Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@marijeee Já mám tyhle golfky skoro rok a běžně na nich vozím celkově i 20 kg(možná i víc
)a stále drží. Dítě, velká kabelka s nákupem na rukojetích a narvaný košík. Jo a mimo potrhané síťoviny na košíčku s nimi nic není
.
Za ty peníze se mi maximálně vyplatily.
Jéé, tak to děkuji moc za informaci. To jsem ráda, že to někdo vyzkoušel
Ono je to celkem asi logické, že z bezpečnostních a reklamačních důvodů uvádí výrobce maximum 15 kg, ale určitě to musí mít větší nosnost. Ještě jednou díky moc za informaci, také jsem s těmi golfkami moc spokojená, za tu cenu jsou super. Už se nebojím
!!!
@marijeee Určitě mají větší nosnost než 15kg, to už by se mi dávno rozpadly
.Já je vyfotila, ať vidíš, jak vypadají dnes. Zadní vnitřní kolečka jsou tedy sešmajdaný, ale já sjíždím s narvaným kočárem i schody, tak se není čemu divit
![]()
Ahoj taky ho budem porizovat desne se mi libi zeleny a pro me je idealni na kratsi prochazky malej beha takze zastavky na piskoviste v pohode (letni kocarek) auto mame velky takze na velky tury mame sportak s velkymi koly ten mam jako zimni kocarek
a cena je krasna ![]()
Budeme ho pořizovat k moři
ten zelený. Vyfotite mi jak ma tu operku zad uplne co nejniz? dekuji moooc.. @Tapa
@Lilien1 Opěrka zad má pouze dvě polohy.Sed a pololeh, co je na fotkách.
Pokud má někdo v plánu používat kočárek i v období podzim/zima, nabízím komplet nánožník plus dělený rukávník
.
Také zvažuji prodej kočárku s oboustrannou podložkou ušitou na míru a taštičkou od Ivemababy v ceně.