Ignorace ze strany přítelovy rodiny

6
6.11.17 11:48

Přítelova rodina ignorace

Ahoj devcata. Pisu sem ze se spis asi potrebuju vypovidat. Jsme s pritelem 7 let. Mame 3 letou dcerku a dalsiho prcka na ceste. Pred tydnem probehla rodina slezina z jeho stranou rodiny. Od rana bylo vse na prd. Dcerka se probudila s rymou a kaslem takze jsem byla smutna ze je zase nemocna a budeme muset byt doma. Urcite to mate spousta z vas stejne. U nas nemoc je minimalne na tyden ryma vetsinou i dele. Kdyz prijela rodina hned se zacalo resit ze pujdeme ven na prochazku. Samozrejme sem nechtela dcerku.moc tahat bylo.na ni znat ze je unavena. Pritel samozrejme ze si oni jdou pak vecer sednout a me to zamrzelo. jeste vic. Jsem stale doma staram se o domacnost zvirata a dcerku tak jsem si treba myslela ze bych mohla taky nekdy vypadnout na. chvilku ven s tim ze by on pohlidal. Jenze se pak zacali bavit jak to bude super ze dlouho v tehle sestave nikde nebyli, tak jsem to presla. Pochopila jsem ze si chteji sednout chvilku sami a pokecat si. Prochazka probehla i pres muj odmitavy postoj. Celou prochazku se semnou nikdo nebavil. Bavili se mezi sebou ja ignorovana a bohuzel i tak dcera, kterou sem vzala ven jen kvulii tomu ze si ji chteli uzit. A pak zacal pritel resit v kolik prijdu apod. aby vedel jak dlouho bude asi s malou sam. Na to sem mu rekla ze nikam nepujdu ze chteji byt asi sami tak je necham. Hned se na me utrhl jestli jako musim cekat ze me nekam pozvou at se uklidnim a jdu s nima. Oni na to nerekli vubec nic. Prisli jsme domu kde bylo hned citi dusno. Obstarala jsem dcerku a sly jsme si lehnout aby si trosku odpocinula. Mezitim oni odesli. Me prislo az na jejich ignoraci na prochazce ze bylo vse v poradku. Ale tri dny na to byl pritel u mamky a ta na nej zacala. kricet proc sem se s nima nebavila co mi jako udelali. Ze si toho vsichni vsimli ze se o tom bavili vecer kdyz sedeli u sklenky. Pritel prijel.domu a zacal na me kricet at jim to. laskave vysvetlim.sama co semnou je. V tu chvili.kdyz na. me zacal.rvat sem se zarazila co bych jim.jako mela vysvetlovat dyt sem nic neudelal a nastvalo.me.ze i on ma pocit ze sem neco provedla a ani se me nezastane. Podotknu ze at se deje cokoli a on moc dobre vi ze sem ja v pravu( prizna to. treba po mesici) tak se me v tu chvili nezastane pred nikym. Jeho rodina je svata a na tu se nesmi sahat. No je to tyden a nikdo se semnou nebavi. Kdyz prijedou na kafe tak si sednou a bavej se s pritelem a hrajou si s dcerou a ja sem ta co.se jich divne pta jak se maji a co maji treba za prani k vanocum. Snazim se to nejak rozpohybovat aby to bylo jako driv ale z jejich strany zajem nevidim. Samozrejme ted tu byli. zrovna vcera a vecer zase pritel co se jako.deje ze se nebavim. To.uz jsem. se nas*** a rekla jsem mu ze kdyz se.oni bavit nechtej tak.ja jim. do. zadku uz nepolezu. Omlouvam se za sloh, asi to. delaji hlavne ty hormony, ale me mrzi ze to je ted takhle.kdyz jsem.podle.meho.neudelal nic spatneho. Nechci rozepre kvuli dceri ktera na babicku trpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
6.11.17 12:03

No to teda asi fakt jsou hormony. Moc jsem toho z příspěvku nepochopila, nicméně: Když jsi šla na procházku nafučená, nemůžeš se divit, že se s tebou nikdo nechtěl bavit. A přítel přece nebude sedět doma, když přijela jeho rodina. Navíc ti do hlavy nevidí. Jestli si chceš jít taky někam sednout, stačí mu ti normálně říct. Ale nevybírej si mocí mermo den, kdy jsou na návštěvě jeho příbuzní, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.11.17 12:06

Ahoj a ty si se na té procházce snima snažila mluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
6.11.17 12:13

@elisa22
Já teda chodím s dcerou na procházku s rýmou běžně, to by se taky nemusela dostat ven celou zimu :roll: naopak se jí venku na čerstvm vzduchu pěkně uvolní dutiny, lepší naž v zaprděném domově. Samozřejmě ne, pokud by měla teplotu nebo jí bylo vyloženě blbě. Kdybych se měla celou dobu koukat na nafučenou mamku, tak se s ní taky nebavím…

A že chtěl jít večer s rodinou ven, to se vlastně taky nedivím, pokud je nemáte doma každý víkend, tak se mi to zdá pochopitelné…No, nevím, taky tipuju na hormony, hoď se doklidu, chápu, že dvě děti, máš toho hodně, prober to s přítelem, ať ti víc pomůže a dohodněte večer, kdy bude hlídat a ty si půjdeš orazit, ale promiň, když je tam jeho rodina, tak mi to vůči němu nepřijde fér…To taky vždycky pořítám s tím, že chlap se půjde pobavit se svýma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.11.17 12:19

Jako kvůli rýmě dělat problémy s procházkou? mně přijde, že jsi byla nafučená teda úplně zbytečně… navic to byla jeho rodina, tak mi přijde logičtější, že ty budeš hlídat děcko, když si potřebovali jit sednout do hospody…ja je asi i chapu, pokud bys byla taková na mně, taky bych se s tebou nebavila, na co si kazit návštěvu protivnou osobou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.11.17 12:24

@Čičorečka nebyla jsem nastvana kdyz jsme sly ven. Jen sem jim rekla ze bysme asi spis nemely kdyz je mala nastydla. Normalne sem si venku hrala s malou hrali jsme na schovavanou :-) a chapu je to psane pod navalem emoci :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.11.17 12:28

Rikam ze jsem se chovala normalne brala jsem ze si chtej. promluvit ze se 14 dni nevideli a maji neco na probrani jen me to. mrzelo ze jsem vytahla holku ac sem nechtela a oni se ji vubec nevenovali, premlouvali.me at jdeme ven ze si ji chteli uzit a pak je mala prosila at si s ni hrajou taky.na schovavanou a oni nechteli a pritel ani s nima nesel ani nechtel tak proto.mi rikal. proc nejdu s nima ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.11.17 12:34

@LenkaZi snazila, jsem od nich zvykla ze na vanoce si vymenujeme cukrovi, aby jedna nepekla treba 10 druhu tak.se domluvime. co. ktera a pak se podelime ja dam jim oni neco me. A kdyz se o tom zacali bavit tak.jsem.se zeptala co by letos chteli ode.me ze budu delat to a to a na to.mi rekli ze jim.je to. fuk. at udelam co loni. To bylo. doseknuti po kterem jsem.se.zapojovala ale nebyla odezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.11.17 12:37

@Pety2 taky.neresim.sebemensi rymicku :) mela. bohuzel i hlenovitej. kasel a jak jsme psala bylo na ni znat ze je unavena. Vecer taky hned. padla za vlast :-) a on s nima nechtel jit proto rikal at jdu ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
6.11.17 12:43
@elisa22 píše:
@LenkaZi snazila, jsem od nich zvykla ze na vanoce si vymenujeme cukrovi, aby jedna nepekla treba 10 druhu tak.se domluvime. co. ktera a pak se podelime ja dam jim oni neco me. A kdyz se o tom zacali bavit tak.jsem.se zeptala co by letos chteli ode.me ze budu delat to a to a na to.mi rekli ze jim.je to. fuk. at udelam co loni. To bylo. doseknuti po kterem jsem.se.zapojovala ale nebyla odezva

Tak bych prostě zvedla telefon a řekla jim to.Ale aby u toho byl i přítel. Tak bych to vysvětlila i jim. Nejdřív strašně moc chtěli ven s holkou a pak si ji nevšímali. Na určité věci odsekávali a nejevili zájem o normální rozhovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
6.11.17 12:50

Tak asi záleží, jestli na tobě byla vidět ta „nálada“. Ono s nas. atým se nikdo bavit asi moc nechce.
Jinak není nic lepšího, než dítko s rýmou vytáhnout na chladný vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
6.11.17 12:53

Tak tobě bylo líto, že s nima nikam nejdeš, ale když ti chlap řek, ať s nima jdeš, že pohlídá, tak to jsi taky nechtěla, tak mě by zajímalo co bys teda jako chtěla. Místo abys šla a pobavila se, tak konstatuješ, jak se jen staráš a nikam nechodíš. :roll: :roll: :roll:
Na procházce s tebe nebyli dostatečně odvaření, tak jsi se napaprčila a dělala kakabuse a zkazila zábavu všem. Ti už teda tím pádem raději nic neříkají a nic po tobě nechtějí, páč zjistili, že jsi náladová jako aprílové počasí. Když je člověk dospělý, tak je dobré si rozmyslet z čehu udělá problém, protože todle zavání dětinskostí a úplně to postrádá jakýkoliv smysl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
6.11.17 13:08

Ahoj, že se Ti nechtělo s nemocnou dcerou ven, chápu. Moji taky někdy s obyčejnou rýmou řádí a jsou happy a jindy mají skleněné oči a jsou vyřízení. Udělala jsi chyby, za1; když jsi řekla že s dcerou ven nepůjdeš, tak jsi chodit neměla. Nauč se trvat na svých rozhodnutích. 2; to že se sešel s rodinnou a měli si vyrazit, to jsi měla automaticky pochopit a nechat pocity stranou. Nešel přece na večeři se sexy bejvalkou. 3; to že se aktuálně nikam nedostaneš je nepříjemný a na mozek lezoucí, ovšem vytahovat to ve chvíli kdy přijedou jeho příbuzní byla obrovská chyba. Oni za situaci v níž se nacházíš nemůžou, to jsi měla řešit později, mezi čtyřma očima, že chceš aby pohlídal a ty jsi si vyrazila. 4; když už jsi byla nabručená doma a později i venku, je na místě aby jsi si to přiznala a alespoň jsi se jim (bez výmluv) omluvila. Ať už to byly hormony či nikoliv, svým postojem jsi způsobila nepříjemnou atmosféru, mohli Tě vnímat jako sobce, proto nevěděli jak reagovat, komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.11.17 14:23

@Borůvka1990 ale on nechtel jit s nima, ani si to s nima nedomlouval ani s nima nesel. A pred nima ani.pred nim sem nerikala ze jsem.doma furt zavrena. A psala jsem ze sam rikal at s nima jdu, ale ja pochopila ze chteji byt sami tak jsem nesla. Slo o jeho utrezi kdyz jsem.mu rekla ze nepujdu, rekl na to.to jako te museji nekam zvat proste jdi s nima. A nevim jak uz ma rict, ze jsem se chovala normalne. Na nikoho jsem se nemracila, nikomu sem neodsekavala, netvarila jsem se jako kakabus. Snazila jsem se zapojovat do rozhovoru, proste jako vzdycky. Vsechno jsem to tenkrat brala az pote co se tchyne utrhla jsem nad tim zacala dumat vic. Brala jsem.to jako. ze se sesla rodina a chteji byt spolu. Tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
6.11.17 14:29

@elisa22 Asi víš sama nejlíp jak to bylo. :nevim:
Tak se s nima nescházej. Když se sejdou a jediné téma k vyprávění jsi ty a drbou tě za zády, zatím co osobně tě ignorují…Asi ani není o co stát. Neřešila bych je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí