Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, prosim ktere mate tfk buggster, ktery je lepsi s Air nebo klasika? A take nevite jake jsou rozdily mezi kolekcema? Nachazim teda jen od 2010 po 2012.Chystam se ho poridit pro moje ditko 9 mesicni, bydlime ve meste, ale chci aby zvladal i teren. Prosim taky o reakce jak se vam s nim jezdi v zime, s obema varianty kolecek? Dekuju ![]()
Máte zkušenost s TFK Buggster?
Přidejte zkušenost s TFK Buggster@saba-1 Ahoj,TFK mame taky golfky, ale mame TFK dot 2012.Kdyby jsi chtela shlednout i tento kocar.
Jinak s tema co pises zkusenost nemam. Omlouvam se za vecpani.
@Jaja87 tak ted jsem si ho vygooglila
a vypada taky moc hezky. Muzes mi napsat nake info? Hlavne jak je velky co se tyce vnitrku, a teda ty kolecka, nemam s nima absolutne zkusenost.
@saba-1 Rozmery co se tyce cm, neznam, nezlob se…Klidne se ptej co te zajima!!Odpovim pokud budu vedet.Mam ho z lonskyho jara/leta, mame zeleny, bouda je velika, ma i zip, po rozepnuti zipu stini krasne ditko, jde to sklopit pekne, az jsem zirala ze to tak jde. Rozmery neznam, ale je hooodne siroky myslim vnitrek, malej se tam nemacka, ma okolo sebe krasne misto ze se muze valet a rozvalovat, i nohy si da pres to co ma pred sebou no to madlo, tak pres to da i nozky pekne. Jezdime teda s nim jen kdyz je teplo,(jaro/leto),nema plastenku, ani nanoznik, zda to jde sehnat netusim..
Ale jinak jsme s nim spokojeny, veze se krasne je lehky ma myslim jen 6,5 kila. Ovlada se uzasne,.Proste mam s nim dobre zkusenosti.
Nelituji!!
Kolecka jsou mekka, zapichavaji se do nich kaminky, ale to neni takov minus, kolecka me neprijdou spatna, jsou sice mensi, ale krasne jedou.
Mám klasický tfk buggster a jsem spokojená, je prostorný, jezdí se s ním super, lehoučký, dobře se skládá. V zimě se tam vejde v pohodě fusak, nánožník máme ušitý od paní z mimibazaru. Koupili jsme když měl malý rok a máme ho jako jediný kočár, resp. měli jsme ho, teď už hodně chodí pěšky.
@jonatanka a snehem se taky bortite bez problemu s tema klasik koleckama? Chtela bych ho vyuzivat take jako jediny kocar, tak abych na zimu nemusela kupovat novy sportak. A fusak pasuje jen origos, nebo staci i od emitexu a mohla bych poprosit o ukazku toho usiteho nanozniku? ![]()
První zimu u nás sníh nebyl vůbec, takže v pohodě, letos sníh byl a taky v pohodě, prostě víc zabereš, ale jde to
Já teda jezdím pouze ve městě, vzali jsme tfk i na dovolenou, ale zbytečně, už nebyl potřeba, asi 5× jsme byli v terénu, zvládli jsme to. Fusak tam dáš jakýkoliv, je dost místa, já teda mám Aesthetic. Fotku nánožníku nemám
, můžu dodatečně vyfotit, ale myslím, že ani není potřeba, už bych ho nepořizovala, pořád jsem stejně malého vyndávala z kočáru a do kočáru… Ale každý nemá tak živé dítě jako já.
@jonatanka No ze by nemel nikdo ziv dite jako ty..
My mame zivacka jako svina
Prominte za ten vyraz. ![]()
Jinak ja s tim nasim TFK jezdim jedine v jaro /leto.
@jonatanka Tak ja mam zatim takoveho salamistu, co se moc nenakrout, vpohode nanoznik nemusis dodavat:-) ale kdyz ja si nejak kocar v zime bez nanozniku nedokazu predstavit. A muzu se zeptat jakou kolekci mas? @Jaja87 ja prave potrebuju i takovy co vyuziju i v zime ![]()
@saba-1 Ja si myslim ze ty co mame by se v zime dali vyuzit, kdyby se usil ten nanoznik. Ale stejne bych s nim v zime nesla, brodit se s tema koleckama ve snehu, to zase nedam dopustit na sportak ktery ma velky kola a jede se docela v pohode jak kdy teda…Nevim jak bych to delala s tak malyma kolecky, obcas nehu je dost, ale ted snad nebude uz!!
![]()
Máme buggster air, a ta nafukovací kolečka jsou super. Jezdila jsem s ním i přes zimu, s fusakem, v létě zvládl i přejezd louky, jsem fakt spokojená. Navíc se mi zdá, že je opravdu prostorný - oproti jiným golfkám. A na manipulaci taky fajn.
Maminky poraďtě…mám tfk bugstera, bohužel jsme přišli o madlo před dítě. Nevíte jestli tam pasuje jiný a kde kdyžtak sehnat to originál? děkuji za rady ![]()
@saba-1 buggstera urcite ano jezdili jsme s nim v terenu i ve snehu a uplne v pohode ani jsme nemuseli dokupovat to dvojkolevko dopredu za me nejlepsi golfky co jsem mela