Trojkolka Hauck

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
9.3.13 12:59

trojkolka hauck

Maminky, máte některá zkušenosti s trojkolkou značky hauk 2012.Máme skoro 3letého raubíře a v létě poletíme k moři a chtěla bych ho vzít s sebou na občasné spaní abychom nemuseli bejt na pokoji. Přece jen když nespí přez den tak odpadá kolem 19.hod.Vzhledem ktomu že bychom chtěli ještě jedno tak si myslim že by byl i později využit. Malej má 19,5kg a golfky jsou většinou do 15kg. Máme buggstera ale když se nahne na jednu stranu tak se mi skládá neudrží to ta jedna strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
9.3.13 14:45

Já měla hauck runner, je hodně podobný, ale už se nevyrábí a ohledně toho naklánění na stranu ho nemohu doporučit. Manipulovalo se s ním hezky, projel taky kde co, ale pokud stál jen na mírném svahu a malý se zrovna na tu stranu vyklonil, tak měl tendence se převrátit. Kočár jsem už znala a tak jsem si na to dávala pozor, ale vadilo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.3.13 15:27

Já ještě uvažuji o quinny zapp tak nevim.Jde mi o to aby tam moh malej občas usnout a měl pohodlí aby nebyl ouzkej. Malej má 98cm ted a 19,5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
9.3.13 16:27

Ten zapp zase není na spaní, nedá se sklopit. Škoda, že ten tvůj buggster je rozbitý, jinak by to všechno splňoval, široký je dost. A co nějaké golfky s polohováním, nebo takové ty golfkosporťáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
9.3.13 16:30

To je právě to že nevim jaký. Koukám na recenze a nevim pořád co vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí