Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anzioo píše:
Po letech jsem oprášila stará CDčka a zase si občas zahraju. Našla jsem dokonce i základní hru od „jedniček“
Hrajete dneska ještě někdo? Nebo už všichni hrajou jenom čtyřku?
Jsem na tom úplně stejně, akorát musím připojit starší bednu k pc, protože už máme novější a tam není CD roomka. Ale to nadšení ve ne zůstalo, když k tomu sednu a nikdo není doba, jsem schopná proparit teď už tedy „jen“ půl dne. Čistě jen 2 sims ❤️ 😁
@Anzioo píše:
Po letech jsem oprášila stará CDčka a zase si občas zahraju. Našla jsem dokonce i základní hru od „jedniček“
Hrajete dneska ještě někdo? Nebo už všichni hrajou jenom čtyřku?
Já bych hrála, kdybych našla kód.
Jaká je, takhle po letech? Úplně slyším ten zvuk zloděje. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Já bych hrála, kdybych našla kód.Jaká je, takhle po letech? Úplně slyším ten zvuk zloděje.
Jedničku teď teprve chystám nainstalovat a těším se na to. A dvojka je i po letech super, když mám čas, hraju i několik hodin v kuse ![]()
@onajeblond píše:
Jsem na tom úplně stejně, akorát musím připojit starší bednu k pc, protože už máme novější a tam není CD roomka. Ale to nadšení ve ne zůstalo, když k tomu sednu a nikdo není doba, jsem schopná proparit teď už tedy „jen“ půl dne. Čistě jen 2 sims ❤️ 😁
Já si právě taky musela sehnat externí CD roomku, ty dnešní počítače už s tím moc nepočítaj