Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mrkvikva No to sice jsou týž den ale ještě mi brali ovulační hlen aby věděli jak se ty malé mršky chovaj než se dostanou tam kam maj..a brali i tu krev na imuno tak se to všechno dozvíme toho 31..mám z toho obavy ale tak doufám že to bude prkotina
ovulaci nehlídám pač po těch třech potratech vím úplně přesně den předem že zítra bude a pokaždé když jsem měřila BT se mi to potvrdilo takže nemusím hlídat
tak si zkus zavolat do Olomouce všude je podle mně stejný personál takže vám určitě pomůžou a vyprdni se na dr..pač kdyby si otěhotněla tak budeš chodit do Caru aby si tě ohlídali alespoň ze začátku ![]()
Tak my jsme na tom za srpen takto
První test je dělaný v pondělí, poslední dnes odpoledne… akorát nevím, zda by již neměli být silnější
poslední menstruace 15. 7. Pobolívá mě podbřišek a píchá mě na vaječníku, tak snad bude všechno ok ![]()
@kacula1111 hlavně, že se konečně dozvíš jak na tom jste, nejhorší je nejistota. Počkám ještě měsíc a pokud to zase nevyjde tak už zavolám přímo do CARu a uvidím co mi řeknou
@levandulka123 tý jo, gratuluju
na to, že jsou všechny testy dělany během týdne tak sílí fakt pěkně a docela rychle, kolikátý den jsi po OV? podle toho co tady často čtu tak skoro všechny zpočátku pobolívá břicho a píchá je, ale nedokážu ti říct proč to dělá ![]()
@mrkvikva Děkuji
Já ovulaci moc nesledovala právě tenhle měsíc
už jsem si říkala, že všechno nechám náhodě
ale plus mínus si myslím, že k početí mohlo dojít 30. 7. Já se právě bála, že sílí pomalu, když vidím ostatní, jak maji třeba hned „dálnice“ ![]()
@levandulka123 málokomu se ukáží takhle krásny // už po 14 dnech, spíš mají duchy a pak najednou dálnice, ale tobě to sílí pěkně už od začátku, už jsi se objednala k doktorovi? ![]()
@mrkvikva Můj doktor má dokonce měsíce dovolenou a záskok žádný psaný nemá, tak musím vydržet. Ten si to taky uměl vybrat
![]()
@levandulka123 ještě si můžeš skočit na krev jako samoplátce, aby jsi měla jistotu a pak zajít k doktorovi už jen pro potvrzení a pro kartičku ![]()
@mrkvikva No jsem sice netrpělivá
ale furt doufám, že podle těch testů je to snad jasný ![]()
@levandulka123 já bych na to neměla nervy
přece jen do konce měsíce je ještě nějakých pár dní ![]()
@levandulka123 trpělivost je dobrá vlastnost
ale já bych ji v tomto případě neměla
manžel nebo přítel už to ví?
@mrkvikva Tak já myslím, že to tak opravdu je
bolí mě prsa, žáha mě pálí, menstruace se taky nedostavila, tak co by to bylo jinyho
jj přítel to ví ![]()