Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
U nás někdy pomůže poloha zezadu kdy si dám nohy k sobě a trochu zatnu zadek a tím se jako by zúžím.. Ale jestli jsi ještě nerodila, tak mi to taky přijde divný že bys byla široká. Myslím že je vážně problém v něm, je pro něho těžké se pořádně vzrušit když ti ještě „nařídil“ jak máš při sexu hekat, křičet a co máš říkat, prostě potřebuje stále intenzivnější stimuly k vzrušení. Taky píšeš že měl už hodně partnerek, možná že vždy po uplynutí doby největší zamilovanosti a vzrušivosti už prostě zas potřebuje novou partnerku = nové vzrušení. Připadá mi to že fakt bude problém v něm, hlavně v jeho hlavě.
Možná, že ho nakonec každá kopla do zadku.Dost pravděpodobné.
@Burj Chalifa píše:
Plastika pochvy
neblbni. Ještě nerodila a už se nechá přešívat? Nota bene nejspíš zbytečně - díky partnerovu alibismu
?
@Konnny píše:
Možná, že ho nakonec každá kopla do zadku.Dost pravděpodobné.
Taky bych to tak tipla.
@AndyzOpavy píše:
Pusou se to samozrejme taky snazim dodelat, ale to mi taky moc nejde..bud uz nemuze moje pusa, nebo to teda trva, nez se udela.. ale neni to o tom, ze bych ja uz nemohla, jak bych klidne jeste drzela, ale ho uz to nebavi, kdyz je to pul hodina a nic..
v tom případě ale není problém v tobě
Nebo se snad vymlouvá, že máš i velkou pusu
? Btw. za hodinu orálního uspokojování zasloužíš metál, děvče zlatý
![]()
Příspěvek upraven 04.11.17 v 21:06
@pe-terka píše:
neblbni. Ještě nerodila a už se nechá přešívat? Nota bene nejspíš zbytečně - díky partnerovu alibismu?
Přesně. Nechá se přešít, vymění partnera, a pak zjistí, že má moc úzkou pochvu. ![]()
@nostress píše:
Přesně. Nechá se přešít, vymění partnera, a pak zjistí, že má moc úzkou pochvu.
a časem bude rodit a bude problém. Co tak stíhám dočítat, chlapec má nějaký psch. problém a hází to na holku ![]()
Měl hodně partnerek, ale ne na vztah, když byl mladší, jel si třeba na 4 měsíce vydělat k moři a tam ohnul třeba 30 bab (většinou holky, co tam přijely na dovču a on tam byl jako animator.,)..prostě je to holkař jak se patří, proto se i bojím, že si to pujde řešit jinam..
@pe-terka píše:
v tom případě ale není problém v toběNebo se snad vymlouvá, že máš i velkou pusu
? Btw. za hodinu orálního uspokojování zasloužíš metál, děvče zlatý
![]()
Příspěvek upraven 04.11.17 v 21:06
@AndyzOpavy píše:
Měl hodně partnerek, ale ne na vztah, když byl mladší, jel si třeba na 4 měsíce vydělat k moři a tam ohnul třeba 30 bab (většinou holky, co tam přijely na dovču a on tam byl jako animator.,)..prostě je to holkař jak se patří, proto se i bojím, že si to pujde řešit jinam..
Já bych na tvém místě asi byla ráda.
@AndyzOpavy píše:
Jo, to je pravda…ja se mi to s ním líbí, tak hodně teču, možná až moc no…ale co s tím?teď už vážně nevím, naposilovat dno můžu, ale takto? To se mam jako v prubehu toho utirat?..
Presne tohle jsem mela na mysli, jestli ty moc nevlhcis…to pak chlapi citi, jako sirsi pochvu. To je dost dano hormonalne, moc s tim nenadelas. Tady muze byt jeste reseni analni sex, ale to fakt neni pro kazdeho, ze ![]()
Haha, pusu mam snad ok
ale technika možná hapruje, co já vim..?
To s tim přešíváním beru od počátku jako vtip, na nic takovyho bych samozřejmě teď nešla ![]()
@AndyzOpavy píše:
@Anonymní píše:
Presne tohle jsem mela na mysli, jestli ty moc nevlhcis…to pak chlapi citi, jako sirsi pochvu. To je dost dano hormonalne, moc s tim nenadelas. Tady muze byt jeste reseni analni sex, ale to fakt neni pro kazdeho, ze
Haha, anal provozujem, ale obcas, to se taky neda dalat porad, ze ![]()
@AndyzOpavy píše:
jenže on má problém - čím víc to dočítám tak si myslím, že má nějakou poruchu erekce.. třeba jen v tom že už nejsi nová.. když je dívkař.. toto sama nezvládneš.. sexuální problém je problém obou a mají ho řešit spolu a ne že on tě naučí hekat a vykřikovat sprosťárny a kdo ví co dalšího a závěr když mu v půlce změkne ježe ty ji máš širokou.. to je nesmysl.. jdi na gyndu, svěř se Dr at ti vystaví potvrzen a ukaž mu to a řekni, že problém je jinde než v tobě - jak to bude řešit on?
@AndyzOpavy píše:
v tom případě je zřejmě sexem přesycen a potřebuje ke vzrušení čím dá výraznější stimuly. Což by mě v pozici partnerky dost děsilo. Mě by tedy děsila i jeho sex. minulost.
Hedala bych muže bez frustrací, kterého vzrušuji taková, jaká jsem, a běžné formy sexu.
Tenhle at si jde vydeptávat o dům dál ![]()