kdy dorazí ms
je to super pač se můžu připravit
jediná nevýhoda měření BT je že ovulku zjistíš až den po ale když to spojíš s testami tak budeš mít 100% jistotu a můžeš si to poznamenat do kalendáře ![]()
Ahoj, tak se přidávám
na foto moc vidět není ale za 5 dní pomalu sílí duch, měla jsem rozházené cykly, zpoždění MS o 8 dní, zítra kontrola u dr, vidíte někdo? Jde špatně fotit..:(
@mrkvikva Klidně se ptej na co chceš
já budu jenom ráda nápomocna
já věřím že se nám to povede jenom už ať vím výsledky testů a hned budu klidněji spát ![]()