Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím vás, nemáte někdo zkušenost s Thajskou masáží v Č. B.?Chtěla bych darovat manželovi poukaz, ale nevím kde je dělají a aby to byly opravdu Thajky a i fajn prostředí. Moc díky za odpovědi.
Díky holky
A to máte ozkoušené jo? Jsou tam opravdu Thajky? U nás totiž jsme šli na thajskou masáž a byla tam 60 letá paní, která tedy s Thajkou neměla nic společného
![]()
@SarkaNovo doporučuji již zmiňovaný orient spa.Sice jsou dražší, ale stojí to za to ![]()
@JayLee píše:
vyzkouseny osobne ne ale dodavame ji tam zbozi uz jak dlouho takze znam primo majitelku i kamosku co tam dela na recepci takze z toho co jsem tam kdy viela co jim tam chodi a projdou, tak Thajky dle me jsou - pekny to tam maji moc ale pravda predrazeny je to dost
To nevadí, to já klidně připlatím, hlavně když je to fakt kvalita
Díky holky.
A ještě poradily byste mi, jaký druh masáže je lepší? Jestli klasická (ta je prý drsná) nebo spíš relaxační? Co myslíte, že by bylo lepší pro chlapa? ![]()
Orient Spa celkem dobrý, poprvé se mi tam moc líbilo, pak jsem šla ještě 2× a zdálo se mi to horší než poprvé. Ale už je to skoro dva roky, od tý doby jsem tam nebyla. Cena je fakt podle mě přemrštěná. Jinak thajské masáže dělají i na Hluboké ve Šteklu, podle fotek Thajky, ale zkušenost nemám.