The Sims 2 :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2916
12.4.15 17:18

The sims 2 :)

Ahojky, hrajete tady někdo the sims 2? Já jsem ted od toho měla chvíli pauzu a zase mě to chytlo :-) tak se ptám jestli je tu taky někdo, kdo takle „paří“? :-D Nebo třeba jak vás hra baví, nějaké tipy a triky.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28617
12.4.15 17:28

Ahoj, jo, občas si to zahraju :mrgreen: ale už teda není moc času to nějak dlouho pařit, spíš si vyprojektuju barák a pak to vypínám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.4.15 17:31

Taky si občas zahraju, ale teď jsem na to dlouho nesáhla, ale pro mě jediná hra, která se dá hrát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
12.4.15 17:31

Já si stáhla trojku a pařím:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
12.4.15 17:41

Taky hraji uz mám i 4 ale zlaté dvojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
12.4.15 17:42

Taky hraju. Občas i 4, trojka mě vůbec nebaví. Ale dvojka je vážně super, ta se jim nejvíc povedla :palec: „zamlada“ jsem nahrála i 5 hodin a více :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
12.4.15 17:50
@zuzka90 píše:
Taky hraji uz mám i 4 ale zlaté dvojky
@MarkétkaU píše:
Taky hraju. Občas i 4, trojka mě vůbec nebaví. Ale dvojka je vážně super, ta se jim nejvíc povedla :palec: „zamlada“ jsem nahrála i 5 hodin a více :D

Právě, taky jsem hrála jednou podotýkám jen jednou 3 a taky mě vubec nebavila, proto hraji zásedně dvojky :-D 4 jsem neměla možnost, ale myslím že to bude něco jak 3 a ještě vymakanější takže, to by mě asi taky nebavilo, slyšela jsem to od víc lidí že zlatá 2 no :-) ale najdou se i ti, které to baví no jak koho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
12.4.15 17:58
@onajeblond píše:
Právě, taky jsem hrála jednou podotýkám jen jednou 3 a taky mě vubec nebavila, proto hraji zásedně dvojky :-D 4 jsem neměla možnost, ale myslím že to bude něco jak 3 a ještě vymakanější takže, to by mě asi taky nebavilo, slyšela jsem to od víc lidí že zlatá 2 no :-) ale najdou se i ti, které to baví no jak koho :-)

Hrála jsem i 3 i 4 a ani jedna mě nechytla jako 2, takže 3 i 4 se odinstalovali a sjíždím 2 :lol: baví mě nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.4.15 18:21

Holky jak to stahujete aby vam to slo bez dvd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
12.4.15 18:30

Týýýjo, odkud to stahujete? Já jsem měla tenkrát CD instalák, ale kdoví kde skončil a fakt mě to bavilo si zařídit baráček, fitko, pořádně zahradu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
12.4.15 18:33
@maminka189 píše:
Holky jak to stahujete aby vam to slo bez dvd?
@Xiraxinek píše:
Týýýjo, odkud to stahujete? Já jsem měla tenkrát CD instalák, ale kdoví kde skončil a fakt mě to bavilo si zařídit baráček, fitko, pořádně zahradu :D

:-DD Já to mám teda originál vše no :-D jinak prý to jde i z uloz to a pak to cracknout, bohužel to já neumím takže si to raději koupím a je klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
12.4.15 18:42

@onajeblond Hmmmm, tak to si to zajdu radši koupit :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
12.4.15 21:02

Asi před 3/4 rokem to dávalo EA zadara :D ale aby to šlo bez cd, tak potřebuješ crack :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.4.15 13:17
Ja mamtrojku original ale chtela bych vyzkouset ctyrku, ale nemuzu dat 1200 za hru..
@MarkétkaU píše:
Asi před 3/4 rokem to dávalo EA zadara :D ale aby to šlo bez cd, tak potřebuješ crack :)
tak to neumim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.5.23 16:40

Po letech jsem oprášila stará CDčka a zase si občas zahraju. Našla jsem dokonce i základní hru od „jedniček“ :D
Hrajete dneska ještě někdo? Nebo už všichni hrajou jenom čtyřku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky