Těstoviny s čím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
21.7.11 15:32

1 ks brokolice, 5 ks tav. sýra, sůl.

Omytou brokolici rozdělím na malé paličky a vložím do kastrolku s vodou, ale tak aby nebyla celá ponořená. Přidám sůl (podle velikosti brokolice asi 2 lžičky). Vařím, dokud se brokolice celá nerozvaří.
K uvařené brokolici přidáme sýr a za stálého míchání vařím, dokud se sýr nerozpustí. Jestli mám chuť hřešit, přidám ještě šlehačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
21.7.11 16:11

Já dělám těstoviny s tuňákem. Osmažím na cibuli tuňáka z konzervy, přidám nakrájená rajčata bez slupek a pokrájené černé olivy + šťáva z citronu. Máme to hrozně rádi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.7.11 16:34
Pa-ja píše:
Já dělám těstoviny s tuňákem. Osmažím na cibuli tuňáka z konzervy, přidám nakrájená rajčata bez slupek a pokrájené černé olivy + šťáva z citronu. Máme to hrozně rádi :palec:

Jak jsem psala tuňáka nejím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
21.7.11 16:55
Verusha píše:
Pa-ja píše:
Já dělám těstoviny s tuňákem. Osmažím na cibuli tuňáka z konzervy, přidám nakrájená rajčata bez slupek a pokrájené černé olivy + šťáva z citronu. Máme to hrozně rádi :palec:
Jak jsem psala tuňáka nejím :nevim:

Promiň, to jsem přehlídla :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.7.11 17:25

My doma vaříme tohle:

špagety + boloňská omáčka (domácí nebo kupovaná) špagety carbonara
fussily/penne + kuřecí maso se špenátem a smetanou
fussily/penne + žampiony, rajčata, maso, niva a smetana

Jinak mají v obchodech docela dobré omáčky (např.Uncle Bens, Panzanni), když tam přidáš nějaké maso, tak máš rychle vařeno a je to i dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.7.11 17:28
Pa-ja píše:

Tunáka miluji :-) a tenhle recept zní dobře, tak to někdy zkusím uvařit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
21.7.11 18:19
MUFICE píše:
Pa-ja píše:
Tunáka miluji :-) a tenhle recept zní dobře, tak to někdy zkusím uvařit :palec:

Tak to jsem ráda :wink: Já zase určitě vyzkouším ty s žampionama, rajčatama, nivou a smetanou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
22.7.11 21:42

Mnam Mnam

Ahojky holky,

1. nejraději mám s hříbkovou nebo liškovou s parmazánem! Osmahnu na másle cibulku, pod lišky ani není nutné, zaleji 2 decky poctivého vývaru, trochu smetany, zahustím parmazánem ..... na hluboké pánvi pak prohřeji s těstovinama, dokud nejsou krásně obalené omáčkou (nesmí v ní plavat) … servíruji s lžící parmazánu

2. s parmskou a rajčaty
Na trošce oliváče osmahnu hrstičku jemné cibulky, přidám loupaná rajčata v plechu, zaleji sklenkou červeného, provařím až to pěkně zhoustne, klidně hodinku … přidám trošku tymiánu, sůl pepř ..... ve finále přidám potrhanou parmskou šunku … smíchám se špagetama opět v pánvi .. servíruji s lžící parmazánu

3. se smetanou,gorgonzolou, , kuřecím, panenkou a sušenými rajčaty.

Opražím si mini kostičky panenky a kuřete na oleji a odstavím, ve výpeku ohřeji smetanu s lžící gorgonzoly a parmazánu, přidám pokrájená sušená rajčata … redukuji a přidám hotové maso… opět promíchám s těstovinou v pánvičce a zasypu parmazánem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
22.7.11 22:19

1. na oliv.olej česnek,cuketu na dlouhý plátky, loupaný rajčata z plechovky, sůl, máta, můžu trochu přidat smetany ale nemusím

2. na oliv.olej česnek, na to různobarevné papriky na kousky (červená, žlutá) a osmahnu do měkka..smíchám těstoviny a podávám s parmezánem

3. na oliv.olej česnek, kousky vypocenýho lilku, loupaný rajčata z plechovky, sůl, pepř (někdy přidám kari)..zase smíchám s těstovinama a podávám s parmezánem

4. na oliv.olej česnek, loupaný rajčata, lososa, sůl, bazalka

5. na oliv olej osmahnu šunku, porek a zaleju omáčkou ze smetany a nivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí