Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bambula12 píše:
Aha![]()
tak je to vyřešený, snad si nemyslíš, že šušká jen s Tebou
kdoví kolik jich klátí okolo a pak doma nemá co stříkat - a ty si můžeš strhat všechny díry a naivně myslet, že si navždy vybral právě jen tebe no to určitě
![]()
@Venetia píše:
na gynde ti zmeri, jak na tom jsi?
Určitě to pozná, mně dokonce můj gyndař napsal do zprávy: „Pochva PROSTORNÁ“ a když jsem se ho na to ptala, tak řekl že to prý mám po těch porodech. Přitom jsem šla na gyndu s úplně jiným problémem (se zánětem) a na rozměry pochvy jsem se ho opravdu neptala. Ještě teda musím říct, že ačkoliv podle gynekologa mám prostornou pochvu, tak můj manžel s tím nikdy problém neměl, nic takového mi nikdy neřekl a s vyvrcholením problém nemá. Takže zakladatelko @AndyzOpavy myslím že u vás bude opravdu problém u chlapa a né u tebe…
Podle mě se ji chce zbavit a chce jít o „dům“dál ale vzhledem k tomu ze je to chlap-srab tak to ještě svede na ni
já jsem po dvou porodech a manžel si nestěžuje a nikdy s vyvrcholením problém neměl. Chyba fakt není v tobě ![]()
@jdukolem píše:
tak jistě gyndař pozná prolaps pochvy a nebo nezpevněn pánevní dno.. kdyby ne tak nemusel xx let studovat medicínu
aha.. ja myslela, ze to umi nejak zmerit ![]()
@Venetia píše:
aha.. ja myslela, ze to umi nejak zmerit
to si úplně nemyslím že se měří.. spíš ne
@milwinka píše:
Určitě to pozná, mně dokonce můj gyndař napsal do zprávy: „Pochva PROSTORNÁ“ a když jsem se ho na to ptala, tak řekl že to prý mám po těch porodech. Přitom jsem šla na gyndu s úplně jiným problémem (se zánětem) a na rozměry pochvy jsem se ho opravdu neptala. Ještě teda musím říct, že ačkoliv podle gynekologa mám prostornou pochvu, tak můj manžel s tím nikdy problém neměl, nic takového mi nikdy neřekl a s vyvrcholením problém nemá. Takže zakladatelko @AndyzOpavy myslím že u vás bude opravdu problém u chlapa a né u tebe…
Mne to taky nikdo nerekl.. ale jelikoz preferuju ty trochu vyvinutejsi docela by mne to zajimalo, jestli je chyba u mne
@jdukolem píše:
to si úplně nemyslím že se měří.. spíš ne
prolaps pochvy je jasně viditelný, na tom nemusí nic měřit. Neumím si však představit, co by ho způsobilo u mladinké nerodičky.
@pe-terka píše:
prolaps pochvy je jasně viditelný, na tom nemusí co měřit. Neumím si však představit, co by ho způsobilo u mladinké nerodičky.
ani já ne a nemusí být jen viditelný.. prostě za mě se on vymlouvá a dělá ze sebe mača a přitom mu ani nestojí ![]()
Prolaps pochvy urcite nemám
sama jsem medicka, vim, jak by to tak asi mělo vypadat a myslim, ze alespoň zvenku jsem ok
![]()
@AndyzOpavy problém neni u Tebe ale u něj, jen výmluva tak mu to tolik nevěř ![]()
@AndyzOpavy píše:
Prolaps pochvy urcite nemámsama jsem medicka, vim, jak by to tak asi mělo vypadat a myslim, ze alespoň zvenku jsem ok
![]()
vždyt prolaps poševních stěn ty ženy bolí, tlačí obtěžuje, pochva je vyhřezlá ven. Nemyslím si, že by to mohlo ženě uniknout.
Když jsi medička, jsi jistě velmi inteligentní holka (což napovídá i tvůj projev). Proč se, probůh, zahazuješ s takovým lúzrem
?
@AndyzOpavy píše:
Prolaps pochvy urcite nemámsama jsem medicka, vim, jak by to tak asi mělo vypadat a myslim, ze alespoň zvenku jsem ok
![]()
já ti ho ani nenutím, já si myslím, že podle toho co píšeš ho nemáš.. jen by to ten tvůj měl vidět černé na bílém aby se chytl za čenich víš
@pe-terka díky, si moc milá.. víš, že ani nevím, možná nějaká vykonstruovaná představa, že by to mohlo byt mezi nami jednou super?
inteligence je fajn, ale jak jsou tam city, jde veskera inteligence stranou
snazim se jen najit pricinu problemu…
@AndyzOpavy píše:
@pe-terka díky, si moc milá.. víš, že ani nevím, možná nějaká vykonstruovaná představa, že by to mohlo byt mezi nami jednou super?inteligence je fajn,ale jak jsou tam city, jde veskera inteligence stranou:
snazim se jen najit pricinu problemu…
a to je právě ten problém. Tak zapoj hlavu a příčinu máš „černou na bílém“ ![]()
Prolaps nemusi byt videt zvenku, to muze byt jako „boule“ ktera zavazi vetsinou na predni stene (cystokela). A popravde tenhle stav spis „zmensuje“ pochvu pocitove pro chlapy. Samozrejme v pripade zakladatelky o necem takovem ani nemuze byt rec. Neco jineho by byly slabsi svaly panevniho dna. To neni nikdy na skodu zpevnovat, koneckoncu to zvysuje prozitek u zeny. Ale tady je stejne problem u chlapa. Jestlize uz os…kal..ani se mi nechce odhadovat kolik holek, zakonite bude mit problem byt delsi dobu s jednou. Receptory jsou proste „osudlane“ na dren…nevim jak to jinak napsat ![]()