Testování u Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.7.21 19:31

Testování u Apolináře

Zdravím, kdo teď někdy rodil u Apolináře - jakým způsobem tam provádí testování na covid při příjmu? Jestli klasický do hloubky nebo jen z okraje nosu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2717
22.7.21 04:50
@AnnieTheCross píše:
Zdravím, kdo teď někdy rodil u Apolináře - jakým způsobem tam provádí testování na covid při příjmu? Jestli klasický do hloubky nebo jen z okraje nosu..

Testy musíš mít udělané v odběrovém centru nebo samotest, v porodnici je nedělají. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.21 07:02

@miska09 a to je z vlastní zkušenosti? Na stránkách mají napsaný, že kdo nebude mít test z odběrovyho centra tak tomu budou dělat přímo v porodnici. A o samotestech u rodičky tam nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
22.7.21 07:52
@AnnieTheCross píše:
@miska09 a to je z vlastní zkušenosti? Na stránkách mají napsaný, že kdo nebude mít test z odběrovyho centra tak tomu budou dělat přímo v porodnici. A o samotestech u rodičky tam nic není

Rodila jsem tam 13 dnů zpět. Bylo mi řečeno, že se musím nechat testovat sama, dostala jsem l tomu i info na papíře a čestné prohlášení, pokud si budu doma dělat samotest. Pokud jsi očkovaná, tak nemusíš, to stejné platí pro doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková