Zavislak na tatínkovi

4334
27.9.23 18:54

Zavislak na tatínkovi

Ahoj holky mám na vás prosbu už to začíná být mazec, malej 9 měsíců je strašný zavislak na manželovi teď jsme doma týden s covidem a je to úplný extrém… já s malým mužů být sama a je úplně v pohodě když ho dam do hracího koutku tak si hraje a já mužů uvařit všechno a potom si s nim hraju koukáme do knížek, skladame kostky atd a pak zase vydrží klidně sám, ale když přijde manžel z práce začne horror jen ho vidí už fnuka kňoura manžel si nemůže dojít ani na záchod protože začne řvát až z toho chytne hysterak…

Teď co je muž doma se to zhoršilo více méně od rána máme doma řev a kňourani jediný kdy je klid je když se muž zavře do pokoje a nebo je někde v nedohlednu… nejhorší je ze si s nim malý nechce ani hrát pořad po něm jen leze a kňoura dokud ho nezačne chovat… například před chvilkou manžel byl v pokoji malý v postýlce já skládala prádlo pak jsem si syna vzala a koukali jsme z okna a najednou přišel manžel a malý dostal brutální záchvat řevu ze chce k němu.

Já nevím jak to řešit zda proste odolat a proste dokud se neuklidni tak ho manžel mít nebude nebo mu vyhovet? Manžel už je z toho chudák na prášky a ani se nedivím ze už se těší zpátky do práce :( je mi to lito i jako máme ze u mě vlastně nechce být (na druhou stranu jsem raději než kdyby chtěl furt jen tahat i odeme)

Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5160
27.9.23 19:12
@Anikaa02 píše:
Ahoj holky mám na vás prosbu už to začíná být mazec, malej 9 měsíců je strašný zavislak na manželovi teď jsme doma týden s covidem a je to úplný extrém… já s malým mužů být sama a je úplně v pohodě když ho dam do hracího koutku tak si hraje a já mužů uvařit všechno a potom si s nim hraju koukáme do knížek, skladame kostky atd a pak zase vydrží klidně sám, ale když přijde manžel z práce začne horror jen ho vidí už fnuka kňoura manžel si nemůže dojít ani na záchod protože začne řvát až z toho chytne hysterak…

Teď co je muž doma se to zhoršilo více méně od rána máme doma řev a kňourani jediný kdy je klid je když se muž zavře do pokoje a nebo je někde v nedohlednu… nejhorší je ze si s nim malý nechce ani hrát pořad po něm jen leze a kňoura dokud ho nezačne chovat… například před chvilkou manžel byl v pokoji malý v postýlce já skládala prádlo pak jsem si syna vzala a koukali jsme z okna a najednou přišel manžel a malý dostal brutální záchvat řevu ze chce k němu.

Já nevím jak to řešit zda proste odolat a proste dokud se neuklidni tak ho manžel mít nebude nebo mu vyhovet? Manžel už je z toho chudák na prášky a ani se nedivím ze už se těší zpátky do práce :( je mi to lito i jako máme ze u mě vlastně nechce být (na druhou stranu jsem raději než kdyby chtěl furt jen tahat i odeme)

Děkuji za rady

Vyhovela bych mu. Vzdyt pak pujde zpatky do prace, tak at se vzajemne uziji. Jasne je to narocne ale je jeste malicky a asi ten kontakt s nim potrebuje. Je mu asi vzacny kdyz jinak chodi do prace tak si ho ted doma uziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
27.9.23 20:01
@Anikaa02 píše:

Děkuji za rady

U nás taky malý kňourá, když jsem pryč a pak přijdu, natahuje se ke mně. Prostě to beru tak, že když někoho nevidí, tak mu to nedojde, ale jak po čase přijde, tak k němu chce jít. Jen když dojdu já, tak brečí, když táta, tak jen natahuje k němu ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
27.9.23 20:14

@Dahlia0409 no vidíš a mě přijde ze mě vůbec nezaznamena… minule jsem byla cely den pryč a pak jsem přišla a vůbec nic… tak to bylo takové mrzute ale zase to beru tak ze proste se mnou je pořad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16456
27.9.23 20:16
@Anikaa02 píše:
@Dahlia0409 no vidíš a mě přijde ze mě vůbec nezaznamena… minule jsem byla cely den pryč a pak jsem přišla a vůbec nic… tak to bylo takové mrzute ale zase to beru tak ze proste se mnou je pořad :nevim:

Každé dítě je jiné, některé má jako středobod vesmíru mámu, protože je s ní víc, někdo zase tátu, protože je s ním míň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.9.23 20:31

V tomhle věku kluk když přijel manžel práce tak byl tak nadšený, že ho vzal jak kdyby přijel z války. :roll:
Já nemohla s ním ani tlačit vozík v obchodě, jen táta :roll:
Normál věc, podporuj to, ať se taťka taky snaží.
Má syna, tak ať se stará :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4334
27.9.23 20:49

@Stevia zkusíme to vzít za jiný konec kdyby si spolu aspoň nějak hráli ale on na něm fakt doslova visí každou vterinou kdy je manžel blízko což jako musí být fakt trochu na hlavu :think: ale treba když vymyslime nějaký styl hraní tak by to mohlo pomoci oběma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.9.23 21:05

@Anikaa02 jo,podporuj ten vztah, muž se v něm „uvidí“ a tobě to taky pomůže.
Nech je, ať si najdou svoji cestu :srdce:
Věř mi, pokud to vyjde, máš půl práce a chlap bude zapojeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí