Široká pochva

58
4.11.17 18:22

Široká pochva

Ahoj holky, rada bych si od vás zkušenějších nechala poradit s takovou pikantérií :oops:
Několikrát se nám s partnerem stalo, že se prostě neudělal. Po několika diskuzích z něho vypadlo, že jsem pro něj moc široká a že pak nic moc necítí. :( řekl, že na začátku jsem pěkně úzká, ale po chvilce se přizpůsobím a až moc.. jsem z toho docela nešťastná, nikdy jsem s nikym takové problémy neměla, partner je podobně vyvinutý jako moji předchozí, nechápu to :(
Mně se to s nim líbí nejvíc ze všechn, poprvé jsem s nim měla orgasmus „bez pomoci“ a hrozně mě mrzí, že si to se mnou neužilvá stejně..
Nějaká stejné zkušenosti? Nejsem po porodu a jsem mladá, je mi 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1127
4.11.17 18:26

Myslím, že partner se snaží alibisticky hodit vinu na tebe. Chyba v tobě určitě nebude, přítel může mít nějaký intimní problém, který se prostě jen stydí přiznat. Pokud máš i tak pocit, že jsi „široká“, zkuste pro sexu použít vibrátor We Vibe, ten tě nepatrně " zúží" a oba si ještě užijete příjemný vibrace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.11.17 18:28

Cvičit, cvičit a cvicit nudný cviky na pánevní dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.11.17 18:29

@Inka33 já ten pocit „prázdna“ úplně nemám teda, jak říkám, jsem fakt spokojená… a on mi říkal, že takový problém před tím neměl s nikým, tak nevím, co by to mohlo být za intimní problém na jeho straně.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.11.17 18:31

@eva valoi a máš s tím zkušenosti? Pomůže to? Přesmýšlela jsem, že bych si koupila i ty venušiny kuličky…a ty Kegelovy cviky jsou jen takovyto zatinani jako kdyz se ti chce curat, nic jinyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
4.11.17 18:32

@AndyzOpavy Chlap tohle téměř nikdy nepřizná hele :think:. Tak si zkus koupit Venušiny kuličky, donutí tě to trénovat svaly uvnitř a můžeš to pak stahovat i během sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.11.17 18:33

Plastika pochvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.17 18:34
@AndyzOpavy píše:
@eva valoi a máš s tím zkušenosti? Pomůže to? Přesmýšlela jsem, že bych si koupila i ty venušiny kuličky…a ty Kegelovy cviky jsou jen takovyto zatinani jako kdyz se ti chce curat, nic jinyho?

Tak zkuste cvičit jako Tatiana Kozevnikova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.17 18:35
@Inka33 píše:
@AndyzOpavy Chlap tohle téměř nikdy nepřizná hele :think:. Tak si zkus koupit Venušiny kuličky, donutí tě to trénovat svaly uvnitř a můžeš to pak stahovat i během sexu.

Medilady jsou mnohem lepší a účinnější.
A jinak taky souhlasím s tim ze vinnu hazi na Tebe. Pokud jsi měla vaginalni orgasmus tak je jasný že jeho „tloustka“ vyhovuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
4.11.17 18:41

Ma maly pero, nebo problemy s ejakulaci…nehledej hned problemy v sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
4.11.17 18:41
@AndyzOpavy píše:
Ahoj holky, rada bych si od vás zkušenějších nechala poradit s takovou pikantérií :oops:
Několikrát se nám s partnerem stalo, že se prostě neudělal. Po několika diskuzích z něho vypadlo, že jsem pro něj moc široká a že pak nic moc necítí. :( řekl, že na začátku jsem pěkně úzká, ale po chvilce se přizpůsobím a až moc.. jsem z toho docela nešťastná, nikdy jsem s nikym takové problémy neměla, partner je podobně vyvinutý jako moji předchozí, nechápu to :(
Mně se to s nim líbí nejvíc ze všechn, poprvé jsem s nim měla orgasmus „bez pomoci“ a hrozně mě mrzí, že si to se mnou neužilvá stejně..
Nějaká stejné zkušenosti? Nejsem po porodu a jsem mladá, je mi 25.

Nebere - nebral antidepresiva?
Ty to kolikrát dělají.
Ani na okamžik bych nevěřila tomu, že v tomhle věku a před porodem jsi široká, to at si pán zkouší na někoho jiného… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.17 18:57
@free333 píše:
Nebere - nebral antidepresiva?
Ty to kolikrát dělají.
Ani na okamžik bych nevěřila tomu, že v tomhle věku a před porodem jsi široká, to at si pán zkouší na někoho jiného… :think:

No nevím, s kamarády jsme takhle jednou tuto otázku řešili a pánové, co měli dost partnerek se shodli na tom, že ve velikosti je velký rozdíl i u žen. Že čerstvá 16ka, co s klukem spala párkrát ji může mít širší než třeba nějaká třicítka a je to prý dost znát. Přece ji nemůžeme mít každá stejnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.11.17 19:01
@AndyzOpavy píše:

ne nejsou… je to soubor cvičení na zpevnění dna pánevního
 http://www.incovenal.eu/…_VULM_CZ.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
4.11.17 19:06
@Iustitia omnibus píše:
No nevím, s kamarády jsme takhle jednou tuto otázku řešili a pánové, co měli dost partnerek se shodli na tom, že ve velikosti je velký rozdíl i u žen. Že čerstvá 16ka, co s klukem spala párkrát ji může mít širší než třeba nějaká třicítka a je to prý dost znát. Přece ji nemůžeme mít každá stejnou :nevim:

Na tom asi něco bude, ale zakladatelka psala, že s ním má orgasmus bez pomoci, to si představuju jako vaginální, tak ten by snad nešel, kdyby ho necítila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.11.17 19:07

@longed-for-dream jak jsem rikala, tak on mi vyhovuje..ale proste se stane kolikrat, ze to delame, on treba uplne zmekne - uprostred toho! Pred tim jsme diskutovali na tema, co bych mohla zlepsit vzhledem k tomu, ze ja moc zkusenostma neoplyvam a jsem spis obecne tišší, introvert a on měl předemnou spousty partnerek, pro mě až moc podle toho co říkal, ale tak aspoň má zkušenosti :lol: každopádně před tím jsem u toho ani nepípla, to jsem zlepšila o 100%, naučila jsem se u toho i křičet, pak po mně chtěl, abych u toho jakože mluvila třeba joo m.dej me, to jsem se taky už naučila, ikdyž jsem se styděla. Pohyby, co chtěl abych dělala, jsem se taky naučila..ve výsledku mi řekl, že teďka není nic, co bych měla měnit, že se mu to jako takto líbí, ale jsem prostě jen široká.. :( omlouvam se, že to tu rozepisuju do takovych detailu, ale tak třeba mi poradite nejaky ty Tips&Tricks, co bych mohla zlepsit…
@Renca8 maly pero urcite nema, je tak lepsi prumer

@free333 AD nebere, jsem si tim na 99% jistá a taky jsem se ho ptala, jestli neužívá nějaký léky nebo doplňky stravy… taky mi to přijde divný, když do teď se mnou nikdo neměl problém (měla jsem 4). Ale taky si říkám, jestli se mi to ti před tím třeba nestyděli říct, ale zas ani jeden problém s vyvrcholením neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí