Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, chtěla bych za pár stovek koupit nějaký použitý kočárek trojkolku s nafukovacími koly a brzdou, bydlíme v terénu a mám velký čtyřkolový, kterých chci prodat a pak malinkou městskou inglesinu, takové ty pidi golfky, ale chci něco do terénu. Našla jsem za 500 moc pěkný, co bych chtěla, jen mě zarazilo, nemá takové to přední madlo. Prostě si jen dítě sedne a před sebou nic nemá. Jaké máte zkušenosti? Nevadí to nijak? na tom mém velkém jsem zvyklá na madlo, event. se dá vyměnit za takový jídelní tácek, ty malé golfky inglesina to taky mají. Nechybí to dítěti, že se nemá čeho držet? zatím jezdíme v hlubokém, čítám že by do toho šlo děcko tak v roce, tzn. za dva měsíce. Moc díky
Nevadí mi, že se nemá čeho držet, ale vzhledem k tomu, že dítě v kočáru nepoutám, tak by mi tam chybělo. Nám se u golfek nedávno zlomilo a bez něj to bylo blbý, naštěstí jsem sehnala jiné ![]()
Malá jezdila jen s madlem přes rok.. Pak začala vylézat, takže jsem začala poutat tříbodový pásem.. Madlo mi teď překáží, protože teď má zrovna období, kdy do kočárku leze sama.. Takže si tam vleze a jedeme, připoutám jí jen když potřebuju jít rychle a chci mít jistotu, že nevystoupí
Pětibodový pás nesnesla nikdy.. Takže pokud je jinak kočár dobrej, tak ho ber ![]()
Moje dcera pred sebou madlo nesnasi, takze jsem ho ani nepouzivala, ke golfkam nebylo, ale nechybi nam.
@Kulišanda a nedá se to madlo na ten typ kočárku dokoupit, nebo někde sehnat přes aukro a pod.? ![]()
Dokoupit se asi nedá, není kam připnout, no uvidíme no, cena je super, i se mi moc líbí, jen si to bez toho nějak nedokážu představit…Ale je pravda, že jde asi o zvyk…Říkám si, že třeba až tam bude příští zimu s fusakem, dekou, jestli to nebude prostě vypadávat…Přijde mi že to madlo to tam všechno tak nějak podrží…Že je to takový uzavřený. Jinak vypadá takhle :
@Kulišanda píše:
Dokoupit se asi nedá, není kam připnout, no uvidíme no, cena je super, i se mi moc líbí, jen si to bez toho nějak nedokážu představit…Ale je pravda, že jde asi o zvyk…Říkám si, že třeba až tam bude příští zimu s fusakem, dekou, jestli to nebude prostě vypadávat…Přijde mi že to madlo to tam všechno tak nějak podrží…Že je to takový uzavřený. Jinak vypadá takhle :
U trojkolky si nedovodu predstavit to pevne kolecko na porad.
To mě nenapadlo, to kolečko řešit. My kočárek až tak nepoužíváme, tak by mi to asi nevadilo, jsem v tomhle směru nenáročná, přeci jenom ten čtyřkolový teréňák taky nějaké otáčecí nemá… mě zaráží jen to madlo, ale asi ho vezmu…přeci jenom ta cena odpovídá…
Holky, tak pište…
jak se vám jezdí bez předního madla? Narazila jsem teď na quinny do terénu, ale taky bez toho madla… Chtěla bych víc názorů a zkušeností…
@Kulišanda píše:
Holky, tak pište…jak se vám jezdí bez předního madla? Narazila jsem teď na quinny do terénu, ale taky bez toho madla… Chtěla bych víc názorů a zkušeností…
Ktery quinny? Speddy se da dokoupit je stejne jako napriklad na chicco multiway. A da se sehnat za par korun ![]()
@kattkka píše:
Ktery quinny? Speddy se da dokoupit je stejne jako napriklad na chicco multiway. A da se sehnat za par korun
Quinny speedy, ale zase tolik do terénu není no… Ty kola má přeci jenom menší.
@Kulišanda píše:
Quinny speedy, ale zase tolik do terénu není no… Ty kola má přeci jenom menší.
Ten do terenu prave ze je.Jsou to dobre kocarky. Holky si je chvali.Ja tedy na druhe budu kupovat jane ale speedy jsem premmyslela.Je mozne ze to tak dopadne ze jak na potvoru nebou zadne jane a budu volit speedy. Jinak bydlime na vesnci. Chodime do lesa i po poli…