Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@topazio píše:
Ke všemu jsou ještě agresivní a napadají děti. Bohužel se to stalo i u nás. Nejenom v Brně.
Ale baví mě to, jak se to tu chlapec snaží omluvit.. ![]()
Bože s vámi je zábava 🤣 já se tu nesnázím nic omluvit ale koukám že je to tu samý slusnak 🤔
@Lukasss001 píše:
Bože s vámi je zábava 🤣 já se tu nesnázím nic omluvit ale koukám že je to tu samý slusnak 🤔
A proč to řešíš na webu pro matky s dětmi? Co čekáš, že zde bude cílová skupina huličů a fetek?
Normální člověk si nesedne za volant ani zkouřený, ani opilý. A ještě opakovaně. Já už bych ti ten řidičák nevrátila a ještě tě poslala uklízet kolem silnic
@Lukasss001 píše:
Tak je pořád lepší být zábavný/ zábavná bez nějaké sra*ky.
![]()
@Lukasss001 píše:
Jestli slušňákem myslíš to, že člověk nechlastá, nehulí, nešňupe a nepicha si, než sedne za 4 tunovou zbraň, kterou může zabít, tak jo, samej slušňák kupodivu.
@Havlova píše:
A co je?
Smažka, hulič - ale jinými slovy stále totéž…
@Lukasss001 píše:
No nevím nikdy jsme neslyšel že člověk pod vlivem THC někoho zabili na silnici, nechci se tím obhajovat to určitě né. Ale dle mého jsou tu horší sracky co jsou daleko nebezpečnější než THCAle děkuji za odpovědi
Moji známou jedoucí v osobáku smetl ze silnice v protisměru jedoucí náklaďák. Matka dvou dětí na 1. stupni ZŠ, 35 let, zemřela v nemocnici druhý den po nehodě. Řidič náklaďáku pod vlivem THC- měl alespoň tolik slušnosti, že spáchal sebevraždu.
Zamysli se nad sebou, přestaň mlet nechutný „obhajovací“ kecy a už nikdy si zhulenej nesedej za volant…kvůli ostatním. Ty se klidně zhul do mrtva, když Tě to tak naplňuje ![]()
@prokr píše:
Moji známou jedoucí v osobáku smetl ze silnice v protisměru jedoucí náklaďák. Matka dvou dětí na 1. stupni ZŠ, 35 let, zemřela v nemocnici druhý den po nehodě. Řidič náklaďáku pod vlivem THC- měl alespoň tolik slušnosti, že spáchal sebevraždu.
Zamysli se nad sebou, přestaň mlet nechutný „obhajovací“ kecy a už nikdy si zhulenej nesedej za volant…kvůli ostatním. Ty se klidně zhul do mrtva, když Tě to tak naplňuje
@Lukasss001 píše:
Sorry ale člověk co kouří trávu není feťák 🤣 🤣
Ten co leží totálně sjetej někde na nádraží ve vlastních výkalech ti to bude říkat taky ![]()