Těžko si hledám kamarádky

Anonymní
26.5.15 10:42

Tezko si hledam kamaradky

Tohůe tema nepatri jen do oddeleni „materska dovolena“ trapi me snad celozivotne. Od detstvi mam dve dobre kamaradky, a semtam par lidi se kteryma jen pokecam kdyz se potkame, ale kdyz se vidime na face tak si nenapisem. ted jak mam mimi tak sme doufala ze se jedna kamaradka s malym prckem jako mam ja chytne. Byla tu jednou a uz ani na FB si nepise. Kdyz sem ji psala naposledy sotva odepsala. Asi nejak spatne pusobim na lidi. Pritiom se snazim byt pohodova usmevava holka. I za znamou s depresemy jezdi vic lidi nez za mnou a i kdyz me zanji, o mou pritemnost nestoji. Proste me to mrzi a nevim co delat. Furt sem se nsazila nejakou kamaradku jinou s okoli a tak anjit ale uz to asi vzdavam. Na hriste a podobne mame s prckem stejne jeste cas, mame dva mesice.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
821
26.5.15 10:52

Zdravím tě, chápu co asi cítíš, já jsem se přestěhovala k příteli a také jsem ztratila kontakty s kamarádkamy a tady nemám žádnou, mám to teď těžší se seznámit s někým, nemám moc času, protože mám dvojčátka osmiměsíční a času je málo ;) jestli budeš mít zájem, tak si můžeme psát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.5.15 11:01

Sejde z očí, sejde z mysli. Mé rádoby dřívější kamarádky mým odchodem z rodné vsi přetrhaly kontakty. Mám tedy spoustu známých, ale kamarádku jen jednu. Po určitých životních kopancích jsem se uzavřela. Nechci kamarádky. Jedné jsme pomáhali, pak vyjela po manželovi. Druhé jsem se svěřila, pak to věděli téměř všichni ve vsi. Třetí jsem zvala na návštěvy, po pár letech mi s úsměvem ve tváři sdělila, jak jsem tehdy byla hnusná na manžela a že je to borec, že se mnou ještě je. (byla svědkem aktuální hádky) No a čtvrtá, ta mě podrazila v práci. Sousedce jsem se omluvila za to, že syn v noci plakal. S úsměvem mi sdělila, že je hysterický asi po nás. Dnešní lidi mají akorát radost z toho, když tě můžou zranit, urazit nebo ponížit. Od určité doby komunikuji stylem - jé to je dnes hezky, co dneska teta vaříte? Ano, mám zde okruh pár maminek, které považuji za známé, naše děti jsou denně v kontaktu. S těmi v rámci možností pokecám. Ale jinak je mi dobře v kruhu rodinném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.15 11:06

@pomanova
zajem urcite mam, a odkud si?

• Citovat
  • Upravit
821
26.5.15 11:11

@Anonymní
tak to mě těší, já jsem z Třince a jmenuji se Míša. A odkud jsi ty a jak se jmenuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 20:36

Ahoj pristehovala jsem se do Kolína a nemam tu zadne kamsradky.jsem stale se svojíma 4deckama.je tunejaka paní ke kamaradstvi? je mi 28let. email je sulcova62@gmail.com :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.5.15 20:29

hledam kamaradku

Ahojky. Jmenuji se Petra a je mi 29 let.Mam dvouleteho syna a cekame druhy mimco.Od narozeni jsem stale sama, partner casto pracuje az do vecera a ja nemam zadne pratele, jelikoz tu bydlim kratce. Nevim jak se seznamit s kamarady kdyz mam dite.
Byla bych rada, kdybych si mela s kym pokecat, zajit na kavu, atd. Malej je velmi spolecensky a je rad s detmi. Chybi mi spolecnost. Pochazim z Liberce a tam jsem mela a mam dost dobrych pratel, ale je to daleko a ty kontakty uz nejsou takove.Ted bydlim v Plzenskem kraji a neznam tu nikoho komu bych mohla verit a duverovat. :roll:
Proto bych byla rada za kazdou prilezitost si aspon pokecat.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 21:31

Ahoj anonymni a ostatni holky:) asi jsem na tom nějak podobně, tak se rada aspon zapojim do diskuze. Čekám miminko a už me štve jak manžel nemá moc času a já nemám jak a s kým ho trávit. Třeba mi to aspoň pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 21:32

Peeti29 jsem z Plzně 8) i já bych si s někým rada pokecala, zašla na kafe, postezovala si mít komu a tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.5.15 21:46

Ahoj devcata, mam naprosto stejny problem a to celozivotne. Kamaradky mam tez dve, ale neni to co bych si predstavovala. Jedna ze skoly si ani nevzpomene, ze mam na narozeniny, zatimco ja nevynechala zadne. Druha je fajn, nikdy na me nezapomene, ale je daleko a vidime se jedenkrat za dva mesice. Uz ve skole jsem byla osamela. Nikdy jsem nechodila na zadne discoteky protoze jsem nemela s kym. A chodit jsem chtela. Does mi je dost pres tricet, mam male dite a rodinu a neprozivam to tak tragicky, ale cetla jsem prispevek a mam vlastne totzny problem. Mam zname kteri hyri opravdu bohatym zivotem plny pratel, pozvani, grilovani apod. Ale ja jsem nikdy nebyla pozvana. Take me to hodne trapilo, protoze bych se definovala jako obetavy mozna az moc clovek. Pratelstvi pro me vzdy bylo dulezite. Nejak se ale lide ke me moc nehlasili. Byla jsem dosti neoblibena. V zamestani s zenami uplna katastrofa. V nekolika pripadech se me dokonce nadrizena snazila zbavit, jak jsem ji nejspis vadila. Tak asi taky neporadim, ale rada se pridam do klubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.15 21:59

Ahoj holky :mavam:. Já kamarádky nemám v podstatě žádné :nevim:, a už jsem si zvykla. Ani se ale nedivím, jsem podivínka a okolí se na mě tak dívá. Většinou si s lidmi nemám co říct. Zajímá mě hodně novodobá filosofie, např. Kant, Wittgenstein, moderní české dějiny - prostředí disentu atd., a laicky teoretická fyzika - kosmologické teorie, teorie strun atd. jsem prostě divná. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
306
31.5.15 06:38

Ahoj holky. Ja jsem zakladatelka diskuse. Jsem rada ze s temihle pocity nejsem sama. Je mi 27 a jsem s Pardubickeho kraje. Budu rada za povidani si tady v diskusi nebo i ve zpravach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.15 22:58

JoJo já tak nějak vim asi co mi chybí, nevím neumím se moc těm druhým otevřít a co pak bych jim nabídla, asi to pak není moc zábavný když nejsem tak otevřena nebo zábavná nebo tak, tak asi není moc zájem. Když me někdo bude víc kontaktovat OK je to lepší ale já sama.. Nevím. Asi nejsem moc zábavná, možná občas když mám lepší dny ale většinou jsem spis rozumná, sečtěla, snažím se byt fer a to Asi není tak ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.15 23:02

Anonymní - já si myslím ze to nemusí byt takový problém když se dokážeš bavit i o jiných normálních věcech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.6.15 07:37

Ahoj @BersiEn kousek od Pardubic. Jestli chceš, tak můžem pokecat i osobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí