Slušnost ve vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
5.11.17 09:21

A jak už tu zaznělo - pokud ty necháš jednat se sebou jako s podřízenou, proč by to nedělal…možná má tyhle móresy z práce, ale ty nejsi žádná jeho sekretářka přeci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 09:21
@blabla123 píše:
I když ho povýšili, proč na sebe nemáte čas, aspoň jednou dvakrát za týden dát děti na hlídání a vypadnou na večeři, do kina apod. ;)

Nemáme hlídání a cizího člověka tedy odmítám i já. Ale když jsem třeba chtěla něco večer naplánovat, až děti usnou, tak to je problém, to už musím přijít s nápadem já. Navrhla jsem, že zařídím hlídání na víkend a někam si vyrazíme, ale tak to se hned rozpálil doběla, že teď 2 - 3 týdny nemá čas a musí dodělat venku tohle a tamto, tak jsem se pak zas naštvala já, že jsem nemyslela hned, ale výhledově, ono by to taky nebylo naplánované (hlídání především) a zařízení zítra, že… no ale tak nějak mě rozhodilo, že v první řadě vidí kdy a proč ne a ne že by třeba řekl i něco jako že to je super a že kdyby to šlo zařídit třeba až za měsíc, že by byl rád… tohle já nemám zapotřebí, se takhle vnucovat a vidět nulové nadšení :(
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 09:23
@Malaga píše:
A jak už tu zaznělo - pokud ty necháš jednat se sebou jako s podřízenou, proč by to nedělal…možná má tyhle móresy z práce, ale ty nejsi žádná jeho sekretářka přeci…

Dík za kompliment, ale já bych to u něj dotáhla max na uklízečku, sekretářka je pro mě moc vysoký post :mrgreen:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
26270
5.11.17 09:25
@Anonymní píše:
Dík za kompliment, ale já bych to u něj dotáhla max na uklízečku, sekretářka je pro mě moc vysoký post :mrgreen:
Zakl.
…což už se ti víceméně podařilo…
ale z mého pohledu je to teda děsný…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
5.11.17 09:25
@Anonymní píše:
Nemáme hlídání a cizího člověka tedy odmítám i já. Ale když jsem třeba chtěla něco večer naplánovat, až děti usnou, tak to je problém, to už musím přijít s nápadem já. Navrhla jsem, že zařídím hlídání na víkend a někam si vyrazíme, ale tak to se hned rozpálil doběla, že teď 2 - 3 týdny nemá čas a musí dodělat venku tohle a tamto, tak jsem se pak zas naštvala já, že jsem nemyslela hned, ale výhledově, ono by to taky nebylo naplánované (hlídání především) a zařízení zítra, že… no ale tak nějak mě rozhodilo, že v první řadě vidí kdy a proč ne a ne že by třeba řekl i něco jako že to je super a že kdyby to šlo zařídit třeba až za měsíc, že by byl rád… tohle já nemám zapotřebí, se takhle vnucovat a vidět nulové nadšení :(
Zakl.

Z toho se mi zda, ze ma nejaky vetsi problem. Takhle to skoro zni, ze o vase spolecne chvile nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 09:28

Už jsem i přemýšlela nad odchodem, ale přijde mně, že až na to, že mně umí dát pocítit, že jsem ta poslední z posledních, tak umí být i v pohodě a nechci dětem rozbíjet rodinu. Vůbec nevím, co s tím. On prostě vůbec nechápe, že ten vztah nepofrčí sám od sebe, že je potřeba i něco dělat. A chodník kolem domu to není :mrgreen:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
@Anonymní píše:
Zakl.

Poradna?

• Citovat
  • Upravit
1054

Prostě si ten Tvůj ředitel zeměkoule nevšiml, že nežije s loutkou na nitích, ale s velmi tolerantní ženou, která má krom povinností také práva. Velmi tvrdě bych ho postavil před hotovou věc a před odjezdem na nákup upozornil, že půjdu tam, kde bude třeba a budu tam tak dlouho, jak uznám za vhodné. Nediskutuj s ním o tom. Nedělej ze sebe poslušnou husu.On bude sice překvapený tou náhlou změnou, ale v konečném důsledku si Tě bude víc vážit. A pokud bude ve svém majetnickém a především sobeckém způsobu života pokračovat, přemýšlel bych nad jiným partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.11.17 09:30
@smutny klaun2 píše:
Prostě si ten Tvůj ředitel zeměkoule nevšiml, že nežije s loutkou na nitích, ale s velmi tolerantní ženou, která má krom povinností také práva. Velmi tvrdě bych ho postavil před hotovou věc a před odjezdem na nákup upozornil, že půjdu tam, kde bude třeba a budu tam tak dlouho, jak uznám za vhodné. Nediskutuj s ním o tom. Nedělej ze sebe poslušnou husu.On bude sice překvapený tou náhlou změnou, ale v konečném důsledku si Tě bude víc vážit. A pokud bude ve svém majetnickém a především sobeckém způsobu života pokračovat, přemýšlel bych nad jiným partnerem.

No hlavně bude asi vzteky bez sebe… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 09:36

Možná jsem to vylíčila hůř, než to je, jen prostě mě vždycky tak vytočí, když já tu zůstanu a řeším děti a on si odjede za zábavičkou a neobtěžuje se celé odpoledne a večer ozvat. A pak to nabíhá - jak odpoledne prudil, že místo 50 min celá 1 hodina a 5 - 10 minut a jak pak teda my stojíme venku na dvorku a čekáme 10 minut s dětmi na něj, až dorazí, aby náhodou nepyskoval, že ZASE musel čekat. A jak tam sedí v autě a šlape naprázdno na plyn - jakože sranda, ať jako jdeme rychleji… no prostě jsou chvíle, kdy mám chuť to tady vyřešit tak, že se z téhle jedné jeho akcičky vrátí a bude tu prázdno. Já když mám chvilku pro sebe, tak se očekává, že budu odpočatá a že „načerpám energii“ a budu milá, příjemná… On po těchto akcičkách jen vyčká, až s dětma někam na chvilku zmizím a jde si lehnout, protože přijde unavený, chudáček malý :nevim:
Na druhou stranu ale hodně z toho je to, že je fakt hodně zodpovědný a pracovitý, takže vlastně on jeden celou dobu práce a povinnosti a pak teda vypne na té jeho akci, ale vypne tak, že opravdu vypne a co je doma ho nezajímá. Jednou takhle odcházel, když jsem měla obří alergickou reakci a já jsem se mu nemohla 2 hodiny dovolat, takže jsem volala rodičům a výsledek byl ten, že mamka tu hlídala děti a já si odřídila 35 km na pohotovost :roll:. To mě vždycky rozpálí doběla, že jemu se zaručeně nedovolám, když bych potřebovala. No ale tenhle příspěvek asi nemá ani hlavu, ani patu, protože už si tady vyšťourávám nesouvisle ty největší křivdy…
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
6794
5.11.17 09:37

A uz dostal s rozbehem kopacku do pr.dele?
Jezisi, to je vandrak, uplne jsem se vztekla.

Proc sebou nechas tak orat?
Nediskutovala bych s nim, proste bych to oznamila a odchod na parek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
5.11.17 09:39
@Anonymní píše:
Už jsem i přemýšlela nad odchodem, ale přijde mně, že až na to, že mně umí dát pocítit, že jsem ta poslední z posledních, tak umí být i v pohodě a nechci dětem rozbíjet rodinu. Vůbec nevím, co s tím. On prostě vůbec nechápe, že ten vztah nepofrčí sám od sebe, že je potřeba i něco dělat. A chodník kolem domu to není :mrgreen:
Zakl.

Myslíš, že to je málo?
Tvůj problém není v tom, že Ti chlap nenapíše, že dobře dojel. Tvůj problém je v tom, že máš doma stíhače, který Tě hlídá a nenechává Ti žádný prostor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.17 09:41
@Černá vdova píše:
Myslíš, že to je málo?
Tvůj problém není v tom, že Ti chlap nenapíše, že dobře dojel. Tvůj problém je v tom, že máš doma stíhače, který Tě hlídá a nenechává Ti žádný prostor.

Ale on je stíhač jen když má děti. Jakmile jsem s nima doma já a ví, že je o ně postaráno, tak je děsně free a neozve se :nevim:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
676
5.11.17 09:41

@VitaminC vorat sebou je špatně. Ale ne každý chlap snese takovou drsoňku jako ty. To jsou rady k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.17 09:42

Jinak ale on řekne, ať si klidně jdu zaběhat, zacvičit, nakoupit… Ale já už jsem prostě alergická na otázku, na jak dlouho to mám. Ku*va budu běhat tak dlouho, jak budu běhat. Mě to pak naštve tak, že radši nikam nejdu. Pak jsem vzpruzená, že nikam nejdu… no je to začarovaný kruh :mrgreen:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí