Být stále mlád... :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26232
11.4.15 11:15
@šmoulinka71 píše:
Dobře vysvětli mi tedy, proč když je tolik příšerných písniček, proč se to tedy neřeší třeba u těch Vomáčkových?

a Vomáčkovi to pouštějí ve svém televizním pořadu všem, kteří jsou ochotní se na to dívat? Pokud by to tak bylo, tak by se veřejně kritizovala i Vomáčková.

Příspěvek upraven 11.04.15 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
11.4.15 11:15

Řekla bych, že to je presne na hranici ‚dojemne‘ a ‚trapne‘ :) Dle mého dobry nápad, ale realizace pokulhává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.4.15 11:17
@šmoulinka71 píše:
Dobře vysvětli mi tedy, proč když je tolik příšerných písniček, proč se to tedy neřeší třeba u těch Vomáčkových?

Vomáčková neuvádí pořad o pseudocelebritkách, kam si nacpe svoje „osobní“ rodinné video čirou náhodou a pak se Vomáčka rozčiluje, jak to moc ublížilo dětem. Prostě Ivuš je poměrně repre, ale nějak tak…mi prostě přijde jednodušší. Holky jsou moc pěkné a šikovné, aby mě zas někdo nenapadl, že třeba verbálně na webu terorizuji děti ze závisti :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
11.4.15 11:17
@neumisa píše:
a Vomáčkovi to pouštějí ve svém televizním pořadu všem, kteří jsou ochotní se na to dívat? Pokud by to tak bylo, tak by se veřejně kritizovala i Vomáčková.Příspěvek upraven 11.04.15 v 11:15

Ano klidně třeba v nějakým zábavným pořadu se to pustí. Ale nikoho to nezajímá, protože to nejsou známé osobnosti a nemají úspěch přeci.

• Citovat
  • Upravit
4624
11.4.15 11:18
@šmoulinka71 píše:
Mě se to moc líbilo už loni, dokonce jsem si to pustila několikrát. Je mi líto lidí, kteří mají tendenci plivat na videoklip, proboha vzpamatujte se všichni, nešlo o mezinárodní soutěž, ale o blbou písničku. Tolik nenávisti, zase se mi potvrdila ta naše česká povaha, závist, závist. A ti co tu píšou, že nezvidí, že se jim to jen nelíbí, nevěřím tomu, že to není zášť. Nikomu se nelíbí všechny písničky, ale nikdo to nebude takhle komentovat jak Gottovým. Je mi jich upřímně líto.

Ne, nelíbí, a nelíbilo by se mi to ani kdyby to nazpívala Máňa z Horní Dolní. A co si asi tak myslíš, že závidím? Že zpívá stejně falešně jako já, nebo že má za muže Gotta? V čem spočívá má zášť? Že se mi nelíbí, že se někdo předvádí a nic neumí? Ne, nelíbí, ale věř, že při tom žádnou zášť necítím. Za mě prostě nelíbí. Jestli to bylo toliko soukromé, měli si to držet doma a nehodit v plac. Takže v plac to hodili a tedy i možnosti se vyjádřit líbí-nelíbí. A mě se nelíbí; ani obsah, ani projev, ani celková potřeba sebeprezentace. Jak jsem již jednou psala přijde mi to trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.4.15 11:21
@šmoulinka71 píše:
Ano klidně třeba v nějakým zábavným pořadu se to pustí. Ale nikoho to nezajímá, protože to nejsou známé osobnosti a nemají úspěch přeci.

A úspěch paní Gottové spočívá přesně v čem? Že je paní Gottová? Dík, M. ;)

Příspěvek upraven 11.04.15 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.4.15 11:21
@šmoulinka71 píše:
Ano klidně třeba v nějakým zábavným pořadu se to pustí. Ale nikoho to nezajímá, protože to nejsou známé osobnosti a nemají úspěch přeci.

Ty máš s tím záviděním fakt nějakej problém, ne? Když se pořád jevíš tak ohromně tolerantní, tak tady pořád nenapadej, ne? Až sem někdo hodí diskuzi Video baby Vomáčkové pro manžela, klidně se vyjádřím stejně. Na VIP se nedívám, ani na nic podobnýho v podstatě na TV vůbec. Takže jsem to viděla tady, pustila si to, Karla můžu, a tlemila jsem se. Nic víc. A na otevřeném fóru to klidně můžu říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
11.4.15 11:22

No tak fajn, já budu raději naivní a myslet si, že to udělala pro to, aby někomu udělala radost a tohle si myslím nezaslouží a vy si myslete co chcete. Já ji to tedy nepřeji a byla jsem ráda, že tím co udělala potěšila manžela. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Jestli to bylo pro někoho trapné nebo nebylo není podstatné, udělala to s dobrým úmyslem někoho potěšit. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6094
11.4.15 11:23

https://www.youtube.com/watch?…
tohle je pseudocelebrita :zed: týhle měli dát to ocenění :zed: když ji vidim otevírá se mi kudla v kapse a to se narozdíl od Ivany prezentuje jako zpěvačka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.4.15 11:24

Mně přijde srandovní, jak se to řeší. Jde přece jen o nazpívanou písničku pro tatínka, holt se to pustilo do éteru, a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.4.15 11:25
@dituleska píše:
tohle je pseudocelebrita :zed: týhle měli dát to ocenění :zed: když ji vidim otevírá se mi kudla v kapse a to se narozdíl od Ivany prezentuje jako zpěvačka :pocitac:

To je starý a už ji zdrbali na všech soc. sítích strašným stylem. Ale aspoň je to původní tvorba :lol: a proč kudla v kapse? Toleranci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
11.4.15 11:26

Prostě to je a byla soukromá záležitost a měli to tak nechat. Na můj vkus příliš intimní s potřebou se veřejně předvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
11.4.15 11:26

Už jen první záběr na toho kolotočářskýho prasopsa mě udělal nevolno. Ani jsem to nedokoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.4.15 11:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
11.4.15 11:31
@dituleska píše:
tohle je pseudocelebrita :zed: týhle měli dát to ocenění :zed: když ji vidim otevírá se mi kudla v kapse a to se narozdíl od Ivany prezentuje jako zpěvačka :pocitac:

jéé, mě to náhodou pobavilo. Docela jsem se zasmála :lol: Náhodou, má pěkný sytý hlas. Je to pěkné country/folk. Sice to není šálek kávy, ale zpívat umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí