Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mrkvikva No tyhle jména už bohužel vychází z módy
je to škoda ale je to tak…no já si myslím že když já zařvu tak by přiběhli oba pač to stojí za to a jsem občas moc hlasitá
no já jsem ze Zbiroha to je cca 30km jak od Plzně tak od Prahy
taková prdka světa
a ty už nějaký dítě máš?
@kacula1111 tak to máme k sobě bohužel pořádně daleko. No právě, řekla jsi to úplně přesně, tyto jména už vyšly z módy a když si představím, že se tak jmenuje dítě, které bude za nějakých 5-6 let ve školce a bude to už ve své podstatě extravagantní jméno tak by bylo chudák, ale on to nechce pochopit. Já ještě žádny nemám, teda svoje vlastní, ale v práci jich pár mám ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, prosim, vidite neco? 13 dpo testovano ted vecer
tak já bohužel nic ![]()
@mrkvikva Joo ty děláš nejakou učitelku ve školce?? Tak já bych na to nebyla nemám moc ráda křik jako takovej asi jsem vadná
já si myslím že jde hlavně o to aby pak miminko bylo s jménem spokojené až bude ve škole..a kor teď když jsou celkově děti na sebe hodně zlé a vysmívají se jeden druhému ![]()
@kacula1111 jj učitelku ve školce, tam právě vidím jak ty děti ty jména vnímají. A křiku je tam až až
! kde pracuješ ty?
@mrkvikva No já pracuju jako skladník ve fabrice
jezdím na VZV takže mně práce baví a naštěstí tam není křik
jako děti miluju ale řvaní mně fakt vadí takže ty musíš mít nervy z ocele
taky se strašně nerada hádám to už fakt musí být abych řvala takže tě opravdu obdivuji že to zvládáš
a jak dlouho to už děláš?
@kacula1111 někdy je toho řvaní až moc to je fakt. Nervy mi ničí hlavně rodiče některých dětí
už to dělám 7 let
@mrkvikva No právě ty rodiče..kolikrát mají nevychované dítě a když se jim něco řekne ještě se stěžují že je to špatná výchova ve školce…ale taky se někdy natrefí na špatnou učitelku to neříkám ale je to jedna z 1000 třeba
s jistotou vím že svoje dítě si výchovam jinak..já když někdy v obchodě vidím jak se tam dítě matce hází po zemi protože něco chtěj a ona to nechce koupit to by mně kleplo..a to je jenom jeden příklad ![]()
@kacula1111 o tom by se dalo vyprávět… ve většině případů je chyba u rodičů, nadávají na školku, že jsme jim děcka nevychovali podle jejich představ a nedochází jim, že mš je školní zařízení a má vzdělávat a ne vychovávat. A že když dítě nastoupí do školky a neumí se ani napít z hrníčku, samo najíst…ale podle rodičů je plně samostatné, hrůza. Rodiče ani neumí pozdravit tak proč by mělo dítě, když jim rodič dává takový příklad…no škoda mluvit… to by stejně bylo na dlouho
no jde to od desíti k pěti ![]()
@mrkvikva No přesně má slova
já jsem ráda že moje neteř a synovec jsou vychovaný dobře takže se člověk snimi nebojí jít do ZOO nebo do obchodu
beru si ze ségry příklad jak vychovávat
snad se mi to povede
no ms dneska skončila tak počkám do soboty a vrhememe se s manželem na to
v týdnu mám smůlu on má ranní já odpolední takže se vůbec neuvidíme…no aspoň se na sebe budeme těšit ![]()
Ahojky, jsem ta anonymni ze vcera. Tak jsem zkusila dnes po prichodu z prace, ale moc jsem si nepomohla..je rozpity
Zkousela jsem jeste nakou cizi znacku a nic, co by slo vyfotit. A to uz by asi v den ms neco byt melo ![]()
V den MS to není zárukou, já měla ještě 2 dny po očekávané MS test úplně bílý - negativní. Chtělo by to ale otestovat z ranní moči, to je nejvyšší hodnota Hcg