Thajská masáž v Českých Budějovicích

3701
15.1.13 20:01

Thajská masáž v Č.Budějovicích

Ahoj holky, prosím vás, nemáte někdo zkušenost s Thajskou masáží v Č. B.?Chtěla bych darovat manželovi poukaz, ale nevím kde je dělají a aby to byly opravdu Thajky a i fajn prostředí. Moc díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13131
15.1.13 20:08

Orient Spa… :pankac: jsou malinko předražení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
15.1.13 20:16

Díky holky :palec: A to máte ozkoušené jo? Jsou tam opravdu Thajky? U nás totiž jsme šli na thajskou masáž a byla tam 60 letá paní, která tedy s Thajkou neměla nic společného :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.1.13 20:22

@SarkaNovo doporučuji již zmiňovaný orient spa.Sice jsou dražší, ale stojí to za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
15.1.13 20:48
@JayLee píše:
vyzkouseny osobne ne ale dodavame ji tam zbozi uz jak dlouho takze znam primo majitelku i kamosku co tam dela na recepci takze z toho co jsem tam kdy viela co jim tam chodi a projdou, tak Thajky dle me jsou - pekny to tam maji moc ale pravda predrazeny je to dost :think:

To nevadí, to já klidně připlatím, hlavně když je to fakt kvalita :palec: Díky holky.
A ještě poradily byste mi, jaký druh masáže je lepší? Jestli klasická (ta je prý drsná) nebo spíš relaxační? Co myslíte, že by bylo lepší pro chlapa? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.1.13 20:58

Manžel byl a měl thajku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
15.1.13 21:02

Orient Spa celkem dobrý, poprvé se mi tam moc líbilo, pak jsem šla ještě 2× a zdálo se mi to horší než poprvé. Ale už je to skoro dva roky, od tý doby jsem tam nebyla. Cena je fakt podle mě přemrštěná. Jinak thajské masáže dělají i na Hluboké ve Šteklu, podle fotek Thajky, ale zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
15.1.13 21:04

Moc a moc díky vám všem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie