Dlouhodobá rýma u 3m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
11.6.16 10:37

Dlouhodoba ryma u 3 mes.

Dobre dopoledne vsem, mam 3-mes. miminko a jiz 3 tydny ma rymu (bilou hustou).Jiz jsme s tim byly 3× u doktorky, i na ORL, ale CRP ma nizke, tudiz lecime bez antibiotik. Problem je, ze je to porad stejne, nepomohl Quixxxx, Nasivin ani Sterimar, porad jen odsavame, zvlhcujeme, je ve zvysene poloze a nic:'(Nemate nekdo podobnou zkusenost a popr.co Vam pomohlo a jak dlouho to trvalo? Nemuzeme jit ani poradne ven-hned musime bezet domu odsat…Dekuji za Vase odpovedi a rady. Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
11.6.16 11:03

Dcera měla rýmu od 9. do 20. týdne svého věku, nepomohlo nic, všechny testy byly negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21516
11.6.16 11:34

Nechali jste udělat stěry z nosu, jestli nemá pneumokoka? A ještě bych zauvažovala, jestli nemůže být na něco alergická…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.6.16 12:30

Taky bych nechala udělat výtěr..jako nejsem dr, ale pochybuju, že nějaká breberka v nose by zvýšila CRP, to by zvýšil spíš celkovej zánět. u rýmy bez horeček by mě ani nenapadlo dělat crp, a naši dr to taky nikdy nenapadlo, u rýmy vždycky výtěr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
11.6.16 12:49

@slavuska1 Já mám o hodně staršího, ale tak od 7mého měsíce jedem pořád v kolotoči rýma. Ono u těch malých prcků ta rýma trvá déle, než se jí zbaví. Pokud není zelená, je virového nebo alergického původu a prý nemá cenu dělat výtěr, to mi bylo řečeno na ORL. Stříkejte sterimar a odsávejte a nasivin jen když nemůže dýchat. Můžete zkusit taky podávat na noc fenistil kapky, pomáhají při otoku sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.6.16 13:28

@ivana81
Dcera mela rymu od 11-13 ti mesicu. Nic nepomahalo. Bez antibiotik. Zabral nakonec vyvar z lotosoveho korene. Pila ho 3× denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí