Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtela bych se zeptat jestli nemate nekdo zkusenost s tetovanim za ucho? Jestli tetovani hodne boli nebo jste skoro nic necitili? Bude to moje prvni tetovani a chtela bych mit jedno male za uchem ????
Kamarád má tetování za uchem a říkal, že bolestivé to trochu bylo. Ale nic, co by se nedalo vydržet. Ale je to chlap. Dá se to v pohodě vydržet pokud ho vážně chceš a není to nic velkého.
@polican píše:
Kamarád má tetování za uchem a říkal, že bolestivé to trochu bylo. Ale nic, co by se nedalo vydržet. Ale je to chlap. Dá se to v pohodě vydržet pokud ho vážně chceš a není to nic velkého.
No právě, chlap. ![]()
@andrea647 je to na kosti, malá vrstva podkožního tuku, bude to bolet.
Mam a docela velké, nebolelo to je šíleně simralo. Měla jsem co dělat, abych se nesmala.
Ale je to na každém, někdo je na bolest citlivější a někdo zase ne.
Měla jsem vedle sebe chlapa jak horu tetovali mu paži a on brečel jak malá holka.
Mam za uchem a mam celou ruku, i na zadech, ale za tim uchem to bylo asi nejhorsi ![]()
No tak snad to preziju. Bude to male tetovani tak doufam ze to bude trvat jenom 5 minut
Trhani zubu je stejne nejhorsi tak tohle snad vydrzim!!
@andrea647 Jako clovek ktery se pokousi tetovat a sam je tetovany
zalezi od prahu bolesti, ale misto je docela citlive, vzhledem k malemu mnozstvi tuku a take blizkost kosti
lebky..takze od toho ocekavej trosku bolestivejsi zazitek, ale neverim tomu, ze to bude neco hrozne
zvladla jsem zebra 6 a pul hodiny
nepredpokladam, ze si za ucho das 20cm kerku ![]()
@Lucciaaa píše:
Mam za uchem a mam celou ruku, i na zadech, ale za tim uchem to bylo asi nejhorsi
Souhlas
ja zase zebra komplet, ruku, kotnik a ted jdu prodluzovat tu co mam na zebrech az dolu po stehno a uz ted rikam taterce „Jestli me jeste jednou napadne takovato kravina, tak mi pleskni po drzce“ ![]()
Každý má jiný práh bolesti.. Ale pokud je to něco malého, určitě to zvládnete pokud to vážně chcete ![]()