Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LadyLada neee neumí
a zase je to o názoru…
Můj názor je, že i kdyby to zvěřejnila sama Ivana, nikdo nemá právo ji zkritizovat dárek, který navíc udělala s holkama. Pokud by to byla nějaká soutěž, nebo něco, neřeknu ![]()
@šmoulinka71 píše:
Ano klidně třeba v nějakým zábavným pořadu se to pustí. Ale nikoho to nezajímá, protože to nejsou známé osobnosti a nemají úspěch přeci.
hele nevím… hvězdná pěchota prý taky měla úspěch a Gottová tam nebyla… stejně tak pěkná přehlídka i s pěknými komentáři se dá najít na youtube…
je na mě jestli se něco rozhodnu prezentovat veřejně, ale reakce už tak ovlivním jen tak, když si vyberu komu to ukážu, když to hodím veřejně část to přejde, část to nadchne a část to zkritizuje, to je tak u všeho… nápad dobrej, realizace pokulhává a kdyby to zveřejnila na fanstránce Káji, asi by to nemělo moc špatnej ohlasů, pustit to do drbacího pořadu, kam koukaj jak příznivci, tak „odpůrci“ Gottovi rodiny(a velká část kouká jen proto, aby mohla vyprávět jaký je Ivanka jelito a co se jí zase nepovedlo a asi i ona se s tím někde na netu setkala…) tak co čeká? ovace ve stoji? stačí, že se to líbí Karlovi, pro toho to určený bylo a na jeho názoru by jí a holkám mělo záležet nejvíc a když už tak jim to měla vysvětlit, že né všichni na to koukaj z pohledu dojatýho tatínka… ![]()
https://m.youtube.com/watch?…
super je tahle paní ![]()
tak dárek pro Gotta byl dobrej nápad, ale taky mi nepřijde vhodný, že tam Gottka zpívá o ženských Karla a jak se nespokojil s jednou, když tu písničku zpívá s holcickama, i když upřímně si nedovedu představit, že bysme si s přítelem my zpívali k narozeninám o svých bývalých partnerech k narozeninám i bez dětí, přijde mi to divný, ale možná jsem divná já
ten text jim upravil snad sice někdo jinej, ale jí se to zřejmě líbilo, do vipek to dala, tak musí počítat s tím, že se to nebude líbit kazdymu… tu cenu jí dávat nemuseli, i když podle uborů a scén Ivany si že sebe chtěla udělat legraci a ta cena je taky pro legraci, ne?
holčiček je mi líto, ale tak snad jim táta vysvětlil, že je důležitý, že se to líbí jemu