Křeč při sexu - co s tím?

Anonymní
5.11.17 17:54

co s tím? štve mě to

Ahojky všem, potřebovala bych radu, nejde o nic strašného, ale dosti mě to nevím mrzí/štve? Když mám s přítelem sex a děláme koníčka, mám tu polohu ráda, ale jde o to, že i v těch nejlepších okamžicích dostanu křeč do pravé půlky hýždě, jakoby napul hýždě a napul boku, zkoušela jsem kolikrát vydržet a jet dál, ale ta bolest je hrozná a já musím přestat, vždy příteli musím říctk že už to nedám, protože mám strašnou křeč, jemu to nějak nevadík nebo nějak neštve, aspon nikdy nic neříkal, nestěžoval si, ale mě to štve, připadám si pak uplně neschopná a že přítel vše oddře sám. Přitom tu polohu mám tak ráda a vydržela bych se vším dýl. Vím, že křeče jsou z nedostatku hořčíků, ale myslím, že ho mám dostatek, jinak křeče nemám, nebo uplně uplně minimálně. Už nevím co s tím mám dělat, zkouším se i nějak posunout, ale to už není ono. Nevíte co by se s tím dalo nějak dělat? Popřípadě máte to tak některá taky? děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
5.11.17 17:57

Mě chytá křeč do třísel, nevím co s tím, cviky nepomáhají. Tak holt změnit polohu a pak se k ní zase třeba vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
5.11.17 17:57
@Anonymní píše:
Ahojky všem, potřebovala bych radu, nejde o nic strašného, ale dosti mě to nevím mrzí/štve? Když mám s přítelem sex a děláme koníčka, mám tu polohu ráda, ale jde o to, že i v těch nejlepších okamžicích dostanu křeč do pravé půlky hýždě, jakoby napul hýždě a napul boku, zkoušela jsem kolikrát vydržet a jet dál, ale ta bolest je hrozná a já musím přestat, vždy příteli musím říctk že už to nedám, protože mám strašnou křeč, jemu to nějak nevadík nebo nějak neštve, aspon nikdy nic neříkal, nestěžoval si, ale mě to štve, připadám si pak uplně neschopná a že přítel vše oddře sám. Přitom tu polohu mám tak ráda a vydržela bych se vším dýl. Vím, že křeče jsou z nedostatku hořčíků, ale myslím, že ho mám dostatek, jinak křeče nemám, nebo uplně uplně minimálně. Už nevím co s tím mám dělat, zkouším se i nějak posunout, ale to už není ono. Nevíte co by se s tím dalo nějak dělat? Popřípadě máte to tak některá taky? děkuju

Hele to se mi taky stává a dost často :nevim: nevím proč ale teď už dlouho nic tak snad už to přestalo ale měla jsem to též skoro pokaždé ale jen v této poloze :zed: sem u toho vždy dělala tělocvik napínala se tak u toho vždy byla sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 17:58
@Petruna21 píše:
Hele to se mi taky stává a dost často :nevim: nevím proč ale teď už dlouho nic tak snad už to přestalo ale měla jsem to též skoro pokaždé ale jen v této poloze :zed: sem u toho vždy dělala tělocvik napínala se tak u toho vždy byla sranda :lol:

jo to je fakt, taky se kolikrát snažím nějak posunout, ale není to ono no, tak aspon nejsem sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9947
5.11.17 17:59
@Anonymní píše:
jo to je fakt, taky se kolikrát snažím nějak posunout, ale není to ono no, tak aspon nejsem sama :mrgreen:

Neboj to určitě nejsi :) kolikrát je to ale až k nevydržení a pak mě ta noha bolí třeba i den :roll: ale od té doby co jsem začala jíst vitamín E tak je vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
5.11.17 17:59

Křeče můžeš mít i s přemírou hořčíku. Myslím si, že by ses měla víc uvolnit, myslím v těch hýždích, možná na tu stranu přenášíš víc váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25121
5.11.17 18:06

Nemuzes to mit od patere? Myslim tim blokadu obratle? Me se tak podobne projevoval zablokovany bederni obratel ke konci tehotenstvi a po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
5.11.17 18:06

Měla jsem ten samej problém, dovedlo mě to až na ortopedii, kde mi zjistili vrozenou vadu kyčelního kloubu. Vyřešila to operace a už mám od toho pokoj. Ale ty zkus alespoň ten hořčík, může to být jeho nedostatkem, pač v běžný stravě ho tolik nepřijmeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 18:15
@MartinaIrena píše:
Nemuzes to mit od patere? Myslim tim blokadu obratle? Me se tak podobne projevoval zablokovany bederni obratel ke konci tehotenstvi a po porodu

no ted mi připomnělo, že je možná fakt mám trošku jakoby páteř ne zrovna rovnou, je fakt že ta strana je více cítit někdy, ale jako nic extra, děkuju to mě nenapadlo asi ano

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 18:27

Také mě při této poloze berou strašné křeče do zadku :lol: proto už ji skoro neděláme, ikdyž mě také bavila, ten pohled do jeho tváře :srdce: Manžel má ale energie až až, tak se alespoň pořádně vybije a pak líp spí :lol:

• Citovat
  • Upravit
312
5.11.17 18:39

Ahojky :lol: Měla jsem úplně stejný problém…Na doporučení jsem začala baštit sušené merunky denně tak pět kousků a od té doby co běhám tak už nikdy křeč prdelková nedošla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí