Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím, kdo teď někdy rodil u Apolináře - jakým způsobem tam provádí testování na covid při příjmu? Jestli klasický do hloubky nebo jen z okraje nosu..
@AnnieTheCross píše:
Zdravím, kdo teď někdy rodil u Apolináře - jakým způsobem tam provádí testování na covid při příjmu? Jestli klasický do hloubky nebo jen z okraje nosu..
Testy musíš mít udělané v odběrovém centru nebo samotest, v porodnici je nedělají. ![]()
@miska09 a to je z vlastní zkušenosti? Na stránkách mají napsaný, že kdo nebude mít test z odběrovyho centra tak tomu budou dělat přímo v porodnici. A o samotestech u rodičky tam nic není
@AnnieTheCross píše:
@miska09 a to je z vlastní zkušenosti? Na stránkách mají napsaný, že kdo nebude mít test z odběrovyho centra tak tomu budou dělat přímo v porodnici. A o samotestech u rodičky tam nic není
Rodila jsem tam 13 dnů zpět. Bylo mi řečeno, že se musím nechat testovat sama, dostala jsem l tomu i info na papíře a čestné prohlášení, pokud si budu doma dělat samotest. Pokud jsi očkovaná, tak nemusíš, to stejné platí pro doprovod.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.