Testování - srpen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2048
21.8.16 20:57

@mrkvikva No tyhle jména už bohužel vychází z módy :-( je to škoda ale je to tak…no já si myslím že když já zařvu tak by přiběhli oba pač to stojí za to a jsem občas moc hlasitá :mrgreen: no já jsem ze Zbiroha to je cca 30km jak od Plzně tak od Prahy :-D taková prdka světa :-D a ty už nějaký dítě máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 21:08

@kacula1111 tak to máme k sobě bohužel pořádně daleko. No právě, řekla jsi to úplně přesně, tyto jména už vyšly z módy a když si představím, že se tak jmenuje dítě, které bude za nějakých 5-6 let ve školce a bude to už ve své podstatě extravagantní jméno tak by bylo chudák, ale on to nechce pochopit. Já ještě žádny nemám, teda svoje vlastní, ale v práci jich pár mám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.16 21:19

Ahojky, prosim, vidite neco? 13 dpo testovano ted vecer

• Citovat
  • Upravit
906
21.8.16 21:22
@Anonymní píše:
Ahojky, prosim, vidite neco? 13 dpo testovano ted vecer

tak já bohužel nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 21:28

@mrkvikva Joo ty děláš nejakou učitelku ve školce?? Tak já bych na to nebyla nemám moc ráda křik jako takovej asi jsem vadná :mrgreen: :mrgreen: já si myslím že jde hlavně o to aby pak miminko bylo s jménem spokojené až bude ve škole..a kor teď když jsou celkově děti na sebe hodně zlé a vysmívají se jeden druhému :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 21:29

Anonymní já vidím ducha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 21:35

@kacula1111 jj učitelku ve školce, tam právě vidím jak ty děti ty jména vnímají. A křiku je tam až až 8o! kde pracuješ ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 21:44

@mrkvikva No já pracuju jako skladník ve fabrice :-) jezdím na VZV takže mně práce baví a naštěstí tam není křik :-) jako děti miluju ale řvaní mně fakt vadí takže ty musíš mít nervy z ocele :mrgreen: taky se strašně nerada hádám to už fakt musí být abych řvala takže tě opravdu obdivuji že to zvládáš :-D a jak dlouho to už děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 21:49

@kacula1111 někdy je toho řvaní až moc to je fakt. Nervy mi ničí hlavně rodiče některých dětí :mrgreen: už to dělám 7 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
21.8.16 21:56

@mrkvikva No právě ty rodiče..kolikrát mají nevychované dítě a když se jim něco řekne ještě se stěžují že je to špatná výchova ve školce…ale taky se někdy natrefí na špatnou učitelku to neříkám ale je to jedna z 1000 třeba :mrgreen: s jistotou vím že svoje dítě si výchovam jinak..já když někdy v obchodě vidím jak se tam dítě matce hází po zemi protože něco chtěj a ona to nechce koupit to by mně kleplo..a to je jenom jeden příklad :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
21.8.16 22:08

@kacula1111 o tom by se dalo vyprávět… ve většině případů je chyba u rodičů, nadávají na školku, že jsme jim děcka nevychovali podle jejich představ a nedochází jim, že mš je školní zařízení a má vzdělávat a ne vychovávat. A že když dítě nastoupí do školky a neumí se ani napít z hrníčku, samo najíst…ale podle rodičů je plně samostatné, hrůza. Rodiče ani neumí pozdravit tak proč by mělo dítě, když jim rodič dává takový příklad…no škoda mluvit… to by stejně bylo na dlouho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no jde to od desíti k pěti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
22.8.16 08:43

@mrkvikva No přesně má slova :-D já jsem ráda že moje neteř a synovec jsou vychovaný dobře takže se člověk snimi nebojí jít do ZOO nebo do obchodu :-) beru si ze ségry příklad jak vychovávat :-D snad se mi to povede :-) no ms dneska skončila tak počkám do soboty a vrhememe se s manželem na to :-) v týdnu mám smůlu on má ranní já odpolední takže se vůbec neuvidíme…no aspoň se na sebe budeme těšit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
22.8.16 13:35

@kacula1111 to určitě :lol: o to to bude lepší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.16 17:11

Ahojky, jsem ta anonymni ze vcera. Tak jsem zkusila dnes po prichodu z prace, ale moc jsem si nepomohla..je rozpity :roll: Zkousela jsem jeste nakou cizi znacku a nic, co by slo vyfotit. A to uz by asi v den ms neco byt melo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
906
22.8.16 18:08

V den MS to není zárukou, já měla ještě 2 dny po očekávané MS test úplně bílý - negativní. Chtělo by to ale otestovat z ranní moči, to je nejvyšší hodnota Hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí