Těžký zápal plic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
12.6.16 22:19

Těžký zápal plic

Ahojky mamky, potřebuju uklidnit, poradit a tak. Synátor 5,5 má těžkej zápal plic s výpotkem a je v umělém spánku a hledaj bacila a vhodný atb. Doktoři nám říkají pravdu ale nemůžou nic zaručit, vždy se může něco po… Setkali jste se taky s tak těžkým zápalem plic. Přišli jsem za 5 minut 12 a to když byl hodně špatněj, tak má mudr usoudila že je to angína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
12.6.16 22:36

Zkušenost nemám. ae určitě to zvládne, děti jsou silný. držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.6.16 22:40

Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 22:41

My mame tento pripad v rodine, holcicka mela necely ctyri roky, zapal plic, lezela v Motole, operovali ji, museli odebrat jeden plicni lalok, crp 350, ty spravny antibiotika se jim dlouho nedarilo najit, taky byla v umelym spanku, nakonec atb zabrala, byl to nejakej mutant dvou pneumokoku, holcicka je v pohode, zdrava. Vic o tom bohuzel nevim. Ale moc drzim palce!

Radeji anonym, pac se vykecavam o diteti nekoho blizkeho, ale neni moje.

• Citovat
  • Upravit
25179
12.6.16 22:44

Jejda, držím pěsti, at je všechno v pořádku :hug:
Jak se to projevovalo, že se na to přišlo až tak pozdě? Zápal plic je někdy dost záludný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.16 23:12

Jeee, to je mi líto :hug: Zkušenost nemám, ale držím pěsti. Bohu zel vim, co to je mit dítě v nemocnici.. Já tam s nim navíc nemohla byt pres noc a to mu bylo teprve 9 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.6.16 23:14

No jeli jsme na pohotovost nebot si stezoval na bolest na pravym rameni a vypadal zas hrozne a uz i teplota sla nahoru! Jsem krava ze jsem neprudila vic mudr a mela mu udelat testy, jen si vzala ode me moč. Na pohotovosti nabrali krev a poslechli si ho, mel i doma zachvaty kasle. Crp bylo 144 a hned nas poslala do nemocnice, tam sle na rentgen a na sono, takze takto zjistili ze ma zapal plic s vypotkem. Mozna ani nemel uzeh ale bylo prvni varovani a ja to nezjistila, ze je to neco jineho…nidky jsem se zapalem nesetkala. Ted si to vycitam kudy chodim a malej ted bojuje o zivot a kdyz tam volame, tak zadny moc zlepseni a jeste k tomu rekli, ze ma v sobe nejakou bakterii, ktera neni z nasi republiky. Sakra…jsem vyrizena s manzelem! Hned ho uvedli do umeleho spanku a dali mu plicni dycani aby tu plici postizenou setril a nasadili atb a cekaji, rano budou delat odber vypotku a hned zkoumat co to je aby dali atb. Kdo nezazije z ejho dite lezi a z neho jdou hadicky…tak je to strasny…ted uz pudu s kazdou banalitou do nemocnice! A jsme maximalne nas… na nasi mudr ze to podcenila i kdyz ho videla a rikala jsem ji vse co ho boli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
13.6.16 00:04

@Ajaxxx :hug: :hug: neboj, teď si říkej že je v nejlepších rukou, je to dost šílená situace, ale věř že to bude dobré a asi bych tedy začala hledat jinou pediatru, pokud na poslech nic nepoznala a neudělala ani CRP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.6.16 00:08

Určitě zmením Mudr, toto je fakt strasny i kdyz ja jsem mohla taky driv reagovat ale bohuzel nevim co byl zapal plic. Bojim se a cekam az budu moci zavolat po 1 hod zda vysledky byli o neco lepsi. Nikomu to nepreji :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
13.6.16 00:20

Nemám nic k tématu, nemám zkušenost a doufám, že ani nikdy mít nebudu!!!Jen jsem nakoukla a přečetla a uplně mě mrazí. Moc držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
13.6.16 04:59

:hug: jako zdravotní sestra z plicního…umělý spánek je super věc, lepší, než kdyby vnímal kolem sebe, takhle „spí“ a tělo může bojovat. Uvidíš, že se z toho dostane, léčba bude dlouhá a stejně tak bude i rekonvalescence, ale bude to dobré. :kytka: Že se nelepší, je 100× lepší informace, než že se zhoršil. Dej synovi, lékařům a léčbě čas. :srdce:
Držte se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.6.16 07:01

@Ajaxxx :hug: Vím, že si to budeš vyčítat i kdyby ti tisíc lidí napsalo, že nemáš. K doktorce jsi kluka vzala a ani ona nedokázala odhadnout, co se děje. Teď je v nejlepší péči. Já měla zápal plic loni a vůbec jsem se necítila nijak mizerně, ani horečku jsem neměla. Vždy jsem si myslela, že zápal plic se pozná hned, ale někdy to asi tak jasné není. Ty si určitě nemáš co vyčítat. Věřím, že to zvládne dobře, držte se všichni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 07:04

Mrzí mě že máš dítě takhle nemocný ale chci ti říct že né vždycky je poslechově slyšet zápal plic v rodině ho měli dvě děti a ani u jednoho to nebylo poznat poslechem a to jedno z těch dětí poslouchala opravdu dobrá dětská primařka. Rengen se vždycky dělal na popud mojí maminky tedˇ už babičky i prababičky a vždycky měla pravdu něco se jí prostě nezdálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
13.6.16 07:07

Šílené! Držím palce, malý to zvladne :hug: musí! Jinak zkušenost nemám a stejne musíš věřit doktorum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 07:19
@Ajaxxx píše:
Určitě zmením Mudr, toto je fakt strasny i kdyz ja jsem mohla taky driv reagovat ale bohuzel nevim co byl zapal plic. Bojim se a cekam az budu moci zavolat po 1 hod zda vysledky byli o neco lepsi. Nikomu to nepreji :o(

No, me tehdy v podstatě vyhodili z nemocnice z pohotovosti.. S miminkem, který melo horečky pres 40 a skuhralo bolestmi, chudáček. Mel zánět mozkových blan (meningkokok B) a na me cuceli jak na hysterku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí