Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doteď jsem vůbec nevěděla, o co jde, čtu jen titulky na netu, články ne
. No, taky mě to nepohoršuje, holky jsou dobré. Ovšem Ivana je buď hodně špatná herečka, anebo naopak hodně dobrá a zvládla tu parodii parádně ![]()
Toho názoru, že to mělo zůstat jen mezi nimi jsem taky, ale zase by se novináři asi šťourali v tom, co dostal Kája od manželky k takovému jubileu.
To si nevyberete.
@Kobliha51 píše:
Kdo ví, že to zveřejnila ona? Jinak tahle písnička se mi hodně líbí v podání Bushido Gott. To nemá chybu.
Pustila to ve VIP zprávách, které uvádí…
@Kobliha51 píše:
Kdo ví, že to zveřejnila ona? Jinak tahle písnička se mi hodně líbí v podání Bushido Gott. To nemá chybu.
Taky líbí:-). Asi to bude tim, že mám Kaju prostě rada. Líbí se mi jak jde s dobou. A jeho duety s Bílou neměly chybu.
@Meha píše:
@Kobliha51 Nemyslím si, že by to kritizovali jen lidé, kteří závidí Karlovi úspěch.
Já mu rozhodně nic nezávidím a přijde mi to nevkusné a trapné.
Jak už tady někdo psala - pochopila bych to jako soukromý dárek, ale tím, že to Ivana zmedializovala, kde mohla, z toho udělala věc veřejnou a musí být připravena na reakce, a to nejen ty pozitivní.
Omlouvám se, ale kde to zmedializovala? Já jen četla, že ji za to všichni napadají. Asi nemám ty správné informace. ![]()
Edit: jo už to čtu, že ve VIP zprávách. Na to já nekoukám. No dala se všanc, musí si to vytrpět. To se dalo čekat.
Příspěvek upraven 10.04.15 v 22:22
Holcicky mile
.pani Ivana zpiva na urovni nasi uklizecky v praci..pardon. Ty vysky tam rvou usi…Souhlasim, mela to natocit a dat Karlovi jako soukromi rodinny darek. Zase slo O NI, zase na ukor Karla. Tlaci se na jeho misto a z Karla to dela starnouciho podpantoflaka, co si neukociruje zenu v unosnych mezich ![]()
@svycarka píše:Žena se má kočírovat? To snad ne. Mě tedy Ivana překvapila v dobrém. Čekala jsem to horší. Rodinný dárek to být měl, s tím souhlasím.
Holcicky mile.pani Ivana zpiva na urovni nasi uklizecky v praci..pardon. Ty vysky tam rvou usi…Souhlasim, mela to natocit a dat Karlovi jako soukromi rodinny darek. Zase slo O NI, zase na ukor Karla. Tlaci se na jeho misto a z Karla to dela starnouciho podpantoflaka, co si neukociruje zenu v unosnych mezich
Já na to natrefila asi hodinu zpět… no… ta písnička OK, je to z lásky tatínkovi-manželovi, proč ne, ale proč tam sakra utírá Gottová prach ze zrcátek TýTý a Slavíků, má na hlavě šátek jak uklízečka ze základky a tváří se jak… nevím jak to nazvat
Za mně teda klip vrchol nevkusu, Písnička relativně fain
- Malé Gotice zpívají líp než Ivanka - můj názor ![]()
Líbilo se mi to docela
Holky dobrý, ale Ivana nic moc teda
Pěkný dárek, ale nemuseli to zveřejňovat, už kvůli holkám ![]()
@Kobliha51 nemyslim stylem rozkazovacneho tyrana..Zkratka mam u ni pocit, ze si toho bere vic nez na co ma… a on je pak „ten, jehoz manzelka se zase nekde neco zpiskala“ ![]()
Diskuse na stejné téma tu už je.
Ne, mě se to nelíbí. Je to trapné a ještě se s tím mediálně chlubit ![]()
Mi teda prijde, ze to kritizuji jen takovi ti protivni, zapskli lidi
.
Mně se to líbilo. Mají možnost točit klipy pro zábavu, tak proč ne. Do hitparád to neposílali a tu anticenu právě z tohoto důvodu nechápu. Umíte si jako matky představit, že někdo takovým způsobem dehonestuje práci vašich dětí?
@ncc1701 píše:
Mně se to líbilo. Mají možnost točit klipy pro zábavu, tak proč ne. Do hitparád to neposílali a tu anticenu právě z tohoto důvodu nechápu. Umíte si jako matky představit, že někdo takovým způsobem dehonestuje práci vašich dětí?
Myslim ze kdyby to nazpivaly jen holky tak s tim nikdo problem nema ![]()