Být stále mlád... :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
536
10.4.15 21:56

Byt stále mlád......:-)

Hezký večer,
téma trochu na odlehčení…už několikrát jsem na netu četla, jakého fiaska se dopustila Ivana Gottova, když s dcerami nazpívala pro manžela jeho písničku Byt stále mlád, s upravenym textem. Dnes mi to nedalo a našla jsemsi ji a…me se prostě libi, přijde mi vtipna, vkusna, zpivana s láskoua citem, klip je hezký…vehnala mi az slzu do oka. Ono je tezke dát někomu, kdo má, nebo muže mit vse dárek k jubileu a podle me se to paní Ivane povedlo. Ac zrovna nepatří k mym oblibenkynim, za tohle má odeme palec nahoru:-).
Co vy na to?
Link https://youtu.be/BMwu3BI7mQo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
10.4.15 21:57

Je to asi věc vkusu, mně to přijde strašný.

• Citovat
  • Upravit
6578
10.4.15 21:59

Mě se to náhodou líbí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
10.4.15 21:59

Nic extra, ale jako dárek pro tatínka super. Jen bych to nepublikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
10.4.15 22:00

Četla jsem rozhovor s Gottem. DOcela zuřil. Říkal, že to holčičky udělaly pro něj, moc je to bavilo a byly moc šťastné, že se to líbí tátovi. Že kdyby to nazpívala nějaká Blažková z Horní Dolní, tak by nikdo ani nevzdechl, ale jen proto, že je to Gottová, berou si zas všichni jeho rodinu do huby a samozřejmě se to k dcerkám už dostalo a prý jsou z toho dost špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.4.15 22:01

Mi to taky nijak nepohorsuje.
Spis me vytaci ti pisalci novinari, jak se v tom stouraji :twisted:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.4.15 22:02

„Mel jsi zeny cerne a bile, mel's je v mnoha barvach“ jo to je vkusne. :D darek hezky ale jak pise @kubykula melo to zustat mezi nimi. Me se to taky nelibi. Ale hlavne ze to udelalo radost Kajobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.15 22:05

Jako dárek urcite potesi. Ale tez bych to nepublikovala. Slzu bych snad zamackla taky, ale spíš mi prislo lito, jak takove male holčičky ještě asi budou mit dlouho tátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.4.15 22:07

Neni to vrchol umeni, ale je skoda, ze se v tom pisalci furt rejou. Ale to je koneckoncu jejich vizitka, kdyz to berou tak vazne a bez nadhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
10.4.15 22:07

Vadí mi, že to pustí do světa a pak nepřijmou kritiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
10.4.15 22:08

@LittleLion Taky mi bylo holčiček až líto. Nic proti starším tatínkům, ale tady už mi to přijde moc a ještě to tak prezentovat. Fakt mi to moc nesedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.4.15 22:10

Hezkéééé. Komu se to nelíbí, tak ať se tomu vyhne. Novináři se musí něčím živit, to chápu. Ostatní kritizují proto, že si tím léčí nějaký komplex. Jinak to nevidím. Je to rodinná věc a Káju to určitě potěšilo. Úspěšný člověk to má v Čechách prostě těžké.

• Citovat
  • Upravit
536
10.4.15 22:11
@LittleLion píše:
Jako dárek urcite potesi. Ale tez bych to nepublikovala. Slzu bych snad zamackla taky, ale spíš mi prislo lito, jak takove male holčičky ještě asi budou mit dlouho tátu.

Me to dojalo tak nejak celkove. Možná i pro to, že Kája je prostě ikona, ať člověk chce nebo ne, ať se člověku libi, nebo ne…zveřejňovat to asi neměla, ale zrejme myslela, že to fanoušci ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.4.15 22:14

Kdo ví, že to zveřejnila ona? Jinak tahle písnička se mi hodně líbí v podání Bushido Gott. To nemá chybu.

• Citovat
  • Upravit
Meha
10.4.15 22:15

@Kobliha51 Nemyslím si, že by to kritizovali jen lidé, kteří závidí Karlovi úspěch.
Já mu rozhodně nic nezávidím a přijde mi to nevkusné a trapné.
Jak už tady někdo psala - pochopila bych to jako soukromý dárek, ale tím, že to Ivana zmedializovala, kde mohla, z toho udělala věc veřejnou a musí být připravena na reakce, a to nejen ty pozitivní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!