Newbuddy Junior - zkušenosti

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1850
29.3.15 09:51

@marijeee Já mám tyhle golfky skoro rok a běžně na nich vozím celkově i 20 kg(možná i víc :mrgreen: )a stále drží. Dítě, velká kabelka s nákupem na rukojetích a narvaný košík. Jo a mimo potrhané síťoviny na košíčku s nimi nic není ;).
Za ty peníze se mi maximálně vyplatily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.3.15 11:38

Jéé, tak to děkuji moc za informaci. To jsem ráda, že to někdo vyzkoušel :lol: Ono je to celkem asi logické, že z bezpečnostních a reklamačních důvodů uvádí výrobce maximum 15 kg, ale určitě to musí mít větší nosnost. Ještě jednou díky moc za informaci, také jsem s těmi golfkami moc spokojená, za tu cenu jsou super. Už se nebojím :mrgreen:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
29.3.15 12:20

@marijeee Určitě mají větší nosnost než 15kg, to už by se mi dávno rozpadly :lol:.Já je vyfotila, ať vidíš, jak vypadají dnes. Zadní vnitřní kolečka jsou tedy sešmajdaný, ale já sjíždím s narvaným kočárem i schody, tak se není čemu divit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.15 11:37

ahoj

Ahoj taky ho budem porizovat desne se mi libi zeleny a pro me je idealni na kratsi prochazky malej beha takze zastavky na piskoviste v pohode (letni kocarek) auto mame velky takze na velky tury mame sportak s velkymi koly ten mam jako zimni kocarek :D a cena je krasna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
11.6.15 13:31

Budeme ho pořizovat k moři :) ten zelený. Vyfotite mi jak ma tu operku zad uplne co nejniz? dekuji moooc.. @Tapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
12.6.15 06:10

@Lilien1 Opěrka zad má pouze dvě polohy.Sed a pololeh, co je na fotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
12.6.15 23:49

Pokud má někdo v plánu používat kočárek i v období podzim/zima, nabízím komplet nánožník plus dělený rukávník ;).
Také zvažuji prodej kočárku s oboustrannou podložkou ušitou na míru a taštičkou od Ivemababy v ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí