Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No máte půjčku - záleží na co.
Pokud si s ním nejde rozumně a v klidu promluvita nechce situaci řešit, pak máš celkem jen jednu volbu - ukončit to.
Nepřijde mi normální že prostě zmizí z domu na x dní a ještě utrácí tolik (za co? to je skoro jak za nějakou ženskou nebo za víc).
A to že lže a ty jsi ztratila důvěru, to je hřebíček ty víš kam.
Bývalý mi udělal jednou něco, čím důvěru podkopal a za další 3 roky vztahu se důvěra nevrátila. Skončilo to tak, že jsem potkala nynějšího manžela.
@Králičice píše:
Nezmění.. odejdi..
Já bych řekla, že změní - k ještě horšímu.
odejdi, dokud nemáte děti
Půjčku na co? Promluvila bych si s ním. Řekla bych mu co a jak a odešla pokud se nezmeni ihned
Popřemýšlej, chceš si tohle všechno od něj na sebe naložit? Přítel utratí spoustu peněz, vrátí se po x hodinách a ještě je milostpán uražený a nekomunikuje? Děvče, neřeš jak tomu předejdeš, ale jak co nejrychleji odejdeš…
Máte společnou půjčku? Nezůstane jednomu po případném rozchodu? Pokud nemáte děti, tak máš možnost popřemýšlet zda by nebylo lepší jít o dům dál.
Ideál je promluvit si o tom proč ti lhal s tou prací i jinými věcmi. Měl z něčeho obavy? Nedala jsi mu pocit strachu? Nyní jsi již protivná tak se mu asi i těžko dýchá doma a z toho vznikají další a další hádky.
Kde tráví čas, když odejde je zvláštní.
Ale peníze se dají i jednoduše propít. Nemusí to být nutně za ženskou jak holky píší, ale varianta tu je.
Ty ho znáš nejlíp a nejdýl co od něj očekávat, ale bez rozumného rozhovoru co se stalo, proč to tak bylo a jak se oba cítíte nyní, se nikam nyní nepohneš. Potom se musíš rozhodnout zda ti ten vztah za to stojí a zda mu jsi ještě ochotná důvěřovat. V opačném případě určitě najdeš štěstí jinde ![]()
Tak důležité je, ze se vrátí. Jsou takoví co by se nevrátili. Tak se nehadejte a ušetříte ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, budu ráda za každou radu k této situaci.. s partnerem jsme spolu 4 roky. Z toho spolu 3 roky bydlíme a poslední půl rok zažíváme poměrně složité období.. mám pocit že se partner strašně změnil.. prošly jsme si různými špatnými věcmi, například lži o tom, že chodil do práce přitom dal výpověď, pak ddrobnější lži, hádky atd. Já k němu nějakým způsobem ztratila důvěru a jsem na něj věčně protivná. Poslední dobou se často opakuje situace, kdy se pohadame a on v 11 večer řekne že jde na jedno pivo. Poprvé se vrátil domů po 2 dnech ( to během té doby utratil 5.000)po druhé po asi 18 hodinách(3000) naposledy asi po 14 hodinách a to měl v peněžence jen 150 kč, kartu nechal doma.. vůbec nevím co celou noc dělal když měl tak málo peněz, navíc ani nešel do práce a od té doby je uražený a vůbec se mnou nekomunikuje.. jde mi i především o to, že nemáme peníze na zbyt, platíme drahý byt, splacime půjčku takže sotva vyjdeme do další výplaty.. Jsem stále strašně nervózní, uzkostliva, když je pryč tak nejim nespim protože nevím co s ním je a ke konci mi to dá za vinu že odešel protože jsem se s ním pohadala.. Nevím jestli se to vůbec někdy změní a zda mu to odpustit, případně jak těmto věcem předcházet
Můžete provotně zkusit poradnu a pokud to nepůjde, tak od sebe.
Zakladatelce: Takže on teď nechodí vydělávat do práce, zato utrácí o sto šest? ![]()
Ahoj holky, budu ráda za každou radu k této situaci.. s partnerem jsme spolu 4 roky. Z toho spolu 3 roky bydlíme a poslední půl rok zažíváme poměrně složité období.. mám pocit že se partner strašně změnil.. prošly jsme si různými špatnými věcmi, například lži o tom, že chodil do práce přitom dal výpověď, pak ddrobnější lži, hádky atd. Já k němu nějakým způsobem ztratila důvěru a jsem na něj věčně protivná. Poslední dobou se často opakuje situace, kdy se pohadame a on v 11 večer řekne že jde na jedno pivo. Poprvé se vrátil domů po 2 dnech ( to během té doby utratil 5.000)po druhé po asi 18 hodinách(3000) naposledy asi po 14 hodinách a to měl v peněžence jen 150 kč, kartu nechal doma.. vůbec nevím co celou noc dělal když měl tak málo peněz, navíc ani nešel do práce a od té doby je uražený a vůbec se mnou nekomunikuje.. jde mi i především o to, že nemáme peníze na zbyt, platíme drahý byt, splacime půjčku takže sotva vyjdeme do další výplaty.. Jsem stále strašně nervózní, uzkostliva, když je pryč tak nejim nespim protože nevím co s ním je a ke konci mi to dá za vinu že odešel protože jsem se s ním pohadala.. Nevím jestli se to vůbec někdy změní a zda mu to odpustit, případně jak těmto věcem předcházet