Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Přemýšlím o nákupu těchto golfek. Máte je někdo doma? Můžete napsat Váš názor? Děkuji ![]()
Ahoj, mame ho ani ne tyden. Jsou to uplne klasicke golfky, zalezi co od nich ocekavas, ja jsem spokojena. klidne se ptej.
Děkuju za odpověď
No do terénu máme sporťák s velkými koly, který je ale těžký a neskladný, takže na vycházky do města, po obchodech, do ZOO atd. sháním nějaké golfky. Dcera 14 měsíců ráda chodí, takže jen na občasné svezení. Očekávám od nich snadnou ovladatelnost, skladnost a jednoduché přenášení. Kam až se dá stáhnout boudička? A jaký je potahový materiál? Velmi se mi líbí jejich design v béžové barvě. A plusem je jednoznačně nízká cena ![]()
@falafelo Na obcasne svezeni to mame taky a snad to bude stacit, mala uz v kocarku nespi (i kdyz zadova operka se da snizit, ale do uplneho lehu to nejde). Boudicka nejde pretahnout uplne na zakryti, ale nevim jestli u jinych golfek je lepsi. Proste fakt klasika, plastova kolecka…
No rozhodla jsem se, že ho koupím.. už se mi nechce dál vyhledávat na netu a moje požadavky více méně splňují a hlavně se mi vejdou do rozpočtu
Děkuju za reakce ![]()
@falafelo Ahoj, objednala si je? Včera jsem byli na první pořádné procházce a přijde mi, že mají trochu krátký sed, jestli mi rozumíš. Hlavně teď, když na sobě má ještě zimní bundu, tak je to docela znát, ale v létě to bude asi v pohodě. Tak jen abys věděla.
Ahoj muzu se zeptat jak se vam s kocarkem jezdi? jaka jsou ta plastova kolecka?
@83 píše:
No překvapivě dobře, já od nich nich moc nečekala, šup do obchodu a zpátky, na to mi přijdou dobré. Akorát teď je u nás tak 15cm sněhu a to jsem včera těžce přecenila, kolečka se seknou a musela jsem je vzít do ruk, ale zas jsou fakt lehoučké, takže i s dcerou je v pohodě unesu. Sníh asi nezvládnou žádné golfky.
S tim snehem to je pravda a jak zvlada kocarek napriklad kocici hlavy, mame takove cele namesti, nedrkota moc?
@83 píše:
S tim snehem to je pravda a jak zvlada kocarek napriklad kocici hlavy, mame takove cele namesti, nedrkota moc?
Drkocá, ale já s žádnýma golfkama nemám zkušenost, takže neporovnám.
Zdravím ![]()
Obnovuju diskuzi. Má někdo golfky Newbuddy junior 2014? http://www.slune-cz.cz/…uddy-junior/
@Skytafka chtela jsem koupit, ale je dost maličkej, a má jen dve polohy zad. operky myslim ale jako vzhledove peknej ale to je všechno, ja nakonec koupila babypoint orion a uplne super ![]()
@Skytafka Já ho kupovala nedávno jako náhradní kočárek, protože jsme měli jiný na reklamaci.Jsem s ním spokojená, akorát je trochu nižší v rukojetích(nějakých 99 cm).Syn má 31 měsíců a vejde se do něj v pohodě.
Váží méně než udaných 7,7 kg. Skutečná váha je 6,5 kg i s madlem.
@ellievanessqa tak nas klucik je celkem drobny, jeste tu velikost radsi zkouknu v obchode… a ty dve polohy snad nicemu nevadi. Dite bud sedi a kouka, nebo lezi a spi
@Tapa a kolik vas maly vazi? Ta nosnost 15 kg mi prijde dost malo
nizsi vaha je podle me plus, ne? Ten design je super, chtela bych ho v cerne ![]()