Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Má tady někdo zkušenosti s tím že už v minulostí vám byl odebrán řidičák skrz THC pak jste řidičák dostali zpět ale po roce jste se dostal do stejné situace? Jaký může být asi tak trest? Všem děkuji za odpovědi ![]()
Jak už to někdo psal, stejný, a možná i vyšší. Každopádně člověka co užívá tyhle sra*ky bych za volant už nepustila NIKDY.
Nejlepší by bylo třeba bičování, nebo alespoň pranýř. I za alkohol. To už prý ale zrušili. ![]()
No nevím nikdy jsme neslyšel že člověk pod vlivem THC někoho zabili na silnici, nechci se tím obhajovat to určitě né. Ale dle mého jsou tu horší sracky co jsou daleko nebezpečnější než THC
Ale děkuji za odpovědi
@Lukasss001 píše:
No nevím nikdy jsme neslyšel že člověk pod vlivem THC někoho zabili na silnici, nechci se tím obhajovat to určitě né. Ale dle mého jsou tu horší sracky co jsou daleko nebezpečnější než THCAle děkuji za odpovědi
THC JE SRA*ka! A je fakt trapné psát že tu jsou ještě horší věci… Zase další feťák? Potěš koště… ![]()
@Lukasss001 píše:
No nevím nikdy jsme neslyšel že člověk pod vlivem THC někoho zabili na silnici, nechci se tím obhajovat to určitě né. Ale dle mého jsou tu horší sracky co jsou daleko nebezpečnější než THCAle děkuji za odpovědi
Jelikož když jsi feťák, tak zrovna nehledas tento typ zpráv. Stačí jen Google a jedeš
@Lukasss001 píše:
To jsi asi moc nehledal.
@Lu66 píše:
THC JE SRA*ka! A je fakt trapné psát že tu jsou ještě horší věci… Zase další feťák? Potěš koště…
Fetky jsou zlo. Všechny je někam zavřít a bude klid. Slušným lidem otravují život. Napadají děti.
@Lukasss001 píše:
Sorry ale člověk co kouří trávu není feťák 🤣 🤣
A co je?
@topazio píše:
Fetky jsou zlo. Všechny je někam zavřít a bude klid. Slušným lidem otravují život. Napadají děti.
Přesně! Můj blízký člověk přišel právě kvůli tomu o život. Autonehoda. Bohužel on byl viníkem, tak aŤ tady nezkouší chlapec říkat že thc nikoho nezabilo!!! To mě zvedlo ze židle. ![]()
Příspěvek upraven 01.10.23 v 16:57
@Lukasss001 píše:
Sorry ale člověk co kouří trávu není feťák 🤣 🤣
Ale je feťák.
@Lu66 píše:
Přesně! Můj blízký člověk přišel právě kvůli tomu o život. Bohužel on byl viníkem, tak aŤ tady nezkouší chlapec říkat že thc nikoho nezabilo!!! To mě zvedlo ze židle.
Ke všemu jsou ještě agresivní a napadají děti. Bohužel se to stalo i u nás. Nejenom v Brně.