Roznášení letáků s dítětem?

180
22.9.19 19:25

Roznášení letáků s dítětem?

Ahoj, má tady někdo s tímto zkušenosti? Mám 14ti měsíčního syna a dostala jsem nabídku na roznos letáků, ve čtvrtek a neděli a mám dva dny na to abych to všechno roznesla.
Jak se to dá dělat s dítětem? Budu tahat koš s letakama a chodit s kočárem? nebo bych si to dala do kočáru, třeba jeden den půlku a druhý den půlku? Vůbec nemám ponětí kolik toho může být.. :think: Hodila by se mi nějaká ta koruna navíc, a aspoň nebudu sedět doma na zadku :D jsem radši venku než doma.
Nosítko by mi nevyhovovalo kvůli zádům..od otěhotnění mám s nimi pořád problémy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5894
22.9.19 19:31

Fakt se ti vyplati 30 haleru za leták? Za me je to silena drina za velmi malo penez v mizernich podminkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
22.9.19 19:35

A to jako fakt máš tohle zapotřebí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
22.9.19 19:37

@Kaileee tak jestli víte o jiné brigádě kde bych si něco vydělala a mohla tam tahat i dítě tak sem s tím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.9.19 19:40

Nedoporučuji. Nikdy nevíš, kolik bude druhů. Může jich být i 11 a víc a než to doma naskládáš do sebe, strávíš tím hromadu času. Je to těžké jako prase. Záleží, jak velkou část obce budeš roznášet, ale protože toto nechce nikdo dělat, tak asi toho bude dost. Znám lidi, kteří to dělali roky a je to peklo. Musí pomáhat i rodina, nejde to dělat v jednom. Chodíš v jakémkoliv počasí, nehledě na zdravotní stav. A ty peníze neodpovídají dřině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
22.9.19 19:40
@HayLin píše:
@Kaileee tak jestli víte o jiné brigádě kde bych si něco vydělala a mohla tam tahat i dítě tak sem s tím :D :D

má se starat tatínek… neřeknu kdyby jsi měla hlídání a chodila někde na pár hodin týdně, ale tohle za ty prachy to se ti fakt nevyplatí vzít na sebe zbytečně závazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.9.19 19:41

Záleží jestli dítě chodí a jak. Pokud už něco ujde, tak naloží kočár a prcek půjde dokud se mu neuvolní místo k sezení. Nebo to půjdeš na víckrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
22.9.19 19:42

Ale tedy dnes už bych to nedělala. Doba kdy se to aspoň trochu vyplatilo je pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
22.9.19 19:43

@HayLin tak to zkus ale je to makačka a nejspíš je ještě doma budeš skládat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.9.19 19:48

Jo a ještě na to chodí kontroly, aby toho nebylo málo. Spousta lidí to hodí rovnou před tebou do koše a pak si je náhodně vybere kontrola a zazvoní u nich s tím, jestli jim chodí ten a ten leták…
Jestli na to máš odhodlání a energii, tak klobouk dolů. :palec: Byla jsem toho součástí a to ani nebyla moje práce. Pohyb mít budeš, ovšem záda ti budou trpět tak jako tak, protože tomu chlapovi, který ti ty balíky doveze, budeš muset pomoct je natahat k sobě domů. To není jejich povinnost. Když to bude hňup, tak ti to vyhodí na chodníku a jede dál. Závěrem: zkus a uvidíš. Dva dny na roznos je fajn, ale pokud to ty dva dny skládáš doma do sebe, tak ti už moc nezbyde. Ale pokud nemáš lepší vyžití doma po večerech, tak se aspoň zabavíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
22.9.19 20:06

Kolik to dělá na hodinu, 25 korun??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
22.9.19 20:10

A co když dítě onemocní. Fakt Ti to stojí za to? Můj příbuzný to dělal, rozvazel je s poštou po vesnicích v okrese, jen roztridit to zabere čas. Navíc s dítětem za zadkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 20:14

4 roky jsem to vydržela i s malým ditetem-obchazel to se mnou…jezdili jsme i vedlejší obec…nakonec to došlo do stádia, kdy jsem projela stejne jako vydělala…takže ztráta času. jo ve městě to možná bude lepší, ale pro nás to byla mizérie..měla jsem za 4 roznosy za mesic 300,– až 400,– když bylo vic a to jsem je třeba hodinu skládala a hodinu roznášela…placení jsme byli podle váhy letáku..kolikrát jsem se nedostala ani na 50 za hodinu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.19 20:16

A to nemluvím o problémech co byly-neustale málo letáku, nebo je dovezl na poslední chvíli, nebo vubec…sama kontrola a všecko šlo na me triko…

• Citovat
  • Upravit
1402
22.9.19 20:18

A teď jak bude víc a víc chladno, ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat