The Sims 2 :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2916
19.5.23 17:09
@Anzioo píše:
Po letech jsem oprášila stará CDčka a zase si občas zahraju. Našla jsem dokonce i základní hru od „jedniček“ :D
Hrajete dneska ještě někdo? Nebo už všichni hrajou jenom čtyřku? :D

Jsem na tom úplně stejně, akorát musím připojit starší bednu k pc, protože už máme novější a tam není CD roomka. Ale to nadšení ve ne zůstalo, když k tomu sednu a nikdo není doba, jsem schopná proparit teď už tedy „jen“ půl dne. Čistě jen 2 sims ❤️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.23 17:09
@Anzioo píše:
Po letech jsem oprášila stará CDčka a zase si občas zahraju. Našla jsem dokonce i základní hru od „jedniček“ :D
Hrajete dneska ještě někdo? Nebo už všichni hrajou jenom čtyřku? :D

Já bych hrála, kdybych našla kód. :( Jaká je, takhle po letech? Úplně slyším ten zvuk zloděje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.5.23 20:36
@broskvová zmrzlina píše:
Já bych hrála, kdybych našla kód. :( Jaká je, takhle po letech? Úplně slyším ten zvuk zloděje. :mrgreen:

Jedničku teď teprve chystám nainstalovat a těším se na to. A dvojka je i po letech super, když mám čas, hraju i několik hodin v kuse :D

@onajeblond píše:
Jsem na tom úplně stejně, akorát musím připojit starší bednu k pc, protože už máme novější a tam není CD roomka. Ale to nadšení ve ne zůstalo, když k tomu sednu a nikdo není doba, jsem schopná proparit teď už tedy „jen“ půl dne. Čistě jen 2 sims ❤️ 😁

Já si právě taky musela sehnat externí CD roomku, ty dnešní počítače už s tím moc nepočítaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí