Ubíjí mě všednost dní

Anonymní
25.5.15 20:22

ubíjí mě všednost dní

Holky cítíte to nekdo jako já? Jsem doma už 6 let na mateřský, mám tři děti a je to pořád dokola vyprat, uvařit, nakrmit, uspat…a je jedno jestli je víkend nebo všední den. Do toho jsem se už tři roky v kuse nevyspala. Manžel je hodnej, ale co mu neřeknu neudělá. A já by jsem si přála, kdyby me třeba občas nečím prekvapil i to milování je pořád stejný ze začátku jsem se snažila neco vymýšlet já ale nebaví mě všechno mít na krku jenom já. Máte taky někdo takovýho chlapa doma sice hodnýho, ale bez žádný akce? A děláte s tím něco? Jo a večer hrozně brzo usíná někdy dřív než děti a já si pak připadám sama ale podotýkám že ho miluju a on mě taky ale prostě my Chybí nějaká změna.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6611
25.5.15 20:36

Vítej do klubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.15 20:41
@Anonymní píše:
Holky cítíte to nekdo jako já? Jsem doma už 6 let na mateřský, mám tři děti a je to pořád dokola vyprat, uvařit, nakrmit, uspat…a je jedno jestli je víkend nebo všední den. Do toho jsem se už tři roky v kuse nevyspala. Manžel je hodnej, ale co mu neřeknu neudělá. A já by jsem si přála, kdyby me třeba občas nečím prekvapil i to milování je pořád stejný ze začátku jsem se snažila neco vymýšlet já ale nebaví mě všechno mít na krku jenom já. Máte taky někdo takovýho chlapa doma sice hodnýho, ale bez žádný akce? A děláte s tím něco? Jo a večer hrozně brzo usíná někdy dřív než děti a já si pak připadám sama ale podotýkám že ho miluju a on mě taky ale prostě my Chybí nějaká změna.

Ahoj, zcela stejně jako přes kopírák, akorát s jedním rozdílem, že se vracím za pár dní do práce, jinak bych se brzy houpala na nejbližším stromě. Drž se.

• Citovat
  • Upravit
2214
25.5.15 20:41

Ja jsem doma paty rok a taky me to někdy ubijí. Chlap jezdi s kamionem a je doma jen o vikendu a mam taky pořas to stejny. Ted se to trochu zlepšilo, co je malej ve školce a jsem doma jen s dcerou a hlavně co mam řidičak a druhy auto a mužu si zajet třeba do mesta, za kamaradkama a nebo když je malej ve školce tak si zajedeme za babičkou a tak. Ale je to takovy pořad stejny, ješte že o vikendech se snaži nam to vynahradit, věnuje se nam a jedem ňekam na vylet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.5.15 20:42

Ted se hodne rozptyluju zařizovanim svatby, tak mam alspon zabavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
25.5.15 20:42

Ahoj, malé je teprve devět měsíců a ano, cítím. Občas :) Každý den je vlastně úplně stejný, pořád dokola… manžel je taky hodnej, miluje nás, ale je každý den v práci, odchází v sedm ráno a vrací se v půl desáté večer (dojíždí), takže přes týden se skoro nevidíme. Večer, když přijde, tak je přetaženej, ani se mu nedivím, má je pár hodin a zas musí znova do práce, takže zábava žádná. Jen čekám (jako teď, když malá spí), až přijede. Takže aspoň, že existují víkendy, to jezdíme na chatu (ale to je taky svým způsobem rutina), občas na výlety (teď jedeme na víkend na nějaký sraz jeho kamarádů a jejich rodin někam do chatek, moc se těším), nebo jen jsme prostě spolu, občas i to stačí. A říct mu, že mě to ubíjí, tak to asi nepochopí, pořád si myslí, že mám doma těžkou pohodu a nicnedělání (a to opakuju, že mě má rád a je fakt zlato, tak tímhle mě chvílema štve :) )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.15 20:57

@charbl tak to je presně ono ten můj nás taky miluje ale ma pocit že je všechno v pohodě, když mu řeknu že bych potřebovala nějakou změnu a překvapení tak řekne že na to moc není ale že se bude snažit a pak ale nic.

• Citovat
  • Upravit
13672
25.5.15 21:06
@jakanas píše:
Vítej do klubu

Taky taky :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.15 21:06

Vyděržaj pioněr, lepší to nebude, a
jestli nastoupíš do práce přibyde stres, vlastní zkušenost, 7 let s dětmi doma, ale už se to lepší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
25.5.15 21:08
@Anonymní píše:
@charbl tak to je presně ono ten můj nás taky miluje ale ma pocit že je všechno v pohodě, když mu řeknu že bych potřebovala nějakou změnu a překvapení tak řekne že na to moc není ale že se bude snažit a pak ale nic.

Dejte si dobrý pozor na svá přání, mohla by se nedejbože splnit. Změny a překvapení mohou přijít, taky by se mohlo stát, že na ten klidný a bezpečný život budete vzpomínat s láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
25.5.15 21:09

No mám dva kluky 4 a 6 let s ženou jsme spolu 13let a taky je to už taková nuda a stereotyp, ale poslední dobou se snažíme co nejvíc odložit děti a starosti a užívat si sebe navzájem. A po tom co se brách už potřetí rozvádí se nám babička snaží co nejvíc pohlídat děti.
Ale poslední co se nám opravdu zadařilo bylo focení. Potřeboval jsem se naučit fotit produktové fotky s člověkem a tak jsem poprosil ženu aby mi stála modelem s kočárkem a bylo to super. Ztrestali jsme láhev vína, zábava na tři hodiny, udělali jsme spoustu krásných fotek… A ženuška se hned mohla pochlubit jaká je ještě pěkná mamina. No a zároveň nám tím dělá reklamu, protože si ty fotky přeposílají naši známí.
Teď má za úkol si koupit dvoje nové šaty a budeme pokračovat s dalšími kočárky. Už se na to oba těšíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
25.5.15 21:11

Hlasim se do klubu, jen mam deti 2,doma jsem 3roky a manzel uz ani neudela, o co
ho poprosim :(.Chci si najit alespon brigadu, ale v nasem super pr. delakove asi utru a hlidat nevim, kdo pravidelne bude moct. Zrovna mam asi 14 dni uz ze vseho depku, ze bych nejradsi od vseho a vsech zdrhla:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
25.5.15 21:11
@Anonymní píše:
@charbl tak to je presně ono ten můj nás taky miluje ale ma pocit že je všechno v pohodě, když mu řeknu že bych potřebovala nějakou změnu a překvapení tak řekne že na to moc není ale že se bude snažit a pak ale nic.

no ale co s tím viď… já mám strašný štěstí, že kousek od nás bydlí moje máma, takže jsem teď začala chodit večer na jógu. Ale i když to je fajn, tak to nevyřeší zbytek týdne. Já se teď snažím motivovat muže ke změně práce, protože za chvíli začne prcek vnímat a nechci, aby přes týden měl jenom jednoho rodiče… a to jemu nic nevyčítám, dělá co může. O to je to horší, že nemůžu nikomu pořádně vynadat :lol: jenže mě to štve, nejenže nestíhá ani večerní koupání, krmení, usínání, ale nestíháme ani nic v domácnosti. A to mě frustruje asi nejvíc.
Jo a abych nezapomněla - domluvila jsem se s manželem, že si vyhradíme jeden den v měsíci (sobota nebo neděle), babi bude hlídat a my si sami dojdeme někam na oběd a tak. Myslím si totiž, že musíme na našem vztahu pracovat, jinak si za pár let nebudeme mít co říct… (a to píšu s tím, že se fakt milujeme a vzájemně potřebujeme :) )

• Citovat
  • Upravit
11565
25.5.15 21:17
@Anonymní píše:
Holky cítíte to nekdo jako já? Jsem doma už 6 let na mateřský, mám tři děti a je to pořád dokola vyprat, uvařit, nakrmit, uspat…a je jedno jestli je víkend nebo všední den. Do toho jsem se už tři roky v kuse nevyspala. Manžel je hodnej, ale co mu neřeknu neudělá. A já by jsem si přála, kdyby me třeba občas nečím prekvapil i to milování je pořád stejný ze začátku jsem se snažila neco vymýšlet já ale nebaví mě všechno mít na krku jenom já. Máte taky někdo takovýho chlapa doma sice hodnýho, ale bez žádný akce? A děláte s tím něco? Jo a večer hrozně brzo usíná někdy dřív než děti a já si pak připadám sama ale podotýkám že ho miluju a on mě taky ale prostě my Chybí nějaká změna.

Měla jsem to po dvou letech doma s dcerou. Muž je jak Tvůj. I když mně teda víc než on (byl takovej asi vždycky, hodnej, ale postrkovací) chyběli jiní lidi - zachránila mě práce na dva dny v týdnu. To Ty si asi nemůžeš dovolit, se třema svištěma (já měla jednoho), ale kdyby jo, vřele doporučuju. Jinak bohužel nápad nemám. Ale moc držím palec, živě si pamatuju, jak jsem toho měla plný zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
25.5.15 21:17

Jsem doma teprv rok a jsem na tom stejně. Snažím se vymýšlet si zábavu, aby mi nehráblo úplně, ale nemám hlídání a s ročním dítětem je to taky na houby. Teď by mi mohla vyjít práce z domu, na pár hodin týdně, ale aspoň něco.
S manželem už spolu téměř nekomunikujeme. Asi mě má rád, ale přírůstek do rodiny jsme jako pár neustáli. Bydlíme spolu, ale to je tak vše, fungujem spíš jako spolubydlící, než partneři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí