Slušnost ve vztahu

Anonymní
5.11.17 08:50

Slušnost ve vztahu

Jdu si pro pohled z více stran a doufám, že je anonymita pochopitelná, nechci tu řešit soukromé věci pod svým profilem.
Můj muž nechodí na akce nějak často, ale tak jednou za měsíc nebo jednou za měsíc a půl někam jde. Občas je to i s tím, že zůstane přes noc (nepochází odtud, takže když jede do svého rodiště, nebo třeba nějaká akce s kolegy z práce, z koníčku atd.). Já s tím nemám problém, má toho až nad hlavu, tak dobrý. Jde o to, že jemu nepřijde naprosto základní slušnost, že když jede brzo odpoledne, mým služebním autem, jede 250 km, že by měl třeba jen poslat sms, že dobře dojel. Za prvý bych to uvítala i obecně, že v pořádku dorazil a když už teda mu nejde o mé klidné spaní, tak třeba už jen kvůli tomu, že si ode mě půjčuje auto. Asi jsem nějaká podrážděná, protože prostě já pro sebe čas nemám, nikam se nedostanu. Po třech letech jsem šla před měsícem večer s kamarádkou do kina. Já musím dávat časový odhad i toho, za jak dlouho se vrátím z blbého Lidlu, aby on věděl a mohl si udělat časový plán. Mně počítá na minuty: např. včera - jela jsem něco zařídit do obchodu, dala jsem odhad 50 min, ale on mně to napočítal na hodinu pět až deset :roll: a jako považte, jel na tu akci na čas, takže jsem hrozná. Jsem fakt tak náročná a nemožná, že už jsem z toho všeho hodně otrávená??
Díky i za to, že jsem se tu mohla takhle vypsat, zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
5.11.17 09:03
@Anonymní píše:
Jdu si pro pohled z více stran a doufám, že je anonymita pochopitelná, nechci tu řešit soukromé věci pod svým profilem.
Můj muž nechodí na akce nějak často, ale tak jednou za měsíc nebo jednou za měsíc a půl někam jde. Občas je to i s tím, že zůstane přes noc (nepochází odtud, takže když jede do svého rodiště, nebo třeba nějaká akce s kolegy z práce, z koníčku atd.). Já s tím nemám problém, má toho až nad hlavu, tak dobrý. Jde o to, že jemu nepřijde naprosto základní slušnost, že když jede brzo odpoledne, mým služebním autem, jede 250 km, že by měl třeba jen poslat sms, že dobře dojel. Za prvý bych to uvítala i obecně, že v pořádku dorazil a když už teda mu nejde o mé klidné spaní, tak třeba už jen kvůli tomu, že si ode mě půjčuje auto. Asi jsem nějaká podrážděná, protože prostě já pro sebe čas nemám, nikam se nedostanu. Po třech letech jsem šla před měsícem večer s kamarádkou do kina. Já musím dávat časový odhad i toho, za jak dlouho se vrátím z blbého Lidlu, aby on věděl a mohl si udělat časový plán. Mně počítá na minuty: např. včera - jela jsem něco zařídit do obchodu, dala jsem odhad 50 min, ale on mně to napočítal na hodinu pět až deset :roll: a jako považte, jel na tu akci na čas, takže jsem hrozná. Jsem fakt tak náročná a nemožná, že už jsem z toho všeho hodně otrávená??

Proč jezdí na své akcičky tvým služebním autem?
Vypadá to na pedanta. :nevim:
Mluvit jsi o tom sním již zkoušela?
Máte děti?

• Citovat
  • Upravit
26270
5.11.17 09:06

A proč to máte tak, jak to máte?
Nemůže mít tatínek 1× měsíčně hlídací víkend a ty volno s kámoškama na regeneraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 09:06
@blabla123 píše:
Proč jezdí na své akcičky tvým služebním autem?
Vypadá to na pedanta. :nevim:
Mluvit jsi o tom sním již zkoušela?
Máte děti?

Mým autem - má to zadarmo.
Děti máme.
Ano, mluvíme. Mě už ale nebaví odpovědi typu: když ti to vadí, tak jsi měla zavolat/napsat ty. Protože mně přijde, že poslední dobou je vše moje chyba.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 09:08
@Malaga píše:
A proč to máte tak, jak to máte?
Nemůže mít tatínek 1× měsíčně hlídací víkend a ty volno s kámoškama na regeneraci?

Šílíš? To by nestihl věci kolem baráku a do práce a… bla bla bla. Jako víkend jednou za měsíc fakt nepotřebuji, mně by stačil jeden ročně. Jen teda my nemáme ani čas pro sebe a je mně zas blbý pak teda si ten čas brát jen pro sebe.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
9166
5.11.17 09:09

Tohle je dobré omezování…nenechala bych se…prostě bych řekla, až se vrátímz nákupu, budu tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.11.17 09:13
@Anonymní píše:
Mým autem - má to zadarmo.
Děti máme.
Ano, mluvíme. Mě už ale nebaví odpovědi typu: když ti to vadí, tak jsi měla zavolat/napsat ty. Protože mně přijde, že poslední dobou je vše moje chyba.
Zakl.

Co když ti ho naboří, není z toho nějaký postih?
Jinak bych mu řekla, že se vrátím z nákupu za 4 hodiny, aspoň bude překvapenej, že jsi doma dřív :D
Nemá milenku? Jaktože na sebe vůbec nemáte čas?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 09:13
@pannda píše:
Tohle je dobré omezování…nenechala bych se…prostě bych řekla, až se vrátímz nákupu, budu tady.

Když on si na to potrpí. Bohužel jen tedy u mě asi. Protože mně je schopný, že venku bude pracovat 2,5 hodiny a pak s dětmi půjde tohle nebo tamto a pak je tma, on to tam sklízí a já jsem je měla na starosti celé odpoledne. Jako neříkám, dělá věci, které taky potřebujeme, ale už jsem mu kolikrát říkala, že to bude mít sice hotový a hezký, ale já už tu nebudu a jestli mu to za to stojí :nevim: Tak nevím, asi stojí. Hlídání nemáme, takže akce má on a já teda to kino jednou za tři roky :mrgreen: Ale jak jsem psala, těch akcí je pár, aby to nevyznělo, že je neustále pryč. Jen teda sami spolu jsme nebyli přes noc asi tak 8 let, kino asi tak před 3/4 rokem :nevim:, takže já dřepím buď doma s dětma sama, nebo sama a on někde maká kolem baráku. Když chci něco s holkama podniknout, tak máme večerku, aby stihl ještě i on holky a mohl se „pověnovat“ :roll:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
59395
5.11.17 09:14

Dělala ybch to jako om, klidně bych mu řekla jedu nakoupit a přijedu brzo a až by nadával dke jsme tak dlouho tak bych mu řekla co blbne, on taky se neozve :lol: :lol: Když nedává vědět on tak já taky ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 09:15
@blabla123 píše:
Co když ti ho naboří, není z toho nějaký postih?
Jinak bych mu řekla, že se vrátím z nákupu za 4 hodiny, aspoň bude překvapenej, že jsi doma dřív :D
Nemá milenku? Jaktože na sebe vůbec nemáte čas?

Taky jsem nad tím už přemýšlela, ale asi tomu nic nenasvědčuje. Povýšil teď v práci, takže si připadám jako poslední podřízená, to mně přijde víc vysvětlující, než milenka :zed:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
9371
5.11.17 09:17

Ja to nechapu. To casovani zni jako uchylka nez prakticnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
5.11.17 09:18
@Anonymní píše:
Taky jsem nad tím už přemýšlela, ale asi tomu nic nenasvědčuje. Povýšil teď v práci, takže si připadám jako poslední podřízená, to mně přijde víc vysvětlující, než milenka :zed:
Zakl.

I když ho povýšili, proč na sebe nemáte čas, aspoň jednou dvakrát za týden dát děti na hlídání a vypadnou na večeři, do kina apod. ;)

• Citovat
  • Upravit
731
5.11.17 09:18
@Anonymní píše: Šílíš? To by nestihl věci kolem baráku a do práce a… bla bla bla. Jako víkend jednou za měsíc fakt nepotřebuji, mně by stačil jeden ročně. Jen teda my nemáme ani čas pro sebe a je mně zas blbý pak teda si ten čas brát jen pro sebe.
Zakl.

Pak se ale nediv, zametá s tebou a ty se necháš :nevim: předpokládám, že se rozhodně nepřetrhne při plánování času pro vás dva. Proc by to taky dělal že… no tohle podle mě není v pořádku, on si jezdí a ty nemáš čas ani na sebe ani na běžné záležitosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.11.17 09:19
@Anonymní píše:
Když on si na to potrpí. Bohužel jen tedy u mě asi. Protože mně je schopný, že venku bude pracovat 2,5 hodiny a pak s dětmi půjde tohle nebo tamto a pak je tma, on to tam sklízí a já jsem je měla na starosti celé odpoledne. Jako neříkám, dělá věci, které taky potřebujeme, ale už jsem mu kolikrát říkala, že to bude mít sice hotový a hezký, ale já už tu nebudu a jestli mu to za to stojí :nevim: Tak nevím, asi stojí. Hlídání nemáme, takže akce má on a já teda to kino jednou za tři roky :mrgreen: Ale jak jsem psala, těch akcí je pár, aby to nevyznělo, že je neustále pryč. Jen teda sami spolu jsme nebyli přes noc asi tak 8 let, kino asi tak před 3/4 rokem :nevim:, takže já dřepím buď doma s dětma sama, nebo sama a on někde maká kolem baráku. Když chci něco s holkama podniknout, tak máme večerku, aby stihl ještě i on holky a mohl se „pověnovat“ :roll:
Zakl.

8o taky by se prostě 2 večery nepověnoval…najdi nějaký kratší pobyt, ty můžeš jet s dětma už třeba ve čtvertek a tatínek za váma na víkend dorazí - vlakem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
5.11.17 09:20
@Anonymní píše:

Jsi spis otravená. Když někam jedes řekni schválně víc minut než vis ze to bude trvat a pak tedy přijedeš dřív a bude ještě za hvezdu :palec: pokud muz nedává vědět, a ani po domluvě ho to ani nenapadne, příjmo to a neřeš. Někteří chlapy toho proste nejsou schopni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí