Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevíte náhodou kde dělají testy na covid v okolí Kobylis( Praha 8,9,7) ze slin? Případně kde to zjistím? Dik
@jafr píše:
Kytlická ul. na Proseku.
jj, tam jsem taky byla s dětmi. akorát mám pocit, že se to týká jenom těch preventivních testů zdrama, pokud je to na žádanku, tak normálně výtěr.
Určitě nahoře v Bohnicích Prevedig (Poznaňská stopro, Šutku si prokontroluj) ty plivací. Aeskulab na Mazurské plivací i cucací tampóny (ty dokonce možno i k odnosu domů předem, tam si to poválet v puse a vrátit zpět, pokud to tak někomu vyhovuje). Pro děti od 5 let (vyzkoušeno i se žádankou od doktora).
To koukám, tolik možností a já pořád jezdím jak blb na Bulovku, kde se nedá pořádně zaparkovat ![]()
@ugluk píše:
Určitě nahoře v Bohnicích Prevedig (Poznaňská stopro, Šutku si prokontroluj) ty plivací. Aeskulab na Mazurské plivací i cucací tampóny (ty dokonce možno i k odnosu domů předem, tam si to poválet v puse a vrátit zpět, pokud to tak někomu vyhovuje). Pro děti od 5 let (vyzkoušeno i se žádankou od doktora).
na Šutce u bazénu už asi nejsou, neviděla jsem tam minulý týden ten jejich stan a kontejer
@annlady to je možné, já mám zmapovanou jenom tu Poznaňskou (tam mají „centrálu“) a u Šutky jenom vím, že bývali, tak děkuji za doplnění ![]()
Ze slin myslíte naplivání do nádobky či cucání tamponku? Zajímala jsem se o to plivání a na jednom místě mi řekli, že to mají jen pro samoplátce a ne jako prevenci na pojišťovnu.
Jaké je to cucání, není z toho člověku blivno?
Díky
@meduzza v tom Prevedigu teď plival muž jako prevenci na pojišťovnu a se žádankou by to mělo jít taky, dali mu vybrat na místě. A tampóny cucalo mé dítě několikrát a nestěžovalo si (a že si jinak stěžovat umí
), ty jdou v Aeskulabu na pojišťovnu preventivně i se žádankou, tam se to zaklikává v rámci rezervace. Bohužel si v posledních týdech s rodinou zkoušíme všemožné alternativy ![]()
Děti do 5 let rejpnou do nosu bez možnosti výběru.
@Niky2 jsem se schválně dívala na ty Prevedig stránky a je to tak, hromadu odběrných míst zrušili a P8 už má jenom Poznaňskou a dole Invalidovnu.